Plan de Afaceri - Organizari de Petreceri pentru Copii

Imagine preview
(8/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza Plan de Afaceri - Organizari de Petreceri pentru Copii.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 23 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Moise Mihaela

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Comert

Extras din document

Cap. 1 - Sumar

Afacerea propusă de către echipa noastră constă in organizarea de evenimente pentru copii, de unde provine şi numele de „PITICI FERICITI” .

Am ales organizarea de evenimente deoarece aceasta piată are în spate o idee, un concept destul de bine conturat ,noi urmărind nu doar oferirea catorva servicii legate de organizarea evenimentului, ci crearea unui scenariu, a unei regii a intregului eveniment. Rolul acestui scenariu este de a pune la punct toate aspectele legate de desfăsurarea acestuia , apoi urmând ca fiecare detaliu sa fie atent supravegheat de echipa, astfel incât atat copii cat si parintii sa se poata bucura din plin de fiecare moment fără a avea griji legate de organizare.

La ora actuală pe piaţă există un număr însemnat de firme care organizeaza evenimente, ceea ce face ca pătrunderea pe acestă piaţă să fie destul de greoaie, dar avem câteva avantaje competitive ce ne pot propulsa semnificativ în faţa concurenţei, după cum urmează: ne vom desfasura campania publicitara pe internet intrucat utilizatorii devin pe zi ce trece tot mai tineri, iar cei patru intreprinzatori vor urma cursuri de psihopedagogie.

Iniţiatorii acestei afaceri, în număr de 4, sunt următorii: Amariei Bogdan, având un spirit dezvoltat de lider; Miron Florentina dă dovadă de o bună capacitate de a identifica rapid soluţiile pentru rezolvarea diverselor probleme; Moldovan Andreea este flexibilă în gândire, atentă la detalii; Milea Andreea este o persoană responsabilă, capabilă de a-şi asuma anumite riscuri. Atuurile şi limitele acestora fiind prezentate mai pe larg în capitolul al-2-lea.

Grupul de clienţi căruia ne adresăm este format din copii cu varste cuprinse intre 1-10 ani din Bucuresti.

Investiţia iniţială este de cca 50.000 lei pentru acte si taxele aferente, cumpararea recuzitei, a costumelor, publicitate ; afacerea presupunand costuri fixe relativ mici.

Taxe de înfiinţare societate

1. Disponibilitate şi rezervare denumire firmă 44

2. act constitutiv 200

3. Cazier fiscal 2*5=10

4. Înregistrare în Registrul Comerţului 120

5. alte cheltuieli 126

Total 500 lei

Capital social 300

Cheltuieli materiale 19700

Publicitate 1000

Alte cheltuieli 28.500

Total 50.000 lei

Încasările din vânzarea produselor în primul an vor fi de aproximativ 480000 lei, plăţile în numerar către furnizori deasemenea în primul an vor fi de aproximativ 20.000 lei, iar profitul va fi de aproximativ 201600 lei , acestea fiind argumentate mai pe larg în capitolul al-9-lea.

Pe termen lung se urmăreşte maximizarea profitului prin atragerea a cât mai multor clienţi fideli, ce va fi posibilă prin publicitatea masivă, ce va consta în împărţirea fluturaşelor, reclamele prezente pe panouri publicitare, televizate şi prin intermediul internetului. În cazul în care afacerea se dovedeşte a fi una foarte profitabilă ne vom extinde aria de activitate si in orasele apropiate Bucurestiului.

Cap. 2 – Descrierea iniţiatorilor

Succesul creării unei afaceri depinde în măsură hotărâtoare de personalitatea si de calităţile întreprinzătorului de modul în care acesta acceptă riscurile, iniţiază şi conduce afacerea. Înainte de orice, întreprinzătorul trebuie să se autoanalizeze şi să aprecieze dacă este cu adevarat în masură să demareze o afacere, dispunând de caracteristici ale personalităţii şi de abilităţi care să-i asigure succesul.

Există o serie de trăsături înnăscute foarte utile pentru un întreprinzător, care există în fiecare din noi. În cazul anumitor oameni, aceste trăsături sunt puternic dezvoltate, în alte cazuri, ele există în stare latentă şi pot fi dezvoltate printr-un efort sistematic.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri - Organizari de Petreceri pentru Copii.doc