Proiecte Economice - Firma de Comert SC Mystyle SRL

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Proiecte Economice - Firma de Comert SC Mystyle SRL.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 44 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domenii: Comert, Economie

Extras din document

Prezentarea firmei de comert S.C. MyStyle S.R.L.

Firma de comert analizata se numeste S.C. MyStyle S.R.L. a fost infiintata la 1 octombrie 2003, prin actul de vointa al unei singure personae, cu un capital social de 500.000 RON si este inregistrata in Registrul Comertului din judetul Iasi cu numarul J23/812/2003 la 1 octombrie 2003, in urma careia societatea devine persoana juridica si totodata este autorizata sa functioneze. Durata de functionare este nelimitata incepand cu data inmatricularii la Registrul Comertului.

Partile sociale sunt ale unei singure persoane, aceasta, in calitate de asociat unic, are drepturile si obligatiile ce revin adunarii generale a asociatilor conform articolului 13 din “Legea nr. 31 din 1990”

Activitatea societatii se defasoara in conformitate cu legislatia Romaniei, cu contractul de societate si statutul societatii cu raspundere limitata.

Toate documentele, facturile, anunturile, publicatiile si celelalte acte care se emit de catre societate se vor intocmi cu respectarea articolului 44 din “Legea nr. 31 din 1990”. Pe actele si inscrisurile societatii se vor mentiona denumirea, sediul, urmate de mentiunea “societate cu raspundere limitata”.

Sediul societatii este in Romania, in judetul Iasi, municipiul Iasi, pe str. Pacurari, nr.87. Societatea are deschise trei magazine pentru comercializarea marfurilor si un deposit central amplasate astfel:

- magazinul MyStyle 1 este situat pe str. Stefan cel Mare nr. 30

- magazinul MyStyle 2 este situat pe bld. Tudor Vladimirescu nr.7

- magazinul MyStyle 3 este situate pe soseaua Nicolina nr. 56

- depozitul central este situate pe str. Pacurari nr. 178

Inca de la infiintare, societatea si-a propus sa comercializeze marfuri de cea mai buna calitate, care provin de la cei mai cunoscuti producatori. Obiectivele firmei, inca de la infiintare au fost indeplinite si depasite an de an, ceea ce a dus la recunoasterea firmei pe plan national.

Marfurile comercializate se adreseaza in special categoriilor de cumparatori din clasa medie si peste medie, de sex feminin.

Obiectul de activitate al societatii S.C. MyStyle S.R.L. include:

- 5242 Comert cu amanuntul al îmbracamintei - vânzarile cu amanuntul, prin magazine specializate, ale produselor din blana; ( 4771 - CAEN 2008)

- 5243 Comert cu amanuntul al încaltamintei si articolelor din piele - vânzarile cu amanuntul, prin magazine specializate, ale produselor din piele. (4772 – CAEN 2008)

ORGANIGRAMA S.C. MYSTYLE S.R.L.

Director general

Director financiar contabil RU

Director marketing vanzari

Director logistica achizitii

Secretara

Contabil

Consultant vanzari

Merchandiser

Vanzator

Director depozit central

Sef magazin

Sofer

Manipulator

Motostivuitorist

In magazinele MyStyle sunt comercializate produse de imbracaminte si accesorii pentru femeii. Atat magazinele, cat si sediul central si depozitul central sunt organizate in cladiri independente ce sunt in proprietatea firmei cu structurile prezentate in figurile de mai jos:

Fig nr. 1 Schita magazinului MyStyle 1

Legendă:

1. - intrare magazin

2. - casa

3. - grup sanitar

4. - gondola

5. - gondola

6. - gondola

7. - intrare magazie

8. - gondola

9. - gondola

10. - gondola

11. - gondola

Fig nr. 2 Schita magazinului MyStyle 2

Legendă:

1. - intrare magazin

2. - casa

3. - gondola

4. - gondola

5. - gondola

7. - intrare magazie

8. - gondola

9. - gondola

10. - gondola

11. - Grup sanitar

12. - gondola

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiecte Economice - Firma de Comert SC Mystyle SRL.doc