SC La Belle Femme SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 20 în total
Cuvinte : 2284
Mărime: 163.81KB (arhivat)
Publicat de: Cerasela Antal
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

PREZENTATREA FIRMEI DE COMERT

S.c. “LA BELLE FEMME”S.A

Firma “LA BELLE FEMME” infiintata pe 5 ianuarie 2009 se ocupa cu comercializarea produselor cosmetice si a parfumurilor pentru femei.

LA BELLE FEMME este o firma din Franta care are puncte de desfacere si in Romania.Sediul central, depozitul si cele 3 magazine sunt localizate in raza municipiului Iasi.

Odata intrati pe piata din Romania, dorim sa crestem notorietatea firmei noastre si sa atragem cat mai multe personae de sex feminine sa-si sporeasca interesul asupra aspectului fizic, cumparand produsele noastre.

Desigur numarul firmelor competitive este unul destul de ridicat.Numeroasele magazine de produse cosmetice si parfumuri pentru femei, cat si alte firme cum ar fi:Avon, Oriflame, constituie competitia directa, acestea comercializand produse similare.

Competitia indirecta este reprezentata de magazinele care se ocupa cu comercializarea produselor cosmetice bio, organice.

Pentru a ne putea atinge obiectivele, vom face un studiu de piata, in care sa analizam comportamentul potentialilor clienti si pozitia concurentilor pe piata.

In contextual actualei crize am ales sa promovam si sa comercializam produse cosmetice la un pret acceptabil, datorita faptului ca numarul femeilor care achizitioneaza astfel de produse scade din ce in ce mai mult.

Una din problemele cu care ne-am putea confrunta in ceea ce priveste deschiderea unui magazin de produse cosmetice si parfumuri ar fi obtinerea autorizatiei si licentei de functionare a magazinului care necesita un timp indelungat de obtinere.

Atunci cand vom dori sa inchidem magazinul, trebuie sa ne ferim sa avem stocuri mari de produse, iar cele pe care le avem inca, sa le vindem la un pret scazut pentru a ne recupera o parte din bani.

Firma LA BELLE FEMME se ocupa cu vanzarea cu amanuntul a produselor cosmetice si a parfumurilor pentru femei. Piata tinta careia ne adresam este formata din femei cu varsta peste 18 ani, din mediul urban, cu venitul de peste 800 RON si care doresc sa isi imbunatateasca aspetul fizic si starea de bine.

Segmentarea pietei produselor cosmetice si parfumurilor mai include si urmatoarele categorii de personane:

• femei sub 18 ani, femeie care au un venit sub 800 ron,

• femeie care provin din mediul rural,

• femei care au un venit mai mare de 800 ron dar nu sunt interesate de imbunanatirea aspectuluii fizic,

• barbatii.

In urma acestei segmentari, putem trage urmatoarele concluzii: persoanele care sunt excluse din piata noastra sunt barbatii; femeile sub 18 ani prezinta o perspectiva pt viitorul aporpiat, intrucat acestea ar putea cmpara produsele noastre atunci cand vor avea venit propriu; asupra femeilor care au un venit peste 800 ron si care nu sunt interaste de aspectul lor trebuie insistat, intrucat acestea prezinta un potential de cumparare mare a produselor. In cazul in care venitul femeilor cu un venit sub 800 ron va creste, atunci puterea de cumparare se va mari.

Obiectivul general al firmei La Belle Femme din luna februarie consta in cresterea vanzarilor cu 25 % fata de luna anterioara pana la sfarsitul lunii in curs. Ca obiectiv secundar, firma isi propune o crestere a notorietatii in primele 3 luni de activitate cu 20% fata de prima luna de activitate.

Preview document

SC La Belle Femme SRL - Pagina 1
SC La Belle Femme SRL - Pagina 2
SC La Belle Femme SRL - Pagina 3
SC La Belle Femme SRL - Pagina 4
SC La Belle Femme SRL - Pagina 5
SC La Belle Femme SRL - Pagina 6
SC La Belle Femme SRL - Pagina 7
SC La Belle Femme SRL - Pagina 8
SC La Belle Femme SRL - Pagina 9
SC La Belle Femme SRL - Pagina 10
SC La Belle Femme SRL - Pagina 11
SC La Belle Femme SRL - Pagina 12
SC La Belle Femme SRL - Pagina 13
SC La Belle Femme SRL - Pagina 14
SC La Belle Femme SRL - Pagina 15
SC La Belle Femme SRL - Pagina 16
SC La Belle Femme SRL - Pagina 17
SC La Belle Femme SRL - Pagina 18
SC La Belle Femme SRL - Pagina 19
SC La Belle Femme SRL - Pagina 20

Conținut arhivă zip

  • SC La Belle Femme SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Profilul Antreprenorului de Succes

Intre iunie 2005 si ianuarie 2006 in 13 state membre UE si in cele doua tari candidate – Romania si Bulgaria – s-a desfasurat o ancheta (Factorii...

Calitatea Mărfurilor Alimentare

I Obiectul de studiu al merceologiei Merceologia este o disciplina cu caracter economic al carei obiect îl constituie studierea proprietatilor...

Analiza celor patru procese de integrare a pieței bunurilor

A: Politica comerciala comuna Aceasta este denumirea generica pentru ansamblul de masuri, instrumente, politici aplicate în domeniul comercial...

Ai nevoie de altceva?