Plan de Afacere - SC E-zy SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 27 în total
Cuvinte : 5539
Mărime: 320.28KB (arhivat)
Cost: 4 puncte

Extras din document

Denumirea firmei : SC. E-zy. SRL

Localitatea : Bucuresti, sector 1

Adresa : Str.Stirbei Voda, Nr 2

Domeniul de activitate : Servicii

Surse de finantare : proprii + imprumutate

Capital social : 25000 €

1.SUMAR

Firma SC. E-zy. SRL isi propune sa introduca pe piata din Romania noi oportunitati prin care incearca sa vina in sprijinul nevoilor frecvente ale populatiei: achizitionarea de bilete pentru transportul in comun, bilete pentru cinematografele din Bucuresti si a ziarelor si revistelor de larga circulatie.

Consideram ca acestea sunt probleme reale ale locuitorilor capitalei care se confrunta cu programul relativ scurt al caselor RATB, aglomeratia si timpul pierdut la casele de bilete din cinematografe, dar si stocul limitat al editorialelor.

Vom rezolva aceste probleme prin amplasarea de automate in zonele de maxima necesitate. Ne gandim sa atragem noi segmente de piata facandu-le mai accesibile aceste servicii, incurajand corectitudinea cetatenilor si informarea acestora,iar in ceea ce priveste latura cinematografica incercam sa combatem pirateria.

Desi in ceea ce priveste partea financiara, cat si experienta in afaceri, resursele sunt limitate, cei patru membri au calitatile necesare atat pentru atragerea finantatorilor cat si a capitalului necesar. Ambitia si perseverenta de care dau dovada sunt temelia in formarea acestora ca buni intreprinzatori urmand sa se perfectioneze pe parcursul demararii afacerii.

Clientii vizati sunt toate segmentele de piata care utilizeaza mijloacele de transport in comun, amatorii de filme care pot achizitiona tot mai usor biletele si cei care doresc sa fie in permanenta informati. Putand sa intre in posesia acestor servicii cu mai multa usurinta speram sa fie din ce in ce mai interesati de acestea sis a le acorde mai mare importanta.

Desi marea parte a locuitorilor capitalei utilizeaza aceste servicii, trebuie sa tinem cont de oferta limitata din cauza programului redus, a inaccesibilitatii, cat si a cererii nesaturate. Punand la dispozitia acestora o oferta mai ampla prin introducerea automatelor, va creste numarul cererilor satisfacute.

Pentru demararea si dezvoltarea afacerii colaboram cu urmatorii:

-firma de la care sa se achizitioneze automatele(importator Italian),

-RATB,

- Ziarul Libertatea, Revista Cosmopolitan, Revista Capital, Ziarul Financiar, Revista Presei, etc,

- Hollywood Multiplex, Cinema Patria, Cinema Scala etc.

Distributia si asigurarea functionarii si actualizarii se va face de catre firma, prin angajatii sai si cu echipamentele proprii.

Cu privire la incasari, pe masura ce afacerea noastra se va dezvolta, speram ca vom avea un profit din ce in ce mai mare reusind ca in primii 5 ani sa acoperim cheltuielile si sa ne extindem, acoperind tot mai multe zone ale Bucurestiului. Incasarile reprezinta sumele de bani obtinute prin contractele de colaborare dar si din comisioanele percepute. Initial, firma se va confrunta cu urmatoarele cheltuieli: achitarea automatelor care se vor amortiza in maxim 5 ani , chiria spatiilor pe care vor fi amplasate automatele, cheltuieli de personal, admistrative si cu firmele colaboratoare

Pentru demararea afacerii capitalul necesar este de aproximativ 250.000euro. Din acestia 80% se preconizeaza a fi din finantarea externa care poate fi reprezentata chiar si de colaboratorii ale caror produse le vindem. Investind capital in firma noastra cei care ne-au finantat si-l vor putea recupera in caz de nereusita a afacerii prin clauzele unui contract incheiat inainte, cu o societate de asigurari. Acest contract va acoperi o serie de riscuri ce pot aparea in activitatea unei intreprinderi.

Vom incerca sa angajam personal competent cu experienta in domenii precum:comert, management, contabilitate si administratie. Acestia vor reprezenta resursele noastre umane cheie in realizarea principiului minimalizarii(eficienta maxima prin costuri minime).

Aspiratiile noastre pe termen lung vor fi:

-obtinerea profitului

-tehnologizarea unor servicii prin inlocuirea resurselor umane cu capital

-extinderea in toate zonele Bucurestiului si poate pe viitor in alte orase ale tarii.

Preview document

Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 1
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 2
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 3
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 4
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 5
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 6
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 7
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 8
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 9
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 10
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 11
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 12
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 13
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 14
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 15
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 16
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 17
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 18
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 19
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 20
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 21
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 22
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 23
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 24
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 25
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 26
Plan de Afacere - SC E-zy SRL - Pagina 27

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afacere - SC E-zy SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza Celor Patru Procese de Integrare a Pietei Bunurilor

A: Politica comerciala comuna Aceasta este denumirea generica pentru ansamblul de masuri, instrumente, politici aplicate în domeniul comercial...

Comerț Intern și Internațional

COMERŢUL=un sector de activitate precisă , cu un ridicat grad de complexitate , structurat pe domenii interioare multiple în cadrul cărora roluri...

Ai nevoie de altceva?