Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 2489
Mărime: 261.55KB (arhivat)
Cost: 5 puncte

Extras din document

Capitolul 1

1. Domeniul de activitate

“Hello Bunny” este o companie cu capital privat infiintata in anul 2010. Retea in retail-ul de articole pentru copii. cu 3 magazine in Iasi, Bacau si Suceava, ofera atat parintilor cat si copiilor produse cu maximum de calitate si siguranta.

Strategia noastra de afaceri este bazata pe o serie de valori ce ne diferentiaza de concurentii nostri directi, oferind un plus de valoare clientilor: calitate, siguranta. valoare recreativa, produse care nu incita la violenta.

Compania noastra pune bazele dezvoltarii noului concept de magazine, specializat, condus de experti, cu un sistem eficient de distributie care se bazeaza pe cea mai moderna tehnologie de retail.

Maturizarea pietei si cresterea segmentelor de produse de calitate pentru copii au contribuit la cresterea numarului de magazine cu articole pentru copii. Astfel, cresterea vanzarilor de profil a dat nevoia unor magazine de specialitate de dimensiuni mari, care sa ofere spatii de prezentare potrivite pentru o categorie de produse pentru care aspectul si expunerea sunt esentiale.

Traim in aceste momente intr-o lume extrem de agitata si nesigura, precum si intr-una plina de pericole, iar pentru a ne putea creste copiii in cele mai optime conditii avem nevoie sa-i educam si sa ne educam noi, pentru a putea preveni pe cat posibil intamplari nefericite ce pot aparea in viata noastra.

Firma noastra considera ca promovand pe piata din Romania produse care in EUROPA DE VEST SI SUA se bucura de un real success prin siguranta si confortul sporit pe care il asigura, va contribui si ea la evitarea multor situatii care pot periclita sanatatea copiilor.

Deoarece niciun efort nu este prea mare pentru copii si pentru ca ne dorim tot ce este mai bun pentru ei, compania noastra face un pas important pe piata din Romania prin promovarea acestor produse care se ridica la cele mai inalte standarede atat din punct de vedere al calitatii.

Firma detine un depozit situat in zona Valea Lupului si 3 magazine, dupa cum urmeaza:

• Magazin 1 – Piata Unirii, langa hotel Continental, Iasi

• Magazin 2 – str. Nicolae Balcescu, langa hotel Decebal, Bacau

• Magazin 3 – str Mitropoliei, langa hotel Balada, Suceava

Obiectul principal al magazinului “Hello Bunny” este acela de a oferi clientilor cele mai bune produse la cele mai avantajoase preturi. Bunny doreste sa satisfaca nevoile, aspiratiile si dorintele clientilor prin oferirea unor produse de calitate, la preturi accesibile fiecarui client.

Pentru atingerea acestui obiectiv principal , echipa magazinului intentioneaza să castige increderea şi cooperarea clientilor şi partenerilor, atât prin atentia acordata nevoilor lor, cat si prin obiectivitate si profesionalism.

Obiectivul general al firmei este: cresterea vanzarilor cu 15% in perioada Craciunului (01.12 .2010– 01.02.2011)

Concurenţa are un rol important în atingerea obiectivelor. Pe piaţa articolelor pentru copii din Romania firma noastraa întalneşte urmatoarele tipuri de concurenta:

• directă este reprezentată de magazinele cu același profil, insa la ora actuala nu exista niciun astfel de magazine pe piata Iasului.

• indirectă :este reprezentată de magazinele de jucarii pentru copii și magazinele on-line.

• de soluții este reprezentată de persoanele fizice care alcatuiesc jucarii de lemn.

Preview document

Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 1
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 2
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 3
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 4
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 5
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 6
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 7
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 8
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 9
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 10
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 11
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 12
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 13
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 14
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 15
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 16
Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Hello Bunny - Proiecte Economice in Comert.doc

Alții au mai descărcat și

Proiect Economic in Comert - Mon Parfum

Prestige "Parfumul este ca dragostea. Niciodată nu te poți sătura." Estee Lauder Parfumurile au fascinat dintotdeauna, fiind considerate nu doar...

Proiecte Economice in Comert - BebeCool

Capitolul I. Prezentarea firmei 1. Denumirea societăţii Firma de comerţ analizată este denumită S.C. Bebe Cool S.A. şi toate documentele,...

Analiza Celor Patru Procese de Integrare a Pietei Bunurilor

A: Politica comerciala comuna Aceasta este denumirea generica pentru ansamblul de masuri, instrumente, politici aplicate în domeniul comercial...

Ai nevoie de altceva?