Cercetare Privind Studierea Comportamentului de Cumparare a Produsului Jacobs

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Cercetare Privind Studierea Comportamentului de Cumparare a Produsului Jacobs.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 22 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: viorica ionascu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Comert

Cuprins

Capitolul I
Prezentarea produselor Doncafe
Capitolul II
Elaborarea metodologiei de realizare a cercetarii
Capitolul III
Prezentarea si prelucrearea informatiilor obtinute
Capitolul IV
Concluzii studiu

Extras din document

CAPITOLUL I

PREZENTAREA PRODUSELOR JACOBS

Marca Jacobs

Jacobs nu este o simpla cafea. Este un moment special de relaxare, socializare, un moment dedicat sufletului care te invaluie in parfum de fericire.Boabele de cea mai buna calitate sunt atent selectionate si prelucrate pentru a ajunge intr-o forma perfecta transformandu-se in portia ta zilnica de placere. Gustul inconfundabil obtinut prin procedeele exclusive de Jacobs iti invaluie papilele gustative prin savoarea sa unica.

Povestea Jacobs

In 1895, Johann Jacobs a deschis un magazin pentru cafea, ceai si ciocolata in Bremen, Germania. In 1907, el a infiintat prima sa instalatie de prajire proprie, pentru a imbunatati calitatea cafelei. Brandul Jacobs crescuse deja in mod considerabil inainte de al 2-lea Razboi Mondial si devenise una dintre fabricile mari de prajit cafea din Germania.

Povestea cafelei Jacobs a început într-o micuţă cafenea cochetă, înfiinţată de Johann Jacobs în 1895, în orăşelul german Bremen. Chiar şi acum, un secol mai târziu, cafeaua cu acelaşi nume continuă să-i încânte pe pasionaţi cu gustul său deosebit şi aroma unică.

Marca Jacobs a fost lansată pe piaţa din România în anul 1999, şi de atunci, din dorinţa de a fi mereu pe placul consumatorilor, a continuat să îşi extindă şi să îşi diversifice gama de produse. Portofoliul de produse al mărcii Jacobs este unul complet, cuprinzând: cafea prăjită şi măcinată, cafea solubilă şi specialităţi de cafea. Pentru ca oamenii să se bucure în orice moment al zilei de o cafea aromată, Jacobs oferă şi Night&Day - în variantă decofeinizată, prin metode naturale. Cea mai cunoscută şi mai iubită varietate este Jacobs Kronung (verde), care a devenit un sinonim al cafelei de cea mai înaltă calitate în ţara noastră.

Cafeaua are darul acesta: sa inspire. E bautura cu gustul cel mai comple: e si amara si dulce, poate fi acrisoara, cu una sau mai multe din sute de arome provenite din tot atatea posibilitati de combinare.

Firma beneficiaza de un portofoliu foarte larg de produse in care sunt incluse urmatoarele:

Cafea macinata

Crema Intensa

Adevarata experienta a cafenelei la tine acasa!Cand s-a creat gama Espreso, Doncafe s-a gandit la un singur lucru: sa ofere placere totala unui espresso adevarat pentru clientii sai.Reteta care combina soiurile de cafea Arabica si Robusta este exact ce trebuie sa fie: un echilibru perfect intre aroma bogata si consistenta cremoasa.

Gusto Rafinato

Gustul bogat de Arabica 100% isi dezvaluie savoarea treptat.Crema aurie iti incanta privirea, in timp ce aroma delicata te va invalui intr-un fin parfum floral.In final, vei fi cucerit pe deplin de gustul intens, rafinat dulce-amarui de espresso.

Doncafe Espresso 1 kg

O adevarata desfatare pentru simturi!Pasiunea pentru un espresso perfect si-a gasit exprimarea potrivita o data cu Doncafe Espresso boabe, sinonimul bogatiei si tariei gustului.

Fie ca esti la birou sau la cafenea, ia-ti timp sa savurezi pe deplin acest expresso autentic cu gust dulce-amarui, dezmierdat de nuantele subtile de fructe si desavarsit de atingerea catifelata a ciocolatei.

Fisiere in arhiva (1):

  • Cercetare Privind Studierea Comportamentului de Cumparare a Produsului Jacobs.doc

Bibliografie

Cătoiu I., Teodorescu N. – Comportamentul consumatorului, Editura Uranus, Bucureşti, 2003
Cătoiu I., Turescu N. – Comportamentul consumatorului, Teorie şi practică, Editura Economică, Bucureşti, 1997
Morariu Daniela, Pizniaş Diana - Comportamentul consumatorului, Dileme, realităţi, perspective, Editura Bibliofer, Deva, 2001
Miron Mihaela - Comportamentul consumatorului, Evoluţie, realităţi, perspective, Editura All, Bucureşti, 1996
Demetrescu M.C. – Marketing, Ediţia a II-a revăzută ţi adăugită, Editura Europa Noua, Lugoj, 1991
Coandă Lissete – Elemente de sociologie economică, Editura Expert, Bucureşti, 2002
Jugănaru Mariana – Teorie şi practică în cercetare de marketing, Editura Expert, Bucureşti, 1998
Kotler Ph. – Managementul marketingului, Editura Teora, Bucureşti, 1997
Kotler Ph., Armstrong Gary, Sanders John, Wong Veronica, Adăscăliţei Virgil – Euromarketing, fundamente, Editura Uranus, Bucureşti, 2004
Florescu C., Mâlcomete Petre, Pop Alexandru Nicolae – Dicţionar explicativ de marketing, Editura Economică, Bucureşti, 2003
Nicolas Guégnen – Psihologia consumatorului, Factorii care influenţează comportamentul de consum, Editura Polirom, 2005
Gerald Zaltman – Cum gândesc consumatorii, Aspecte esenţiale pentru studiile de piaţă, Editura Polirom, 2007
Eric Marder - Comportamentul consumatorului, Editura Teora, 2002
Balaure Virgil (coordonator) – Marketing, Ediţia a II-a, Editura Uranus, 2002

Alte informatii

UNIVERSITATEA CRESTINA “DIMITRIE CANTEMIR” MASTER: MANAGEMENTUL AFACERILOR IN COMERT