Salon de cosmetică - Maxxim Style

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 3634
Mărime: 31.58KB (arhivat)
Puncte necesare: 9
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ion George

Cuprins

  1. Cuprins
  2. Prezentarea generala pag 2
  3. Organizarea afacerii pag 3
  4. Descrierea serviciului oferit pag 4
  5. Prezentarea serviciilor oferite pag 5
  6. Descrierea pietei si a concurentei pag 10
  7. Strategiile de marketing ale firmei pag 11
  8. Metode de promovare utilizate pag 12
  9. Analiza swot pag 13
  10. Perspective de viitor ale firmei pag 14
  11. Cifra de afaceri pag 15

Extras din proiect

Prezentarea generala

Nevoia curăţeniei şi dorinţa omului de a se înfrumuseţa au origini foarte îndepărtate. Initial, acestea au fost manifestări ale instinctului de apărare faţă de condiţiile naturale vitrege. Treptat, interesul pentru înfrumuseţare şi întreţinere s-a extins, ca urmare a conştientizării importanţei tehnicilor estetice.

Dacă în secolele trecute, grija pentru cosmetică constituia îndeosebi o preocupare a unei minorităţi privilegiate, în societatea modernă, aceasta a devenit o necesitate. Femeia contemporană îşi alocă o mare parte a timpului tratării, îngrijirii şi înfrumuseţării corpului. Mijloacele estetice s-au diversificat, făcând posibilă efectuarea unor intervenţii cosmetice superficiale sau profunde, într-un timp scurt, cu rezultate uimitoare.

Impresia pe care o facem celorlalti, prin felul în care arătăm, este cheia succesului. Având mai multă grijă de imaginea proprie, se schimbă şi modul în care ne autoapreciem. Printr-un "look" potrivit vom dobândi o mai mare încredere în sine.

Această încredere va determina un mod de percepere diferit din partea celorlalţi, categoric favorabil.

Trăim într-o lume a posibilităţilor, avem atâtea lucruri la îndemână! Şi totuşi ne lipseşte exact ce este mai preţios: timpul. Timpul pe care ar trebui să ni-l acordăm nouă înşine. Suntem mereu pe fugă, mereu obosiţi, mereu preocupaţi de tot şi toate.

Ei bine, misiunea noastră este de a-i face pe toţi cei care ne vor călca pragul să uite de toate grijile, să se relaxeze pentru a-i reîncărca cu energia necesară de a o lua de la capăt cu forţe proaspete.

Noi suntem de părere că a sosit vremea să se preocupe şi de ei înşişi, nu doar de ceilalţi. Cu toţii ştim că frumuseţea vine din suflet. Iar dacă o persoană este îngândurată, şi tristă şi obosită, acest lucru se vede. MAXXIM STYLE va şterge toate urmele oboselii de pe chip, va relaxa trupul şi mintea.

Am ales doar specialişti cu talent şi mult suflet, oameni care iubesc oamenii. Tineri cu viziune modernă şi pasiune pentru ceea ce fac. Iar asta înseamnă că aici, la MAXXIM STYLE întotdeauna vor găsi îngrijirea de care au nevoie într-o atmosferă degajată, relaxată, veselă şi intimă.

Vor fi pe mâinile unor oameni care le zâmbesc pentru că se bucură că au venit, şi al căror suflet se umple de bucurie atunci când pe chipul lor apare un zâmbet de fericire şi mulţumire.

Aceşti oameni îi aşteaptă cu mult drag!

Organizarea Afacerii

Denumire: MAXXIM STYLE

Salon de înfrumuseţare şi întreţinere corporală

- Coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare

- Activităţi de întreţinere corporală

Obiectul activităţii principale:

- prestarea de servicii pentru înfrumuseţare şi întreţinere corporala

Structura acţionarilor

Doi asociati:

Mustatea Eduard: născut în Bucureşti, la 9 iunie 1986, de cetăţenie română, domiciliat în Bucureşti, Str.Constantin Brancoveanu 15, Bl. B17, sc. 1, ap.7, etaj 2, sector 4, posesoar al buletinului de identitate seria R.T. nr. 102296, eliberat de poliţia secţia 15 Bucureşti, la data de 27 iunie 2001.

Telefon: 0721.97.59.08

Adresa de mail: mustateaeduard@yahoo.com

Este o fire deschisa, comunicativa si totodata un foarte bun negociator. De aceea, el se va ocupa cu incheierea contractelor cu furnizorii si asigurarea distributiei in cadrul societati. Eduard va avea grija ca materiile prime aprovizionate sa fie de cea mai buna calitate.

Nastac Dragos:nascut in Braila, la 13 mai 1986, de cetatenie romana,domiciliat in Bucuresti ,Str.Iancului 2,Bl.13,sc.3, et 1, ap.32, sector 2,posesor al buletinului de identitate seria H.T. nr.186234,eiberat de politia Braila,la data de 4 mai 2005.

Telefon:0734.45.56.78

Adresa de mail: astacdragos@yahoo.com

Tocmai pentru ca are o incliantie spre partea economica, consideram ca se va ocupa cel mai bine de gestiunea societatii, avand, astfel, grija ca activitatea contabila sa se desfasoare intr-un mod corespunzator, previzibil si standarizat.

Deasemenea se va ocupa si de tot ce tine de marketingul societatii,avand un spirit inovator destul de dezvoltat,el va creea si dezvolta imaginea societatii pe piata.

Preview document

Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 1
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 2
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 3
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 4
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 5
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 6
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 7
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 8
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 9
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 10
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 11
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 12
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 13
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 14
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 15
Salon de cosmetică - Maxxim Style - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Salon de Cosmetica - Maxxim Style.doc

Alții au mai descărcat și

Profilul Antreprenorului de Succes

Intre iunie 2005 si ianuarie 2006 in 13 state membre UE si in cele doua tari candidate – Romania si Bulgaria – s-a desfasurat o ancheta (Factorii...

Calitatea Mărfurilor Alimentare

I Obiectul de studiu al merceologiei Merceologia este o disciplina cu caracter economic al carei obiect îl constituie studierea proprietatilor...

Analiza celor patru procese de integrare a pieței bunurilor

A: Politica comerciala comuna Aceasta este denumirea generica pentru ansamblul de masuri, instrumente, politici aplicate în domeniul comercial...

Comerț Electronic

Introducere Comerţul a reprezentat, încă de la începuturile societăţii umane, o activitate importantă pentru supravieţuirea şi dezvoltarea...

Ai nevoie de altceva?