Analiza Sistem Logistic

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Analiza Sistem Logistic.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 9 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Comert

Extras din document

I. Introducere

În prezenta lucrare vom analiza sistemul logistic al societăţii comerciale X, o societate cu răspundere limitată, cu sediul social în oraşul…., înregistrată la Registrul Comerţului în anul 1998 cu numărul…..

Aceasta prezintă un capital social subscris şi vărsat de 400 RON, integral românesc şi funcţionează şi îşi desfaoara activitatea conform legistaltiei române în vigoare, principalul domeniu de activitate fiind ” Transporturi rutiere de mărfuri şi servicii de mutare - cod CAEN 494”. Activitatea principală desfăşurată aşa cum este menţionată în Actul Constitutiv este: ” Transporturi rutiere de mărfuri – cod CAEN 4941 ”.

X cu contul bancar RO… deschis la BRD, este reprezentată de domnul … în calitate de director general şi domnul …. în calitate de coordonator de transport şi administrator al punctului de lucru situat în comună …. .

Afacerea se bazează pe transportul extern de mărfuri, în special pe ruta Romania-Italia sau transport intern de mărfuri, până la 22 de tone cu 5 camioane DAF ( 90 mc, 33 euro paleţi la podea).

Firma deţine şi un depozit folosit pentru nevoi proprii (întreţinerea mijloacelor de transport proprii, a pieselor auto necesare pentru schimb sau carburanţi).

Din anul înfiinţării şi până în prezent activitatea societăţii s-a dezvoltat într-un ritm constant şi benefic dezvoltării cu excepţia anului 2008 când firma a inregistat pierderi de 2,3666%. S-a înfiinţat în anul 1998, pornind de la un singur camion transportând subansamble de la Uzina Dacia din Mioveni la Titu şi retur.

Societatea a investit constant din anul 1998 pornind cu un singur camion de marfă, achiziţionând câte o maşină la fiecare 4 ani, în prezent deţinând 5 camioane. În acelaşi timp s-a mărit şi numărul de angajaţi de la un număr de 2 în anul înfiinţării la 8 angajaţi în momentul de faţă. Dintre aceştia 5 sunt şoferi cu vastă experienţă, unul este reprezentat de expertul contabil , unul de directorul general iar cel din urmă de administrator.

X este reprezentată şi administrată de domnul …. şi domnul …., fiecare deţinând câte 50% din părţile sociale, contribuind cu câte 200 de RON la capitalul social. Aceştia împart în egală măsură atât pierderile cât şi câştigurile obţinute în urma desfăşurării activităţii.

Cifră de afaceri înregistrată la sfârşitul anului 2011 a fost de 1.010.504 RON cu o creştere de aproximativ 12,25% dacă ne raportăm la sfârşitul anului 2010 când cifra de afaceri a întreprinderii era de 900.156. De asemenea firma înregistrează un profit brut de 29.736 RON şi un profit net de 24.831 RON.

Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Sistem Logistic.doc

Alte informatii

Academia de Studii Economice din Bucureşti Facultatea de Comerţ