SC Trend New World SRL - Producerea si Comercializarea Produselor Hand Made

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza SC Trend New World SRL - Producerea si Comercializarea Produselor Hand Made.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 58 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Ruxandra Ciulu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 7 puncte.

Domenii: Comert, Marketing, Management

Cuprins

1. Introducere
2. Denumirea firmei şi domeniul de activitate
3. Piaţa ţintă în funcţie de conjuncture economică actuală şi în vederea obţinerii de profit
4. Barierele la intrare şi ieşire
5. Segmentarea pieţei
6. Obiectivele firmei
7. Costul marginal pentru o comandă suplimentară
8. Matricea SWOT pentru firma on-line şi off-line
9. Capitalul social al firmei, valoarea mijloacelor fixe şi amortizarea lor
10. Stabilirea sortimentelor, a stocurilor din fiecare locaţie
11. Valoarea amortizării mijloacelor fixe
12. Planograma şi descrierea magazinelor
13. Elemente de P.R.
14. Digitalizarea vânzărilor şi e-mixul de marketing
15. Trend-uri in retailing şi Web 2,0
16. Vânzările, mişcarea mărfurilor şi viteza de rotaţie a mărfurilor
17. Resursele umane
18. Structura de cheltuieli şi indicatori ai performanţei organizaţiei
19. Bibliografie
1. Introducere

Extras din document

Sintagmele ultra-slick, high-touch si high-performance ne ghideaza fiecare alegere. Trăim desigur în paradigma hi-tech ... prilej al depersonalizarii, care permite unui curent ca handmade-ul să se poziţioneze drept noua avangardă.

În timp ce hi-tech-ul vorbeşte minţii de perfecţiunea atinsă numai de masinarii, handemade-ul vorbeşte sufletului despre cât de preţios e un artizanat prin povestea pe care o poartă şi chiar prin imperfecţiunile lui.

De ce alegem produsele hand made? fiindcă toate vrem să fim la modă, să fim admirate, să purtăm creaţii unice şi să nu fim nevoiţi să scoatem prea mulţi bani din buzunar pentru a ne putea cumpăra astfel de produse. Ideea de hand made sau lucru manual în traducere, oferă o gamă largă de posibilităţi de creaţie. Clientele îşi pot comanda singure un model visat sau pot oferi sugestii pentru realizarea produsului astfel încât produsul final să fie aşa cum şi l-au dorit.

De cele mai multe ori, termenul de “Hand Made” are conotaţii defavorabile în mintea multor consumatori de brand şi etichetă din România. Acest lucru se întâmplă pentru că de multe ori aceştia asociază diverse lucruri artizanale cu mişcarea hippie, pentru că de multe ori se împiedică de tarabele cu brizbriz-uri întinse pe marginea trotuarelor sau poate că pur şi simplu le place să fie împachetaţi în folii corporatiste.

In România, curentul de “Hand Made” este apărut de aproximativ trei ani şi începe să se contureze o breaslă a artizanilor urbani şi o comunitate a consumatorilor fideli de handmade. Obiectele handmade sunt acum foarte apreciate, sunt la modă şi toată lumea doreşte să-şi înfrumuseţeze ţinuta cu o bijuterie lucrată de mână sau să aibă acasă un obiect decorativ unicat.

2. Denumirea firmei şi domeniul de activitate

Firma S.C. TREND NEW WORLD S.R.L. are ca obiect de activitate producerea şi comercializarea produselor hand made: accesorii, îmbrăcăminte si obiecte decorative; pe piaţa internă. Societatea a fost înfiinţată în avara anului 2008 şi deţine trei puncte de comercializare a produselor hand made printre care se află sediul firmei şi un depozit, situate în cele mai importante zone ale oraşului Iaşi, dar şi un magazin online care poate fi accesat de către toate persoanele la adresa www. trend-second.com.

Primul magazin în incinta căruia se află şi sediul firmei este situat pe bld. Ştefan cel Mare bl B7 parter, un al doilea se află în Iulius Mall la parter, iar al treilea magazin care deţine şi un depozit este situat pe str. Străpungerea Silvestru, lângă centrul medical Medcenter. Magazinul virtual a fost creat special pentru clienţii comozi care preferă să-şi facă majoritatea cumpărăturilor de pe internet. Accesând site-ul www. trendy second.com oricine poate vizualiza cataloagele ofertelor noastre pentru accesorii, îmbrăcăminte si obiecte decorative, putând să-şi aleagă orice produs şi să-şi lase comandă pentru cele pe care doresc să le achiziţioneze. Produsele achiziţionate de pe site-ul nostru vor putea fi ridicate de la unul dintre magazinele noastre ales chiar de client, dar de asemenea vor putea fi distribuite la domiciliul clientului de catre responsabilii firmei noastre.

3. Piaţa ţintă în funcţie de conjunctura economică actuală şi în vederea obţinerii de profit

Firma a apărut pe piaţă într-un moment în care economia ţării era încă într-o perioadă favorabilă, dar începuse să apară speculaţii cum că va avea de suferit din cauza crizei ce urma să apară şi la noi în ţară. Astfel firma s-a lansat pe piaţă luându-şi măsuri de protecţie şi adoptând o strategie care să atragă clienţii care deţin toate tipurile de venituri şi sa-i fidelizeze pentru a nu-i pierde în perioada de criză.

Încă de la înfiinţarea firmei am stabilit să comercializăm produsele la un nivel al preţurilor mai scăzut faţă de cel practicat de catre producătorii consacraţi de accesorii, îmbrăcăminte si obiecte decorative, pentru a putea atrage un număr cât mai mare de clienţi din segmente diferite de piaţă si pentru a inregistra profit.

Fisiere in arhiva (1):

  • SC Trend New World SRL - Producerea si Comercializarea Produselor Hand Made.doc

Alte informatii

Universitatea Al.I.Cuza Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor