ABC Bank - proiect comunicare financiar-bancară

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 25 în total
Mărime: 1.86MB (arhivat)
Publicat de: Roxelana Mitroi
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Alina Grigore

Extras din proiect

In anul 2001, pe data de 23 august, la Bucuresti, a luat nastere ABC Bank, din initiativa unor oameni de afaceri si a unor puternice societati private romanesti si din strainatate, ca raspuns la nevoia tot mai pregnant resimtita la acel moment, ca si astazi de altfel, in mediul de afaceri, de a avea in banca un interlocutor transparent, operativ si flexibil in rezolvarea problemelor.

In prezent, ABC Bank se bucura de existenta unei retele de peste 800 de sucursale in 9 tari. Este o bancă universală ce oferă clientilor prin intermediul celor peste 7000 de angajati, produse şi servicii calitative la standarde internaţionale atât persoanelor fizice, companiilor mici şi mijlocii, cât şi marilor corporaţii multinaţionale.

Misiune:

ABC Bank este un partener de termen lung pentru toti clientii sai, oferind o gama completa de servicii financiare la standarde ridicate.

Strategie:

finalizarea Programului de Integrare si Dezvoltare si integrarea in structurile Grupului Erste Bank

cresterea profitabilitatii, a eficientei operationale si dezvoltarea afacerilor

extinderea retelei de unitati

Valori:

ne axam pe nevoile clientului

dedicare la cele mai inalte standarde profesionale

suntem flexibili

incurajam spiritul intreprinzator si de initiativa

incurajam dezvoltarea, satisfactia si loialitatea angajatilor nostri

Retelele de comunicare interna (intranet) face eficienta comunicarea intre departamentesimplifica procesul de consultare a angajatilor si cel de transmitere a deciziilor. La fel, constituirea de banci de date si accesul la acestea, eficientizeaza activitatea organizatiei.

Acceasul la Internet, ofera deschidere organizatiei spre spatiul public, atat din punctul de vedere al contactului cu informatia cat si din cel al prezentei organizatiei in fata publicului.

Conținut arhivă zip

  • Abc Bank - Proiect Comunicare Financiar-Bancara.ppt

Ai nevoie de altceva?