Prezentarea si Promovarea unei Unitati de Alimentatie Publica din Iasi -Simigeria Petru

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Prezentarea si Promovarea unei Unitati de Alimentatie Publica din Iasi -Simigeria Petru.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 18 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Gheorghe Lamatic

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domenii: Comert, Industria Alimentara, Marketing

Extras din document

CAPITOLUL 1: PREZENTAREA UNITĂŢII:

Simigeria este un local prevăzut cu un cuptor de brutărie în care se produc şi se vând produse de patiserie, covrigi, placinte, etc.

Localizare:

Simigeria Petru reprezintă de fapt un lanţ de simigerii, ce este localizat în mai multe judeţe cum ar fi: Iaşi, Piatra Neamţ, Timişoara, Tg. Mures, Braşov, Cluj, Bistriţa, Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Oradea, Reşiţa, Sibiu, Satu-Mare, Piteşti, Bucureşti, Reghin.

În cele ce urmează voi prezenta o singură simigerie şi anume cea din Iaşi de pe Bulevardul Independenţei.

Locaţia: Municipiul Iaşi;

Adresa: Bulevardul Independenţei, bloc expres;

Web Site: www.simigeriapetru.ro ;

E-mail:contact@simigeriapetru.ro;

Prezentare generală:

Simigeria Petru aparţine societăţii comerciale SC MAN GROUP S.R.L. , înfiinţată în anul 2008, este o companie dinamică, la scară mare, ce are ca obiect de activitate producerea şi comercializarea produselor alimentare . Gama de produse face parte din categoria panificaţie.

Simigeria Petru se poziţionează pe piaţă ca o reţea de simigerii cu deservire rapidă orientată spre satisfacerea clienţilor în ceea ce priveşte hrană rapidă, sănătoasă şi calitativă la un preţ accesibil.

Politica Simigeriei Petru se bazează pe un management activ de tip "hands-on" si presupune prezenţa managerului în mijlocul echipei şi chiar participarea activă la activităţile care au loc în unitate.

Grupele –ţinte principale ale Simigeriei Petru include:

• "Tineri proeminenţi ": tineretul progresiv care îşi caută să se realizeze pe plan profesionist, care urmăreşte tendinţele de timp şi manifestă tendinţă spre petrecerea timpului liber în mod active încojurat de prietenii şi cunoscuţi;

• "Gulere albe": oamenii care lucrează în oficiile din preajmă, nu dispun de timp liber şi au nevoie de un mic dejun sau cină de calitate servită în mod rapid;

Denumire:

Denumirea de SIMIGERIA PETRU vine din anul 1939 când visul lui Petru prinde contur, el îşi comandă utilaje nemţeşti, ca totul să iasă "zeiss" şi, în scurt timp, îşi deschide propria Brutărie-Simigerie. Covrigii plămădiţi după o reţetă îndelung ticluită aveau să devină căutaţi şi vestiţi - COVRIGII PETRU. Lucrurile mergeau bine, afacerea prosperă de la o zi la alta, bunăstarea familiei cu cei şase copii părea asigurată, până când... totul s-a năruit.

Sec, se poate spune aşa: un vis, o afacere sufocată de comunişti. I-au confiscat tot, asa cum au facut cu atâţia alţii.

Timpul a curs implacabil şi Petru a trăit până la 92 de ani cu o durere surdă în suflet dar şi cu un licăr de speranţă că, odată şi-odată, lucrurile vor reveni în matca lor. Şi iată că, peste ani şi ani, strănepoţii lui au reînfiripat visul, ducându-l mai departe: SIMIGERIA PETRU.

Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea si Promovarea unei Unitati de Alimentatie Publica din Iasi -Simigeria Petru.doc