Plan de Afaceri - Atelier Croitorie

Imagine preview
(7/10 din 5 voturi)

Acest proiect trateaza Plan de Afaceri - Atelier Croitorie.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 10 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Comert

Cuprins

1. Cuprins.pag.2
2. Scurta introducere.pag.3
3. Sinteza planului de afacere.pag.3
4. Descrierea firmei.pag.3
5. Echipa si managementul firmei.pag.4
6. Prezentarea produselor si serviciilor oferite.pag.5
7. Analiza pietei.pag.6
8. Strategia de marketing.pag.7
9. Plan financiar.pag.8
10. Obiective .pag.10
11. Concluzie .pag.10

Extras din document

Scurta introducere.

Un mic atelier de croitorie si reparatii la comanda , in prezent, are oportunitati semnificative, tinand cont de cererile existente pe piata pentru confectionarea de articole de imbracaminte si reparatii executate la comanda.

Sinteza planului de afacere.

Intreprinderea S.C. Star Fashion S.R.L. se ocupa cu confectionarea la comanda a articolelor de imbracaminte pentru femei, barbati si copii, deasemenea firma noastra realizeaza reparatii la toate tipurile de produse de imbracaminte.

Serviciile pe care societatea noastra le ofera clientilor sunt urmatoarele:

- executarea la comanda a diferitelor articole de imbracaminte;

- executarea de modificari si reparatii la produsele de imbracaminte;

Piata tinta este reprezentata de persoanele din Resita care doresc sa isi faca imbracaminte la comanda sau sa execute reparatii la imbracaminte, deasemenea potentiali clienti ar putea fi si alte intreprinderi sau institutii publice care doresc sa-si faca la comanda uniforme sau salopete de lucru.

Avantajul competitiv al firmei noastre il constituie calitatea serviciilor noastre care sunt prestate de cei mai buni croitori, cu experienta indelungata in domeniul acesta.

Investitia necesara pentru infiintarea intreprinderii este in jur de 18000 euro. Acestia vor fi utilizati pentru achizitionarea unui spatiu comercial si pentru cumpararea echipamentelor necesare, deasemenea o parte vor fi cheltuieli pentru constituirea societatii comerciale si cheltuieli cu reclama.

Administrarea afacerii este realizata de un manager profesionist.

Descrierea firmei.

Intreprinderea Star Fashion SRL este o societate nou infiintata care face parte din categoria IMM-urilor. Este o societate cu raspundere limitata condusa de un manager profesionist.

Scopul intreprinderii noastre este de a executa la comanda, pentru locuitorii Resitei si pentru alti potentiali clienti, articole de imbracaminte si reparatii de cea mai buna calitate la preturi avantajoase si in timp foarte scurt.

Atelierul de lucru al intreprinderii noastre este amplasat in Resita, in cartierul Govandar avand iesirea in apropierea bulevardului principal.

Pentru infiintarea acestui atelier de croitorie este necesara existenta unui spatiu adecvat, a unor echipamente si scule specifice si existenta cunostintelor tehnice necesare desfasurarii unei astfel de activitati.

In ceea ce priveste spatiul necesar, acesta trebuie sa aiba o suprafata de aproximativ 20 mp, acest spatiu fiind impartit in mai multe compartimente: un spatiu pentru primirea clientilor, un spatiu pentru lucru si un spatiu mai mic pentru depozitarea materialelor ce urmeaza a fi folosite si pentru depozitarea articolelor de imbracaminte ce urmeaza a fi reparate si modificate. In mod evident spatiul trebuie sa fie racordat la reteaua de curent electric, la un sistem de alimentare cu apa si canalizare.

Cat despre echipamentele folosite in activitatea de productie putem afirma ca in acest domeniu exista o varietate mare de produse, dar pentru o calitate deosebita este necesar sa se achizitioneze echipamente profesionale.

Deasemenea, pentru a realiza lucruri de calitate , este foarte important ca personalul angajat sa aiba o pregatire profesionala adecvata si o ampla experienta in domeniul croitoriei.

Serviciile realizate in intreprinderea noastra sunt de calitate, realizate de croitori iscusiti, profesionisti, sunt executate in timp foarte scurt si au un pret avantajos.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri - Atelier Croitorie.DOC