Analiza Site-ului Victoria's Secret

Imagine preview
(7/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza Analiza Site-ului Victoria's Secret.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 19 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Andreea Săseanu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Comert

Extras din document

Capitolul I PREZENTAREA FIRMEI DE COMERT ANALIZATE

1. Tipul formei de comert (fizic – forma de comert, virtual – model de comert electronic)

Magazin specializat, cu suprafete de vanzare intre 200 si 3500 m2, comercializand obiecte vestimentare si in special lenjerie intima. Din punct de vedere al comertului electronic, Victoria’s Secret se prezinta sub forma unui e-shop.

2. Prezentare generala: scurt istoric, grupul comercial de apartenenta

Victoria’s Secret este unul dintre brandurile firmei LimitedBrands. Limited Brands este o companie americama, care desfasoara activitati de comert cu amanuntul si en-gros, in domeniul manufacturier – haine, lenjerie, produse de frumusete si de uz personal, pentru femei si barbati, in peste 2900 de magazine. Firmele cuprinse in companie sunt: VictoriasSecret; Bath&Body works; C.O.Bigelow; The white barn candle co.; Henri Bendel si La Senza.

In 2006 compania a inregistrat vanzari record de 11miliarde de dolari, avand peste 100.000 de angajati pe teritoriul USA. Produsele firmei sunt disponibile online pe site-urile: www.VictoriasSecret.com; www.BathandBodyWorks.com si www.LaSenza.com.

Brandul Victoria’s Secret reprezinta alaturi de liderul in vanzari in domeniul lenjeriei intime si al produselor de frumusete, atat prin hainele comercializate, cat si prin show-urile organizate pentru prezentarea acestor.

3. Fise de prezentare

Fisa 1 – Prezentarea grupului

Caracteristica Analiza

Domeniul de activitate Comert lenjerie intima si obiecte vestimentare

Tara de origine Statele Unite ale Americii

Anul de înfiintare 1963 cand Limited deschide primul magazin in Kingsdale Mall, Columbus, Ohio

Forma de proprietate Societate pe actiuni

Numarul total de magazine 3,764

Valori/Misiune Misiune

Infiintata in 1963, Limited Brands este devotata crearii unei familii formate din cele mai bune branduri ale lumii pentru a a putea sustine cresterea valorilor actionarilor astfel incat timpul, talentul si finantele implicate sa fie returnate in valori cat mai ridicate. Din punct de vedere istoric, Limited Brands a fost privita ca un retailer ce practica preturi populare, pe divizii multiple de imbracaminte si produse personale. Pana in urma cu 10 ani aceasta imagine era adevarata. Sectiunea de lenjerie, produse de frumusete si personale reprezentau mai putin de 30% din vanzari. Astazi insa, lucrurile s-au schimbat. In ultimii 10 ani Limited Brand s-a reinventat, devenind o companie predominanta in piata domeniului sau de activitate, avand peste 70% din vanzari din acele sectiuni vazute initial ca doua mari branduri, VictoriasSecret si Bath&Body Works. Limited Brands si-a revizuit atitudinea in afaceri, a sortat portofoliul de afaceri si si-a regandit talentele, dezvoltand o tactiva mai agresiva prin care promoveaza inalta calitate a produselor sale prin canale directe de vanzare – magazine, cat si online, prin intermediul magazinelor virtuale.

Valori

1. Consumatorul conduce!

2. Pasiunea conduce la succes

3. Incluziunea ne face mai puternici

4. Conteaza cum jucam

Obiective Extinderea companiei si pe plan international, cresterea cifrei de afaceri, oferirea de produse deosebite de o calitate superioara.

Strategie de dezvoltare pe plan international Compania VictoriasSecret isi desfasoara activitatea primordial in SUA si teritoriile aferente, Canada si Japonia, dar strategia de dezvoltare este aceeasi si pe plan international. Singurele diferente sunt cele legata de marimea taxelor impuse pentru livrarea produselor comandate on-line.

In ianuarie 2007 Limited Brands a achizitionat La Senza – retailer specializat pe comercializarea produselor vestimentare si de lenjerie, deschizand astfel fransize in aproape 40 de tari.

Vânzari Media este 9.7 miliarde de dolari anual, dar in 2006 vanzarile au atins valoarea record de 11miliarde de dolari.

Numar de angajati 20.400 angajati

100.000 de colaboratori si 200.000 de actionari

Slogan „Better brands. Best brands. I don’t believe bigger is better, I believe better is better. Period.” Les Wexner, Chairman & CEO, Limited Brands

Siteuri ale grupului

Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Site-ului Victoria's Secret.doc

Alte informatii

analiza site Victoria's Secret,proiect la comert , master Marketing International , ASE.