Auto Tehnic Show - Pro Invest

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 19 în total
Cuvinte : 4426
Mărime: 260.89KB (arhivat)
Publicat de: Sever Tănasă
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Nistor Cristia
proiect tehnici promotioale

Extras din proiect

târg de piese, componente, accesorii, service si întreţinere auto.

Participarea la acest eveniment prezintă numeroase avantaje:

- posibilitatea expunerii unei game largi de produse,echipamente, maşini, tehnologii,servicii în faţa unui număr ridicat de potenţiali cumpărători;

- eficienţa mai ridicată în pătrunderea pe o nouă piaţă, datorată expunerii propriilor produse unui număr mare de cumpărători;

- cost mai scăzut de lansare a noilor produse pe piaţa datorită numărului mare de potenţiali cumpărători prezenţi în perioada evenimentului;

- prilej de a recepta direct,opiniile asupra produselor expuse ori prezente;

- prilej optim de cercetare şi proiectare a pieţei, precum şi a cunoaşterii mai multor concurenţi şi a produselor lor;

- reclamă şi publicitate mai cuprinzătoare asupra companiei şi produselor sale, la costuri mai scăzute, datorită prezenţei reprezentanţilor mass-media la eveniment;

- stabilirea unui număr mai mare de contacte cu potenţialii cumpărători prezenţi la eveniment;

- evenimentele mari, de anvergură naţională şi internaţională, atrag în mod constant un număr mare de potenţiali cumpărători din diverse domenii comerciale şi productive;

Marele avantaj al participării constă în faptul că atât vânzătorul (participantul) cât şi cumpărătorul (vizitatorul) se întâlnesc şi stabilesc contacte într-o ambianţă neutră, ceea ce favorizează posibilitatea unor discuţii şi negocieri de pe poziţii egale.

În perioada 22 - 25 septembrie 2010 se va desfăşura la Romexpo – ediţia de toamnă dedicată producătorilor, comercianţilor şi vizitatorilor specialişti.

EUROEXPO Trade Fairs este unul din liderii de piaţa in domeniul organizării si producţiei de târguri, expoziţii si evenimente speciale.

Cu o activitate dublata de o experienţa de 7 ani pe piaţa evenimentelor, EUROEXPO Trade Fairs se bucura de o echipa tânără, profesionistă şi extrem de creativă EUROEXPO Trade Fairs dispune de resurse creative, care au transformat în timp foarte scurt compania într-un furnizor recunoscut de servicii de calitate în domeniul târgurilor, expoziţiilor şi evenimentelor de pe piaţa românească.

Analiza preliminară a produsului

PRO INVEST şi-a început activitatea în 1998 ca distribuitor de etanşanţi siliconici produşi de GE BAYER SILICONES, promovând produse de calitate superioară, care să satisfacă necesităţile clienţilor săi.

În anul 2001 firma devine importator de benzi adezive tesa, oferind soluţii complete de ambalare şi fixare: benzi adezive şi dublu-adezive, folie stretch, bandă polipropilenică, utilaje de ambalat.

În anul 2003 prin semnarea contractului de distribuţie cu producătorul de anvelope MICHELIN lărgeşte gama produselor pentru domeniul auto.

Din 2007 trendul de creştere al firmei se amplifică foarte mult, prin lansarea pe piaţă a marcii proprii "SUPER PRO" de etanşanţi siliconici, spumă poliuretanică, adezivi, spray-uri tehnice şi benzi adezive, compania având ca obiectiv dezvoltarea unei reţele nationale de distribuţie.

În momentul actual PRO INVEST este importator şi distribuitor autorizat pentru producători de renume mondial: TESA, SAINT GOBAIN, MICHELIN, GOOD YEAR, CONTINENTAL. Renumele acestor producători demonstrează orientarea noastră catre produse si servicii de calitate.

Preview document

Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 1
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 2
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 3
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 4
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 5
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 6
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 7
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 8
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 9
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 10
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 11
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 12
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 13
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 14
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 15
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 16
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 17
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 18
Auto Tehnic Show - Pro Invest - Pagina 19

Conținut arhivă zip

  • Auto Tehnic Show - Pro Invest.doc

Ai nevoie de altceva?