Plan de reorganizare

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 18 în total
Cuvinte : 4652
Mărime: 51.52KB (arhivat)
Publicat de: Anca P.
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

NOTĂ DE PREZENTARE A PLANULUI

În temeiul prevederilor art. 94 alin. 1 lit. a din Legea nr. 85/2006, prezentul plan de reorganizare este propus de către societatea S.C. BELLADONA FARM S.R.L., în calitatea sa de debitor în dosarul nr. 7267/97/2013, aflat pe rolul Tribunalului Hunedoara - Secția a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal, reprezentat prin administrator special Brad Emil.

Condițiile preliminare pentru depunerea prezentului plan de reorganizare, prevăzute expres de art. 94 alin. 1 lit. a) din Legea nr. 85/2006, au fost îndeplinite:

- În acest sens, societatea comercială BELLADONA FARM S.R.L. și-a manifestat intenția de reorganizare a activității prin declarația formulată în acest sens și depusă odată cu cererea de deschidere a procedurii generale de insolvență;

- Tabelul definitiv de creanțe a fost depus la dosarul cauzei la data de 07.02.2014.

- Societatea S.C. BELLADONA FARM S.R.L. nu a făcut obiectul procedurii instituite de prevederile Legii nr. 85/2006 și nici ale Legii nr. 64/1995, anterior deschiderii prezentei proceduri de insolvență.

- Nici societatea și nici un membru al organelor de conducere ale acesteia nu au fost condamnați definitiv pentru niciuna din infracțiunile prevăzute de art. 94 alin. 4 din Legea nr. 85/2006.

Prin urmare, condițiile legale prevăzute de Legea privind procedura insolvenței pentru propunerea unui plan de reorganizare sunt întrunite.

Planul de reorganizare pe care îl supunem atenției judecătorului-sindic și creditorilor înscriși la masa credală, cuprinde perspectivele de redresare ale societății în raport cu posibilitățile și specificul activității acesteia și de asemenea, modalitățile de acoperire parțială a pasivului societății și sursele de finanțare a planului.

Elementele obligatorii prevăzute de Legea nr. 85/2006, precum durata de implementare a planului, programul de plată a creanțelor si a prezentării comparative a sumelor ce vor fi distribuite în ipoteza falimentului sunt cuprinse în cadrul prezentului plan de reorganizare.

Planul de reorganizare își propune pentru perioada următoare, oprirea declinului societății, astfel încât să fie achitate o parte din creanțele deținute de creditori împotriva averii prezentei debitoare, iar societatea debitoare să reintre în circuitul economic.

Am identificat mediul în care societatea își desfășoară activitatea și apoi am diagnosticat principalele aspecte economico-sociale în vederea evidențierii cauzelor care au generat declinul societății și respectiv starea de insolvabilitate.

Pornind de la starea de fapt am formulat obiectivele pe termen lung, mediu si scurt, măsurile capabile să ducă la îndeplinirea acestora, toate integrate într-un plan de reorganizare care să urmărească continuarea activității și reintegrarea în circuitul economic normal, în conformitate cu Legea 85/2006 cu modificările și completările ulterioare.

În consecință, apreciem faptul că prezentul plan de reorganizare întrunește toate condițiile prevăzute de Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenței, motiv pentru care îl supunem atenției creditorilor și judecătorului sindic în vederea aprobării și confirmării acestuia.

CAPITOLUL 1

PREZENTARE GENERALĂ

I.1. Date de identificare a firmei

Numele complet al firmei:. S.C. BELLADONA FARM S.R.L.

