Proiect Logistica - Tabaco Campofrio SA

Imagine preview
(9/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Proiect Logistica - Tabaco Campofrio SA.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 19 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Mihai Talmaciu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Comert

Extras din document

Capitolul 1

Prezentarea firmei Tabaco Campofrio S.A.

Scurt Istoric

Denumirea societăţii este de S.C. Tabco Campofrio S.A. este o persoană juridică română având formă juridică de societate pe acţiuni ce îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu legile române în vigoare şi statutul propriu.

S.C. Tabco Campofrio S.A. a fost înregistrată în Registrul Comerţului la numărul J36/36/1991 al Camerei de Comerţ. Codul Fiscal al societăţii este R 8286732. Societatea este constituită cu capital mixt. Sediul societăţii este în România, localitatea Tulcea, Judeţul Tulcea, strada Prislav, numărul 177. Scopul societăţii S.C. Tabco Campofrio S.A. este producerea şi comercializarea preparatelor din carne şi realizarea de profituri.

Obiectul de activitate îl constituie:

- producţie de preparate din carne;

- import de ingrediente pentru fabricarea salamurilor, membrane artificiale, etichete, ambalaje legate de obiectul de activitate al societăţii;

- comercializarea preparatelor din carne.

Capitalul social iniţial este de 1.000.000 lei şi este împărţit în 200 părţi sociale, indivizibile şi nominative, fiecare în valoare de 5.000 lei. Capitalul social este subscris de părţi potrivit contractului de societate.

Societatea îşi desfăşoară activitatea în următoarele secţii de producţie:

- secţia producţie;

- secţia tranşare;

- secţia afumare;

- secţia depozitare produs finit;

Pentru a-şi realiza obiectul de activitate întreprinderea are nevoie de un complex de mijloace materiale, forţă de muncă etc., complex care pentru a fi funcţional este organizat în mod adecvat cerinţelor şi scopului.

Structura organizatorică reprezintă un sistem sau un set de elemente materiale şi imateriale în interconexiune, structural şi ierarhizat în baza diviziunii muncii astfel încât obiectivele să fie realizate cu minim de efort şi maxim de rezultate. Structura organizatorică presupune constituirea de compartimente, stabilirea nivelelor ierarhice, a numărului de subordonaţi fiecărui nivel, repartizarea activităţii şi a responsabilităţilor între departamente, stabilirea sistemului de comunicaţii în cadrul întreprinderii şi în afara ei corespunzător cerinţelor sistemului decizional şi informaţional.

Campofrio este un grup internaţional orientat către consumator, cu investiţii în trei continente şi fabrici în 5 ţări, şi oferă produsele la peste 250 milioane consumatori din 40 de ţări. Campofrio esto o companie cu o misiune globală clară, ce creşte atât în mărime cât şi în calitate, dotată cu tehnologie de ultimă oră.

Campofrio a contribuit la dezvoltarea a numeroase pieţe, atât în cadrul unor sisteme economice puternice (Franţa) cât şi în cele în plină dezvoltare (România).

Campofrio a adoptat filosofia unei Vieţi Sănătoase drept stil de viaţă ce reflectă aspectele esenţiale ale Grupului: o căutare continuă a produselor sănătoase oferind maximum de satisfacţie consumatorului şi asigurând o îmbunătăţire a calităţii vieţii. Grupul urmăreşte un dublu scop, sănătate şi nutriţie, astfel încât toate activităţile sale să asigure un echilibru între plăcerea de a mânca bine şi cea de a mânca sănătos.

Obiective:

-Menţinerea poziţiei de lider pe piaţa românească de preparate din carne

-Dezvoltarea de noi produse care să satisfacă tot mai mult cerinţele consumatorilor.

Misiune:

-Campofrio este o companie internaţională de produse alimentare;

-Misiunea este de a satisface cele mai exigente nevoi ale consumatorilor cu produse de cea mai bună calitate şi foarte sigure;

-Angajaţi în crearea de valoare pentru acţionarii şi angajaţii săi

Viziune:

-Atingerea unei poziţii de companie europeană admirată şi de referinţă (între primele 10 companii europene), oferind, prin permanentă inovare, o diversitate de produse alimentare, care să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii şi sănătăţii consumatorilor.

Portofoliu de produse

În portofoliul de produse Campofrio se includ:

- şunci – Praga, York, Pizza, Curcan, Turist, Românească, de pui

- salamuri – Victoria, cu şuncă, Dunărean, Palaciego, Rustic, cu piper, Secuiesc, de casă, de vară, Tradiţional, Alpin, Italian, Clip, de porc

- parizer – Tradiţional, de pasăre, Picant, cu măsline

- pate – de pasăre cu măsline, Tartinabil, de casă, Tradiţional, de ficat, de pasăre, Ţărănesc, Picant, Vegetal, cu şuncă, cu bacon, cu salam, cu caşcaval, cu chorizo, din ficat de porc, din ficat de pui

- mortadela – Siciliană, Lunch

- crenwurşti – salam, caşcaval, bacon, porc, pasăre, Viena, Frankfurt, cu şuncă, Picanţi

- cârnaţi – cabanos, extra

- specialităţi – muşchi file afumat, muşchiuleţ Montana, pastramă afumată porc, specialitate ceafă, bacon, piept condimentat extra, şunculiţă ţărănească, kaiser, costiţă fiartă şi afumată, oase Garf

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Logistica - Tabaco Campofrio SA.doc

Alte informatii

Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor