Campania The Face Of Romania

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Campania The Face Of Romania.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 25 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Nicoleta Dospinescu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Comunicare

Cuprins

1.Cine este Huawei? 3
2.Misiune si Viziune 3
3. Publicurile Organizației 4
4. Obiective de PR corelate cu publicurile specifice 4
5. Materiale de comunicare scrisă 5
5.1 Broșura de întreprindere 5
5.2 Memo 6
5.3 Brief-ul 7
5.4 Somația 8
5.5 Scrisoare de Afaceri 9
5.6 Scrisoare de follow-up 10
6. Campanie de Relații Publice 11
7.Meme 14
8.Barierele de comunicare 17
9.Ținuta vestimentară cerută de uzanțele protocolare 19
BIBLIOGRAFIE: 25

Extras din document

Huawei este una dintre cele mai mari companii producatoare de telefoane la nivel global dar si un important furnizor de solutii IT.

Huawei isi desfasoara activitatea in mai mult de 140 de tari, fiind implicata in domenii precum retelistica pentru operatori, dispozitive pentru consumatori si afaceri corporate. Dupa ce a achizitionat firma Ericsson in 2012, Huawei a devenit lider pe piata echipamentelor de telecomunicatii.

Firma a fost infiintata de catre Ren Zhengfei in 1987, ajungand in scurt timp sa se specializeze in retelele de telecomunicatii. In primele trimestre ale anului 2014, numarul telefoanelor mobile livrate de catre firma a ajuns la 51 de milioane. Huawei are peste 170.000 de angajati in toata lumea iar veniturile sale din anul 2013 au ajuns pana la 38 miliarde de dolari.

HUAWEI Consumer BG este una dintre cele trei unități de business ale HUAWEI și se referă la smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Rețeaua globală HUAWEI este construită pe 20 de ani de expertiză în industria telecomunicațiilor și este dedicată furnizării celor mai recente progrese tehnologice consumatorilor din întreaga lume

2. Misiune si Viziune

HUAWEI Consumer Business Group (BG) își împărtășește viziunea cu:

- Oamenii care își urmăresc visele

- Oamenii care sunt vizionari

- Persoane proactive cu o credință puternică în încercarea de a-și atinge obiectivele

Suntem dedicați aducerii celor mai noi tehnologii pentru consumatori și pentru crearea de experiențe extraordinare pentru oamenii de pretutindeni.

HUAWEI Consumer Business Group (BG) se angajează să se concentreze pe produse premium, diferențiind inovația, realizând descoperiri tehnologice, aducând cele mai noi tehnologii consumatorilor și încercând să realizeze visuri pentru oamenii de pretutindeni.

3.Publicurile Organizatiei

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii, clasându-ne pe locul trei în lume în livările de telefoane mobile în 2015.

Stakeholders:

Guvernul care reprezinta un jucător puternic în determinarea peisajului mobil și coloana vertebrala a infrastructurii de telefonie mobilă;

Clientii care reprezinta persoanele care cumpara si se bucura de bunurile si serviciile oferite de companie;

Angajatii care sunt incadrati pe locuri de munca in companie oferind seviciile lor companiei in schimbul unei remuneratii;

Companii din sectorul privat care datorita tehnologiei mobile reușesc să fie mai productive oferind lucrări mai bune;

Media care cresc notorietatea companiei prin diverse aparitii, articole, comunicate si care reprezinta un pilon important in relatia companiei cu publicul.

4.Obiective de PR corelate cu publicurile specifice

In ceea ce priveste guvernul, compania Huawei doreste sa mentina si sa creasca relatiile de prietenie si ajutor reciproc dintre cele doua parti prin proiecte si activitati utile pentru membrii statului roman. In acest sens compania se ofera sa trimita 10 studenti romani la cursuri de specializare in China timp de 2 saptamani. Acest lucru are ca scop cresterea relatiilor interculturale dintre cele doua tari si mai mult initierea tinerilor in tehnologia si cercetarea din laboratoarele Huawei din China.

Canalele si mijloacele folosite pentru transmiterea acestor informatii sunt reprezentate de e-mail, networking si in principal de comunicate de presa.

In privinta angajatilor, compania doreste sa continue colectarea si utilizarea ideilor, opiniilor si sugestiilor acestora si sa raspunda tuturor cerintelor acestora pentru a oferi o experienta de munca cat mai buna si pentru a primi rezultatele cele mai bune.

Canalele si mijloacele folosite pentru aceasta operatiune sunt reprezentate de: e-mailuri, chestionare si workshopuri.

Nu in ultimul rand clientii reprezinta punctul central in activitatea organizatiei fara de care aceasta nu ar putea functiona si dezvolta. Organizatia doreste sa ofere produse si servicii de top si sa organizeze evenimente pentru a atrage comunitati de toate varstele.

In indeplinirea acestui obiecti canalele si mijloacele sunt foarte diverse, fiind reprezentate de reclame, sponsorizari, networking pe diferite site-uri si pe retele de socializare, etc.

5.Materiale de comunicare scrisă

5.1.Broșura de întreprindere

Fisiere in arhiva (1):

  • Campania The Face Of Romania.docx

Bibliografie

- http://consumer.huawei.com/ro/about-us/
- https://www.academia.edu
- http://www.faceofromania.com/index.php