Sediul social: Deva, b-dul Libertății, bl. B1, ap. 1, jud. Hunedoara Număr de înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului:

J20/1977/1992

Cod Unic de Înregistrare: 3191347

Forma juridică de constituire: S.R.L. - Societate cu Răspundere

Limitată

I.2. Denumirea. Forma juridică. Sediul. Durata

S.C. BELLADONA FARM S.R.L. înființată în anul 1993, este o societate cu răspundere limitată, persoană juridică română, ce funcționează în baza prevederilor Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale și este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J20/1977/1992 la data de 11.08.1992, Cod Unic de Înregistrare: 3191347. Sediul social al societății se află în localitatea Deva, b-dul Libertății, bl. B1, ap. 1, jud. Hunedoara. Durata societății este nelimitată începând cu data înregistrării la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

I.3. Inițierea procedurii

Prin Încheierea nr. 1365/F/CC/2013 din data de 28.10.2013, pronunțată de Tribunalul Hunedoara Secția a II-a Civilă de Contencios Administrativ și Fiscal în Dosarul nr. 7267/97/2013, a fost dispusă deschiderea procedurii generale a insolvenței împotriva societății S.C. BELLADONA FARM S.R.L., la cererea debitoarei.

Având în vedere faptul că debitoarea și-a manifestat intenția de a-și reorganiza activitatea pe baza unui plan de reorganizare prin depunerea unei declarații scrise în acest sens, judecătorul sindic a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei cu păstrarea dreptului de administrare al debitoarei.

Preview document

Plan de reorganizare - Pagina 1
Plan de reorganizare - Pagina 2
Plan de reorganizare - Pagina 3
Plan de reorganizare - Pagina 4
Plan de reorganizare - Pagina 5
Plan de reorganizare - Pagina 6
Plan de reorganizare - Pagina 7
Plan de reorganizare - Pagina 8
Plan de reorganizare - Pagina 9
Plan de reorganizare - Pagina 10
Plan de reorganizare - Pagina 11
Plan de reorganizare - Pagina 12
Plan de reorganizare - Pagina 13
Plan de reorganizare - Pagina 14
Plan de reorganizare - Pagina 15
Plan de reorganizare - Pagina 16
Plan de reorganizare - Pagina 17
Plan de reorganizare - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Plan de reorganizare.doc

Te-ar putea interesa și

Procesul de Insolvabilitate

INTRODUCERE Procedura de insolvabilitate reprezintă un important mecanism juridico-economic de asigurare a stabilităţii şi siguranţei circuitului...

Etapele deschiderii procedurii insolvenței. aspecte relevante din jurisprudență

Introducere Opiniile exprimate în această lucrare rezultatul unei analize critice a teoriilor actuale și a jurisprudenței în materie și au ca scop...

Regimul Juridic și Contabilitatea Lichidării Societăților Comerciale

CAPITOLUL I – Operaţiunile privind lichidarea societăţilor comerciale din punct de vedere juridic 1.1. Cauzele juridice care determină starea de...

Reorganizarea întreprinderilor aflate în dificultate - plan de reorganizare al societății SC Design Construct SRL

CAPITOLUL I PREZENTAREA ŞI PERSPECTIVELE DE REORGANIZARE ALE ÎNTREPRINDERII S.C. DESIGN CONSTRUCT S.R.L. 1.1. Planul de reorganizare: cadrul...

Procedura Reorganizării Judiciare

Procedura de reorganizare judiciară Noţiuni generale Conform art. 3 pct. 20 din Legea nr. 85/2006 reorganizarea judiciară este procedura ce se...

Reorganizarea societății Material Construct SRL

CAPITOLUL I PREZENTAREA ȘI PERSPECTIVELE DE REORGANIZARE ALE SOCIETATII S.C. MATERIAL CONSTRUCT S.R.L. 1.1. Planul de reorganizare: cadrul legal,...

Procedura de Reorganizare Judiciară

INTRODUCERE În contextul actualei situaţii economice se anticipează ca o parte a agenţilor economici să întâmpine dificultăţi în desfăşurarea...

Structura și Votarea Planului de Reorganizare

Cuvânt înainte Perspectiva aderării României la Uniunea Europeană şi dobândirea, în cursul anului 2004 a unui statut de economie de piaţă...

Ai nevoie de altceva?