Smart treo

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Calculatoare
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 14 în total
Mărime: 196.63KB (arhivat)
Publicat de: Sidonia Morar
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

SMARTPHONE TREO 600

Telefon

Treo 600 este un smartphone care ofera tot ceea ce se poate astepta de la un telefon mobil de top - precum un difuzor integrat, buton mute si identificarea apelantului – plus multe altele

Treo simplifica incredibil chiar si utilizarea celor mai avansate facilitati.

Se poate utiliza un singur dispozitiv pentru a realiza toate sarcinile. Treo 600 combina fara cusur un telefon mobil complet echipat si un organizer Palm OS cu aplicatii wireless precum email, mesagerie text, navigare web si chiar o camera digitala.

Se poate obtine toate acestea într-un dispozitiv suficient de mic pentru a încapea lejer orice buzunar.

Formati orice numar rapid si usor - pe ecranul Dial Pad sau pe tastatura.

SMARTPHONE TREO 600

Organizer/Calendar

Acest organizer Palm OS incredibil de puternic ofera integrate toate uneltele productive de care este nevoie pentru a razbi într-o zi încarcata, inclusiv Calendar (Date Book Plus), Contact List, Memo Pad, To Do List, Advanced Calculator si multe altele.

Si, cu mii de aplicatii software Palm OS disponibile - si o cantitate de 24MB de memorie disponibila pentru a le stoca – se poate personaliza dispozitivul Treo pentru a face cam orice ar fi nevoie.

Deoarece se sincronizeaza cu Microsoft Outlook® si Palm Desktop, toate informatiile de contact pot fi transferate cu o atingere de buton.

SMARTPHONE TREO 600

Email & SMS

Cu tehnologia avansata a acestui smartphone se poate citi,scrie si transmite e-mail personal si de afaceri practic de oriunde.

Cu serviciul de date activat si cu posibilitatea alegerii de servicii e-mail optionale, exact asa cum se poate face de la propriul calculator de birou.

Se poate trimite si receptiona mesaje text SMS - între doua telefoane, sau cu orice adresa de email.

Mesajele SMS însiruite usureaza mentinerea evidentei în conversatie.

Conținut arhivă zip

  • Smartphone Treo 600.ppt

Te-ar putea interesa și

Dispozitive Portabile

1. Laptopul 1.1 Scurt istoric al laptop-ului Secolul XX a fost secolulul care a adus un salt tehnologic uriaş. Acest progres tehnologic a fost...

Direct Mail - Mijloc Eficient de Comunicare în Marketingul Direct

Direct mail Direct Mail reprezintă o formă de marketing ce constă în trimiterea de materiale / oferirea de servicii promoţionale prin intermediul...

Ai nevoie de altceva?