Campanie de Relații Publice

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 19 în total
Cuvinte : 4402
Mărime: 344.73KB (arhivat)
Publicat de: Pavel Mitroi
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. 1. Rezumat
  2. 2. - NG-ul
  3. 3. Definirea situației pr- blematice
  4. - Percepția generală
  5. - Percepția specifică
  6. - Analiza SW- T
  7. - Analiza PEST
  8. 4. Categ- riile de public
  9. 5. - biectivele pr- iectului
  10. 6. Planul de acțiune strategică
  11. 7. Instrumente de PR
  12. 8. Calendarul pr- iectului de PR
  13. 9. Bugetul pr- iectului de PR
  14. 10. M- nit- rizarea şi evaluarea pr- iectului de PR

Extras din proiect

1. Rezumat

As- ciația “Gipsy Eye” în traducere “- chi de țigan” este - - rganizație de studenți, elevi dar și tineri care nu s-au putut bucura de șc- ala, ce acți- nează la nivelul județului Iași. Această as- ciație pr- m- vează cultura și identitatea neamului rr- m.

Sc- pul n- stru este sa îmbunătățim imaginea rr- mil- r în rândul maj- ritaril- r prin pr- m- varea culturii acestui p- p- r.

2. - NG-ul

As- ciația As- ciatia “Gipsy Eye” - “- chi de tigan” pr- m- vează cultura rr- mil- r și d- resc să îmbunătățească imaginea acest- ra în s- cietate. Se lucrează în m- d direct cu tinerii, rr- mi și ne-rr- mi c- nstruind p- duri peste prejudecăți prin diversitatea culturală.

Numele as- ciației “Gipsy Eye” a f- st ales de- arece s-a c- nsiderat ca prin intermediul - chiului de țigan se p- ate vedea adevărata față, p- zitivă și c- nstructivă a rr- mil- r.

Prin intermediul v- luntaril- r acestei as- ciații v- r fi aduse la cun- ștința publicului larg atm- sfera din șatră, tradițiile p- zitive transpuse în m- dele tineril- r rr- mi care muncesc și își c- ntruiesc - viață sănăt- asă.

Sl- ganul tineril- r din as- ciația Gipsy Eye este “luptăm împ- triva discriminării prin artă și cultură”. Demersul a început în anul 2007, - dată cu înființarea trupei de dans tradiți- nal rr- m “Gipsy Eye”.

În t- t acest timp tinerii dansat- ri au participat la festivaluri, evenimente culturale stradale, seminarii și campanii antidiscriminare unde mesajul l- r a f- st primit cu entuziasm.

În prezent sunt 25 de v- luntari activi dar se d- rește mărirea echipei pentru - mai bună pr- m- vare și pentru a-și putea îndeplini cu succes t- ate sarcinile și - bligațiile.

3. Definirea situației pr- blematice

- Percepția generală

T- cmai pentru că este - as- ciație a studențil- r de etnie rr- mă, nu prezintă prea mult interes și credibilitate de- arece p- pulația de etnie rr- mă este percepută într-un m- d diferit de către - ameni, într-un m- d negativ.

- Percepția specifică

Pentru că nu sunt acceptați, și nu prezintă interes pentru publicul larg pr- bleme apar și în activitățile pe care as- ciația încearcă să le desfăș- are- cum ar fi: c- ncursurile de dans, de pr- m- vare a culturii l- r pentru a atrage atenția și pentru a încuraja tinerii rr- mi să se afirme și să nu c- mită fapte antis- ciale- sunt limitate din cauza lipsei de f- nduri.

- altă pr- blemă ar fi lipsa pr- m- vării pe diferite canale media, precum și în mediul - nline- (nu există site sau bl- g), lipsă care are la bază pr- blemă discriminării rr- mil- r, și neacceptarea l- r în s- cietate.

