Comunicarea Non-Verbala

Imagine preview
(7/10 din 4 voturi)

Acest proiect trateaza Comunicarea Non-Verbala.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier ppt de 8 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

Atunci cand vrei sa devii credibil, foloseste comunicarea non-verbala. Atunci cand vrei sa-ti ascunzi trairile interne, ai grija la mesajele transmise de limbajul corpului tau. Afla cum poti recunoaste persoanele false si cum poti deveni o persoana placuta, utilizand cu inteligenta acest tip de comunicare universala.

Aproape 90% din comunicare este non-verbala: tonul vocii, miscarea ochilor, postura, mimica, gesticulatia.

Intr-o conversatie, mentinerea contactului vizual are alta semnificatie: denota sinceritate, iti indica faptul ca poti avea incredere in persoana cu care vorbesti. Daca esti deceptionata, dezamagit de ceva sau de cineva, acest lucru poate fi citit usor in ochii tai: ii misti in toate sensurile, cautand un punct de sprijin, clipesti prea des. Sprancenele, de fapt muschiul care le animeaza, transmit mesaje clare despre trairile tale

Un simplu zambet pune in miscare peste 80 dintre muschii fetei. Atunci cand zambesti fals, din obligatie, este total diferit de un zambet autentic, care presupune formarea ridurilor in coltul exterior al ochiului.

Cand esti dezamagit, corpul tau tradeaza cel mai bine aceasta traire, oricat de mult ai incerca tu s-o maschezi sunt un zambet fals. Iti controlezi foarte greu gesturile mainilor, mimica fetei si atingerea fetei cu mainile. Incerci sa te prefaci multumita? Atunci nu te mai juca tot felul de obiecte in timp ce porti o conversatie. Simti ca persoana din fata ta incearca sa te pacaleasca? Urmareste-i miscarea manilor, daca gesticuleaza prea mult in timp ce vorbeste, ar fi mai bine sa nu te lasi convins de acea persoana.

Fisiere in arhiva (1):

  • Comunicarea Non-Verbala.ppt