Raport de practica - Rompharm Company SRL

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Raport de practica - Rompharm Company SRL.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pdf de 61 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Chimie Generala

Cuprins

- Sectiunea A - Informații privind unitatea parteneră de practică
o Date de identificare ale unității (denumire, adresă, date de contact);
o Poziționarea geografică;
o Scurtă descriere a companiei, număr de angajați;
o Domeniul de activitate;
o Poziționare în piață; principalii clienți și furnizori;
o Structura organizatorică (departamente, secții).
- Sectiunea B - Informații privind activitățile prestate de către student
o Durata perioadei de practică și departamentul în care s-a desfășurat activitatea
o Descrierea activităților efectuate de către student în domeniul programului de studii.
- Sectiunea C - Informații privind abilitățile personale
o Gradul de integrare/ acceptare în echipa de lucru;
o Competențele și abilitățile dobândite în perioada de practică;
o Colaborarea cu tutorele reprezentant al societății.

Extras din document

Sectiunea A - Informații privind unitatea parteneră de practică

o Date de identificare ale unității Rompharm Company S.R.L. - Str. Eroilor, 1A, Otopeni, România Secretariat: Telefon: +40 21 350.46.40 / 300.77.80 / 300.77.81 +40 747.494.948 Fax: +40 21.350.46.41 E-mail: office@rompharm.ro Departament Export Telefon: +40 747.494.947 E-mail: export@rompharm.ro Departament Import / Achizitii Telefon: +40 757.571.517

o Poziționarea geografică

Otopeni este un oraș în județul Ilfov, Muntenia, România, format din localitatea componentă Otopeni și din satul Odăile. Localitatea se află în vecinătatea nordică a municipiului București, la ieșirea către Ploiești, fiind un oraș-satelit al Capitalei.

1. Scurtă descriere a companiei, număr de angajați

Compania “Rompharm Company” și-a început activitatea în anul 2004, odată cu deschiderea primei unități certificate GMP (Good Manufactured Practice), cu două linii de producție: una pentru soluții/suspensii sterile (picături oftalmice), a doua pentru soluții/suspensii nesterile (picături orale, picături/spray-uri nazale, soluții/spray-uri topice). Capacitatea de producție a celor două linii a fost de 30 de milioane de unități pe an. Odată cu creșterea pe piață a cererii, echipamentele Rompharm Company au fost reînnoite și, în momentul de față, capacitatea de producție este de 64 de milioane de unități pe an.

În septembrie 2006 a fost deschisă cea de-a doua unitate certificată GMP, pentru fabricarea formelor solide. Echipamentul modern a permis lansarea produselor sub formă de pulbere, granule sau peleți, condiționate în capsule, plicuri (sachets) sau în recipiente de polietilenă.

Pentru extinderea gamei de produse, în decembrie 2007 a început să funcționeze a treia unitate, destinată fabricării de soluții injectabile în condiții aseptice, cu o capacitate de producție de 100 de milioane de fiole pe an.

In 2012 Rompharm Company are plăcerea să anunțe lansarea unei noi linii tehnologice ultramoderne, pentru seringi preumplute și soluții perfuzabile. Linia de seringi preumplute, cu o capacitate de peste 100 de milioane de unități pe an, este concepută pentru o gamă largă de volume de umplere: de la 0,3 ml la 20 ml. Linia de soluții perfuzabile în flacoane de sticlă, cu o capacitate de peste 20 de milioane de unități pe an, este prevăzută pentru volume de umplere de la 2 ml la 250 ml.

In 2017 Rompharm Company certifică două linii noi de fabricație completă pentru soluții sterile preparate aseptic, condiționate în monodoze cu un volum de umplere între 0,1 și 3 ml și linie completă pentru fabricarea produselor liofilizate în flacoane de sticlă.

Unul dintre elementele-cheie în sistemul de asigurare a calității este personalul calificat. Abilitățile profesionale și potențialul creativ al angajaților sunt, cu siguranță, mai importante decât activele și echipamentele companiei. Acesta este motivul pentru care fiecare angajat Rompharm Company este privit ca o parte integrantă a sistemului de calitate.

Gama de produse fabricate se bazează pe capacitatea reală și pe cea potențială a pieței farmaceutice, pe tendințele de dezvoltare și pe perspectivele de cerere.

Avantajul competitiv al produselor Rompharm Company este prețul accesibil și înalta calitate. Rompharm Company urmărește să își extindă gama de produse, să își crească volumul de vânzări pe piața farmaceutică a Uniunii Europene, în colaborare cu parteneri de încredere.

În prezent Rompharm Company are peste 260 de angajați, numărul acestora fiind în creștere.

Fisiere in arhiva (1):

  • Raport de practica - Rompharm Company SRL.pdf

Bibliografie

- http://www.rompharm.ro/ro
- Proceduri specifice