Practica in Unitatile de Comert - SC Marelvi Com SRL

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Practica in Unitatile de Comert - SC Marelvi Com SRL.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 24 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: D.Corodeanu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Comert

Extras din document

1. Prezentarea unitatii comerciale

Firma în care am desfasurat practica se numeste SC Marelvi Com SRL si si-a început activitatea în anul 1993, având initial un capital social în valoare de 100.000 lei si obiect de activitate în principal comertul cu amanuntul. Societatea era gândita ca o afacere de familie, cu posibilitati de extindere, dar fara a avea stabilite tinte înalte, din punct de vedere al cotei de piata sau al performantelor financiare.

În cadrul obiectului sau de activitate, societatea s-a specializat la început pe comertul cu amanuntul al marfurilor electrocasnice din productia interna: frigidere, congelatoare, masini de spalat, aragazuri, masini de gatit electrice.

În anul 2000, societatea a cumparat de la SC Bogdania SA doua spatii, respectiv atelierul mecanic si fosta carmangerie, care au fost modernizate si transformate în abator ti respectiv sectia de preparate carne. Astazi exista numai sectia de carmangerie unde se produc diverse sortimente de preparate de carne care sunt livrate la diversi beneficiari (societati comerciale,cantinele unor institutii, populatie).

Societatea are mijloce de transport proprii si spatii comerciale si de productie proprii.

Capitalul social al firmei este în prezent de 185000 lei, iar cifra de afaceri a anului 2006 a depasit 6 milioane RON.

Conform codului CAEN , societatea Marelvi are ca obiect de activitate:

5212 Comertul cu amanuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominanta de produse nealimentare.

Aceasta clasa include:

- activitatea magazinelor ce vând o cantitate mare de bunuri, în care marfurile alimentare, bauturile si produsele din tutun nu sunt predominante. Acest tip de activitate se desfasoara, frecvent, în mari magazine care vând în general produse ca: îmbracaminte, mobilier, produse electrocasnice, articole de fierarie, cosmetice, bijuterii, jucarii, articole sportive.

Cod Unic de Întegistrare : 5020823 din data de 24.12.1993

Nr.de ordine din Registrul Comertului : J33/1954/10.12.1993

Sediu: str.Frîncei,nr.24, Radauti,

725400, jud. Suceava, România.

www.Marelvi.ro

Contact : Telefon/Fax +40 230 560271

Telefon : +40 230 560629

Adresa e-mail : Marelvi@yahoo.com

Persoana de contact: Damian Ionita (tel 0744696530)

Asadar principalul obiect de activitate al firmei Marelvi este comercializarea produselor electrice si electrocasnice catre clienti. Firma colaboreaza cu un numar de 8 furnizori principali, având în portofoliu o gama extinsa de produse apartinând unor marci renumite precum Philips, Panasonic, Sony, Whirlpool, Arctic, Bosch, Siemens, Electrolux, Zanussi, Ariston, Indesit, Braun etc.

SR EN ISO 9001:2001 SR EN ISO 14001:2005

Certificat nr. 1261 Certificat nr. 119

Misiune

“Sa fii aproape de client, sa-l respecti si sa-i oferi întotdeauna cea mai buna solutie“, este filozofia societatii Marelvi. Dorim sa devenim mai mult decât un partener pentru afacerile de succes - un membru al echipei fiecaruia dintre clientii care aleg firma noastra.

Pentru a atinge acest obiectiv, ne îmbunatatim permanent portofoliul de marci si produse, analizam cu atentie dezvoltarea pietei, întelegem tendintele si adaptam ofertele, astfel încât sa putem avea raspunsuri la întrebari si solutii la probleme.

Planurile de viitor ale firmei vizeaza cresterea portofoliului de marci distribuite si oferirea unor servicii cât mai competitive.

Valori

Respect

“Daca îi respecti pe oameni asa cum sunt, poti fi mult mai eficient în a-i ajuta sa evolueze”. John W. Gardner

Orientare catre client

“Pentru noi, cei mai importanti actionari sunt clientii nostri. Actionam în domeniul acesta pentru a veni în întâmpinarea dorintelor si asteptarilor clientilor nostri”. John Mackey

Integritate

“Integritatea nu este un cuvânt cu mai multe sensuri. Nu se pleaca dupã cum bate vântul si nici nu este schimbator precum vremea de afara. Este imaginea pe care o ai despre tine însati, si daca te intorci catre tine si vezi un om care nu înseala, atunci stii sigur ca nu o vei face niciodata”. John D. MacDonald

Spirit de echipa

“Dedicarea fiecarui individ pentru un efort comun de grup - aceasta este ceea ce face o companie sa functioneze, o societate sa existe, o civilizatie sa evolueze”.Vince Lombardi.

Fisiere in arhiva (1):

  • Practica in Unitatile de Comert - SC Marelvi Com SRL.doc

Alte informatii

FEAA. Lucrare practica intr-o unitate de comert, contine raportul de stagiu si organigrama.