Planul de Afaceri al SC Alma SRL cu Privire la Productia Produselor de Panificatie

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Planul de Afaceri al SC Alma SRL cu Privire la Productia Produselor de Panificatie.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 22 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Comert

Cuprins

Capitolul I: Afacerea si conducerea 4
1. Introducere 4
2. Descrierea firmei / afacerii 4
3. Echipa si managementul companiei 5
Capitolul II: Organizare si obiective 6
1. Obiective 6
2. Prezentare produse si / sau servicii 10
3. Procesul de productie 12
Capitolul III: Piată si finante 13
1. Publicul-tintă 13
2. Analiza pietei 14
3. Informatii finaciare 16
Capitolul IV: Consideratii finale 23
1. Propunerii 23
2. Concluzii 24
3. Bibliografie 26

Extras din document

Afacerea si conducerea

Introducere

A te hotărî că este timpul sa fii propriul tău sef reprezintă un punct cotitor in viată; deoarece nu vei sti sigur unde te vei situa după cotitură. A vrea si a dori nu este totuna cu a reusi si a avea succes. Există multe afaceri care te fac sa fii mai degrabă un sclav al propiei afaceri decât un director. Succesul nu vine imediat, succesul este intretinut de muncă si de sacrificii. La bazele unei afaceri trebuie să stea: viziunea în primul rând, cunoasterea de sine, ambitia, cunostintele despre piată, intuitia cât si buna corelare cu asociatul daca este cazul. Acestea impreună cu o strategie adecvată de marketing ar trebui să conducă spre succesul afacerii.

Firma S.C. Alma S.R.L. a fost înfiintată in data de 11 aprilie 2011, cu un capital social de 20000 RON, înmatriculată in Registrul Comertului cu nr. J40/16449/2011, cod unic de inregistrare: R 4251756.

Firma are sediul în Bucuresti, strada Mihail Sebastian, numărul 116, bloc 2, scara 2,etaj 6, apartament 39, sector 5 şi este proprietatea a doi asociaţi, fiecare deţinând 50% din actiunile firmei.

Forma juridică este aceea de societate cu răspundere limitata, societatea desfasurandu-si activitatea in conformitate cu legile romane si cu prezentul act de constituire. Durata de functionare a societătii este nelimitată, începând cu data înregistrării în Registrul Comertului.

Obiectivul principal al firmei constă în activitatea de a produce, distribui si vinde produse de panificaţie prin intermediul magazinelor proprii.

Descriere

S.C. Alma S.R.L. este o firmă de panificatie care face parte din grupa 107 Fabricarea produselor de brutărie si a produselor făinoase, având codul 1071 Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor si a produselor proaspete de patiserie conform codului CAEN reactualizat in 2011.

Am ales acest domeniu de activitate pentru afacerea noastră deoarece în cadrul pietei produselor de panificatie se poate vorbi de o crestere constantă a acestora, atat din punct de vedere cantitativ, cât si valoric. Acest lucru se datoreaza faptului că este considerată o afacere mai putin costisitoare fată de alte ramuri din domeniul alimentatiei, putându-se vorbi chiar de o cerere in progres, determinata in mod deosebit de faptul că produsele de panificatie oferite pe piată au un pret accesibil tuturor categoriilor de consumatori.

În acest domeniu se înregistrează o ofertă diversificată, urmărindu-se a se produce ceea ce este la mare căutare in rîndul consumatorilor, însă acest lucru se datorează si initiativei producătorilor de a veni cu ceva nou care să ducă la cresterea vânzărilor de produse.

Produsele de panificatie vor fi vândute prin intermediul magazinelor proprii, al căror număr va fi mai mare o data cu dezvoltarea afacerii, foarte importante fiind conditiile in care se va desfăsura activitatea firmei, si anume de maximă igienă pentru a se asigura o calitate deosebită a produselor ce vor fi puse in vânzare.

Publicul-tinta pe care îl vizăm in mod deosebit este format din populatia care locuieste în zona magazinelor, dar si de cei care frecventează zona respectivă.

Produsele de panificatie care vor fi oferite pe piată vor fi diverse, nefiind destinate expres unei anumite categorii de consumatori ci tuturor.

Planul de afaceri al firmei S.C. Alma S.R.L. va cuprinde informatii privind echipa si managementul afacerii în care vor fi prezentate atributiile întregului personal, obiectivele firmei si prezentarea produselor ce vor fi oferite pe piată, în ce consta procesul de productie, care sunt etapele ce vor fi parcurse, o analiză a pietei si care este strategia pe care o adoptă firma, informatii financiare si documente necesare.

Considerăm că această afacere are sanse reale de reusită pe piată deoarece există o cerere in progres pentru produsele pe care le vom oferi, de asemenea, pozitia geografică este un punct forte al afacerii datorită faptului că este o zonă în care se circulă, in mod frecvent, existând posibilitatea de a creste vânzările intr-un timp limitat.

Echipa si managementul companiei

Firma este alcătuită dintr-o echipă care are la bază un director, un administrator si un manager, plus un contabil cu care firma a încheiat un contract de colaborare care are calificare si experientă in domeniu si un avocat.

Personalul angajat va fi constituit din 3 brutari, 2 vânzători, 1 şofer. Personalul va fi selectat, instruit şi testat la locul de muncă. Cu fiecare va fi încheiat un contract de muncă separat.

Atributiile asociatiilor sunt cele prevazute de lege, ale adunării asociatiilor , si anume de a numi si revoca administratorul, de a aproba contractele de credite si constituirea de garantii, efectuarea de investitii, aprobarea a orice modificare a actului constitutiv al societatii, aprobarea dizolvări si lichidări societătii.

Fisiere in arhiva (1):

  • Planul de Afaceri al SC Alma SRL cu Privire la Productia Produselor de Panificatie.doc