Comunicare Financiar-Bancara - Creare Banca

Imagine preview
(6/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Comunicare Financiar-Bancara - Creare Banca.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 7 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

„Tot ce-i frumos este intodeauna redus si rar!”

Piaţa bancară românească este în acest moment una cu potenţial important, din mai multe puncte de vedere.

Primul din acestea vizează dimensiunile ei încă reduse, care permit o dezvoltare accentuată în anii care vor urma. Cel de-al doilea este nevoia de produse şi servicii bancare în rândul clientelei de retail, un segment dinamic, care se suprapune în mare măsura peste caracteristicile ''clasei mijlocii'', pe care se bazează creşterea spectaculoasă din ultimii ani a economiei româneşti. Al treilea argument este nevoia de finanţare existentă la nivelul instituţiilor guvernamentale şi al comunităţilor locale. În sfârşit, intreprinderile mici şi mijlocii cunosc o dezvoltare caracterizată de o cerere de finanţare importantă şi reprezintă un segment de clientelă pe care tot mai multe bănci se străduiesc să îl atragă.

Beauty bank si-a inceput activitatea prin deschiderea a 15 de sucursale in principalele orase ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Craiova, Oradea, Constanta, Brasov, Sibiu, Deva, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Bacau, Piatra-Neamt etc, sediul central al institutiei fiind localizat in capitala.

Cota de piata a bancilor destinate exclusiv femeilor a crescut simtitor de la un an la altul, principalul nostru concurent fiind Banca „Neveste disperate” cu o cota de piata de 13.25%, mai mare cu cateva procente decat Beauty Bank diferenta nefiind relevanta avand in vedere numarul de sucursale deschise in crestere continua.

Principalul obiectiv pe termen lung in ceea ce priveste cota de piata este depasirea concurentului mentionat mai sus si mentinerea unei bune pozitii in clasamentul celor mai ridicate cote.

Beauty Bank se adreseaza in special sexului feminin lucru evidentiat in sigla bancii care afiseaza o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Sigla este formata din 3 culori rosu, alb si negru, fiecare culoare semnificand principalele calitati ale unei femei: rosul este o culoare vie evocand vitalitate si energie, dar de asemenea este culoarea dragostei, dragoste pasionala, arzatoare si fara sfarsit. Albul este prin excelenta culoarea puritatii, ea aduce speranta, bucurie, succes. Este culoarea reinnoirii. Negru este culoarea care reprezinta concretul, neantul.

Echipa Beauty Bank este formata din oameni eficienti care nu sunt doar femei avand in vedere publicul tinta, ci din contra un procent destul de mare este acordat barbatilor. Valorile promovate de echipa noastra sunt cele de solidaritate si spirit de echipa premisa pe care angajatii nostri o urmeaza este: Dorinta clientului, porunca pentru noi!

Toti membrii echipei au parte de traininguri de initiere, dar si de specializare, acestea continand si simulari de situatii de criza.

Activitatea se desfasoara intr-un mediu placut, tinuta office fara prea mari restrictii, fiecare angajat avand sarcini bine stabilite, avand parte de anumite beneficii in functie de rezultatele obtinute chiar si avansari in functie. Primesc 10% din depasirea target-ului stabilit plus alte bonusuri in functie de valoarea creditelor acordate.

Dorim sa marim echipa astfel ca vom deschide si alte noi sucursale, acest lucru conducand la noi posturi libere la care pot aplica candidati cu studii economice.

Fisiere in arhiva (1):

  • Comunicare Financiar-Bancara - Creare Banca.doc