Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 1073
Mărime: 37.98KB (arhivat)
Cost: 4 puncte

Extras din document

Introducere

Tema aleasă pentru acest proiect este ”Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile”pentru a pune în valoare calitatea și caracterul practic al acestora.

Am ales în cadrul lucrării noastre să comparăm 6 telefoane din categoria telefoanelor cu procesor Android, întrucât sunt cele mai căutate pe piață. De asemenea telefoanele au devenit un bun necesar în viața tuturor, care ne ușurează traiul.

Am început prin prezentarea telefoanelor și alegerea produsului de referință, după care am întocmit nomenclatorul general de proprietăți și am extras nomenclatorul optim de caracteristici de calitate. Am aplicat tabelul de conversie în cazul caracteristicilor atributive complexe, am calculat indicii de calitate și am stabilit importanța fiecărei caracteristici de calitate prin metoda matricei și investigația făcută de specialiști. În final am calculat indicatorul complex de calitate pentru a realiza un clasament al produselor din punct de vedere al calității și am calculat de asemenea raportul calitate-preț.

1.Alegerea grupei de mărfuri

1.Samsung Galaxy S8;

Preț-2999 lei

Are integrat primul procesor de 10 nm din lume. Este rapid și crește eficiența bateriei. De asemenea, există posibilitatea de a extinde capacitatea de stocare și poate fi folosit chiar și în condiții de praf și ploaie datorită standardului IP68.

2.LG G6;

Preț-1999 lei

Este echipat cu un display FullVision și oferă o experiență cinematografică captivantă. Telefonul poate fi luat oriunde datorită rezistenței sale deosebite IP68.

3.Huawei P10 Lite;

Preț-1149 lei

Noua baterie 3000 mAh se încarcă mai repede si durează mai mult. O încărcare de 10 minute are 2 ore de vizionare video, ceea ce înseamnă că distracția nu se oprește niciodată.

4. ASUS ZenFone;

Preț-599 lei

Este primul smartphone din lume echipat cu tehnologie de înfrumusețare în timp real, optimizată hardware. Datorită pixelilor de dimensiuni mari, pentru sensibilitate la lumină de 2X mai bună și blitz-ului LED de intensitate redusă pentru selfi-uri, clipurile video de tip selfie nu au fost niciodată mai clare si luminoase.

5. Allview A8 Lite;

Preț-249 lei

O durată de viață mai lungă a bateriei, o experiență multitasking îmbunătățită și o personalizare în detaliu a interfeței telefonului.

Preview document

Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 1
Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 2
Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 3
Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 4
Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 5
Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 6
Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 7
Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 8
Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 9
Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 10
Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 11
Analiza comparativă a calității telefoanelor mobile - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Analiza comparativa a calitatii telefoanelor mobile.docx

Ai nevoie de altceva?