Sisteme de Intrari Prelucrari si Iesiri a Datelor prin Intermediul a PHP si MYSQL

Imagine preview
(8/10 din 5 voturi)

Acest proiect trateaza Sisteme de Intrari Prelucrari si Iesiri a Datelor prin Intermediul a PHP si MYSQL.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 33 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Braila Alexandru

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Calculatoare

Cuprins

Introducere 3
CAPITOLUL I 5
Notiuni de baza 5
1. Intranet  concepte de baza 5
1.2 Servicii Intranet 6
1.3 Serviciile hipertext si WEB, transportul datelor 7
1.4 Retele corporative 8
1.5. Notiune de sistem informational 9
1.6. Elemente din teoria bazelor de date 10
1.6.1 Relatii între entitati 11
1.6.2 Sisteme de gestiune a Bazelor de Date (SGBD) 12
1.6.3 Arhitectura generala a unui SGBD 13
1.6.4 Alegerea Sistemului de Gestiune a Bazelor de Date (SGBD) 14
CAPITOLUL II 16
ANALIZA SISTEMULUI INFORMATIONAL EXISTENT DE ACTIVITATE A UNEI INTREPRINDERI SI PROIECTAREA SISTEMULUI INFORMATIC 16
2.1 Caracteristici ale Sistemului Informational si Informatic 16
2.2 Automatizarea activitatilor (proceselor) 18
2.3 Normalizarea bazei de date Scrisoare DB 24
2.4 Schema conceptuala a bazei de date  Scrisoare DB 26
Capitolul III 29
INTERFATA APLICATIEI Scrisoare DB 29
3. Accesul la baza de date 29
CONCLUZII 31
BIBLIOGRAFIE 33

Extras din document

Introducere

Proiectul de specialitate constituie un element obligatoriu al planului de învatamânt astfel, proiectul de specialitate reprezinta directia uneia dintre laturile principale ale viitoarei mele profesii si anume: de modernizare a sistemului informational social-economic în concordanta cu cerintele actuale de desfasurare a activitatii economice.

Prin esenta, proiectul de specialitate, reprezinta un proiect informatic de tip sistem-aplicatie. Adica, Proiectul de Specialitate asigura cadrul conceptual necesar abordarii stiintifice a activitatilor de analiza, proiectare implementare si exploatare a sistemului informatic, pentru activitatile economice din cadrul unitatilor social-economice si pentru alte activitati specifice din cadrul economiei nationale.

Situatia economica actuala prezinta o serie de caracteristici ce trebuiesc luate în consideratie, deoarece impun o anumita politica a întreprinderilor. La etapa actuala nu mai exista o crestere economica generala si continua, fiecare întreprindere trebuie sa lupte pentru a se impune în raport cu concurenta sau pur si simplu pentru a supravietui. Cu alte cuvinte, ca urmare a acestor transformari, o întreprindere, pentru a reusi, trebuie sa-si mobilizeze toate resursele, inclusiv resursele informationale, ceea ce îi va permite sa-si reduca costurile, sa îmbunatateasca performantele si calitatea produselor sau serviciilor oferite, sa creeze si sa ocupe piete noi. Din acest motiv, este absolut necesar ca gestiunea resurselor sa fie facuta în cadrul unui  Sistem bine organizat, în continua perfectare, subîntelegând si necesitatea utilizarii tehnicii electronice de calcul, adica implementarea sistemelor informatice economice si tehnologiilor informationale moderne.

Sistemul reprezinta un ansamblu de elemente (componente) interdependente, între care se stabileste o interactiune dinamica, pe baza unor reguli prestabilite, pentru atingerea unui scop comun.

Adica, un sistem este definit prin relatiile dintre elementele sale, care pot fi modularizate pe parti. Deci, unele parti pot fi schimbate, ceea ce reprezinta o cale de modernizare cu un minim de elemente de noutate dar cu efecte care pot fi foarte mari.

Din cele mentionate rezulta ca pentru realizarea unui sistem este necesar sa se stabileasca obiectivele (iesiri, rezultate) carora trebuie sa li se atribuie anumite valori admisibile, iar în functie de acestea se determina parametrii care asigura transformarea variabilelor de intrare, pentru realizarea obiectivelor propuse. Adica, orice sistem este format din intrari, prelucrari si iesiri. În consecinta, conceptul de sistem poate fi înteles dublu, deoarece, din punct de vedere al obiectivelor, sistemul este constituit dintr-un ansamblu de sarcini de executat, în conditii date, iar din punct de vedere structural, acesta include un ansamblu de elemente functionale. Deci, un sistem poate fi constituit din unul sau mai multe subsisteme interconectabile care la rândul sau pot fi divizate în alte subsisteme.

Subsistemele unei USE pot fi determinate si în functie de tipurile de activitati ale acesteia si anume:

" activitati de productie (fizice sau tehnologice);

" activitati de informare;

" activitati de conducere.

Rezulta ca, fiecare sistem/subsistem este format dintr-o activitate de productie, informare si conducere.

Din cele expuse mai sus orisi-ce întreprindere are nevoi de un sistem informatic economic modern astfel sistemul informatic economic pe care l-am proiectat este o interactiune dintre o baza de date creata cu ajutorul MySQL si PHP partea de comunicare dintre utilizator si sistem. Ceea ce va forma un sistem de primire a scrisorilor, inregistrare si coordonare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Sisteme de Intrari Prelucrari si Iesiri a Datelor prin Intermediul a PHP si MYSQL.doc

Alte informatii

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE Facultatea Cibernetica, Statistica si Informatica Economica Catedra Cibernetica si Informatica Economica