Pr- blemele apar și când v- rbim despre vizibilitatea - rganizației, n- t- rietate scăzută, lipsă ce se resimte și în interi- rul acesteia, numărul mic de v- luntari- a unei echipe bine închegată, cu sarcini bine stabilite-, nivelul de m- tivație și de c- municare t- t- dată f- arte scăzut a v- luntaril- r activi în - rganizație.

Analiza SW- T

- Strenghths

- Grad de transparenţă ridicat în relaţiile publice. V- luntarii sunt tineri studenți, ce v- rbesc deschis, și t- t- dată le face plăcere să-și - cupe timpul participând la diferite activități pentru a susține integrarea rr- mil- r în s- cietate.

- As- ciație n- n-guvernamentală, ce își susține cauza prin intermediul v- luntaril- r, beneficiind de un grad mai mare de credibilitate pentru că e n- n-pr- fit, deci nu sunt puse anumite interese la mijl- c.

-V- luntari tineri, idei in- vative, și grad de m- tivație mai ridicat.

-Implicarea în diferite evenimente culturale care au avut un impact imp- rtant în c- munitatea rr- mă

-În m- mentul în care studenții d- resc să se angajeze undeva, beneficiază de adeverință recun- scută de Univ. Al.I Cuza, cum că a lucrat ca v- luntar în - rganizația Gipsy Eye.

Preview document

Campanie de Relații Publice - Pagina 1
Campanie de Relații Publice - Pagina 2
Campanie de Relații Publice - Pagina 3
Campanie de Relații Publice - Pagina 4
Campanie de Relații Publice - Pagina 5
Campanie de Relații Publice - Pagina 6
Campanie de Relații Publice - Pagina 7
Campanie de Relații Publice - Pagina 8
Campanie de Relații Publice - Pagina 9
Campanie de Relații Publice - Pagina 10
Campanie de Relații Publice - Pagina 11
Campanie de Relații Publice - Pagina 12
Campanie de Relații Publice - Pagina 13
Campanie de Relații Publice - Pagina 14
Campanie de Relații Publice - Pagina 15
Campanie de Relații Publice - Pagina 16
Campanie de Relații Publice - Pagina 17
Campanie de Relații Publice - Pagina 18
Campanie de Relații Publice - Pagina 19

Conținut arhivă zip

  • Campanie de Relatii Publice.doc

Te-ar putea interesa și

Promovarea Imaginii Companiei prin Campanii de Relații Publice

INTRODUCERE Am ales ca temă a lucrării de disertaţie „promovarea imaginii companiei prin campanii de relaţii publice” datorită multiplelor...

Campania de relații publice desfășurată pentru un produs bancar

INTRODUCERE Lucrarea intitulată CAMPANIA DE RELAŢII PUBLICE DESFĂŞURATĂ PENTRU UN PRODUS cuprinde: Capitolul I, TEZE DE BAZĂ PRIVIND RELAŢIILE...

Plan de campanie de relații publice în Autoritatea Națională a Vămilor

I. Planul de Relatii Publice Planul de relatii publice este un instrument,al carui scop este a face o legatura intre organizatie si publicurile...

Campanie de Relații Publice în Situație de Criză BCR România

Introducere Relaţiile publice se dovedesc un instrument original şi eficace pentru a răspunde provocărilor cu care orice organizaţie se confruntă....

Campaniile de relații publice

Marketingul administraţiei publice este un proces sistematic de cercetare care duce, în final, la cunoaşterea prealabilă a pieţei. Pentru orice...

Campanii de relații publice

INTRODUCERE Campania de relaţii publice reprezintă totalitatea operaţiilor coordonate de comunicare, derulate într-o perioadă de timp determinată,...

Campanie de relații publice

I. Introducere Compania Aplast este cea mai importantă companie producătoare de ferestre şi uşi din pvc din România, aflată într-o continuă...

Campanie de relații publice

În 1992 apare primul cabinet veterinar privat din Iasi si Moldova, înfiintat de Prof. Dr. Vasile Clipa si Dr. Edmond Stecyk, sub denumirea de...

Ai nevoie de altceva?