Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 3909
Mărime: 21.07KB (arhivat)
Publicat de: Maximilian Pascu
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ana Maria Teodorescu
proiectul a fost prezentat in cadrul Universitatii Bucuresti.

Extras din proiect

ARGUMENT

Am pornit de la premiza ca Mihaela Radulescu si-a dorit dintodeauna sa-si depaseasca limitele, a fost ambitioasa de mica si a evoluat pornind chiar de la muncile de jos, urcand astfel in ierarhia sociala. “Am vocatia indraznelii, teribilismului, protagonismului. Vreau sa adulmec pericolul real, ca sa pot trai relaxata in afara lui.”

Evolutia Mihaelei Radulescu atat pe plan personal cat si profesional ne-a determinat sa ii analizam imaginea prin mass-media. Astfel am ajuns la concluzia ca personajul nostru a cunoscut o ascendenta rapida pe parcursul intregii cariere. Chiar daca traiectoria sa profesionala a fost una progresiva, ea este un personaj controversat fiind apreciata si iubita de unii si criticata de altii. “Mie imi ajunge ca sunt atat de perfecta penru barbatul meu si imi convine imperfectiunea din capul celorlalti!”

Mihaela Radulescu(pe numele ei de Tiganu) s-a nascut pe 3 august 1969, la Piatra-Neamt, in zodia Leului, cu ascendentul in Taur ce-i inzeceste ambitia, structura de luptatoare, puterea de o lua de la capat dupa un esec. "Creativitate" e cuvantul cheie al zodiei Leului, iar Mihaela este produsul propriei sale creativitati. Face parte dintr-o famile de profesori, atat ea cat si fratele ei Florin, au crescut rasfatati de toti bunicii si aproape toti strabunicii din schema unei familii normale Este matusa, fratele ei fiind casatorit cu Anca si au un copil minunat, pe Ioana Andrada, care are aproape 10 ani.

A fost o eleva excelenta, numai cu note maxime, coronite si premii, pana in clasa a opta. O data cu intrarea la liceul de matematica fizica “Petru Rares” a lasat-o mai moale cu invatatul la obiectele care nu-ii placeau si a facut pasiuni doar pentru limba romana, franceza, istorie, matematica, chimie si… baieti. In afara de scoala a facut tot felul de sporturi, printre care, de performanta, timp de 10 ani, gimnastica ritmica la Clubul Sportiv Piatra Neamt. .De cand era foarte mica a practicat gimnastica la Clubul Sportiv din Piatra Neamt timp de 10 ani. Din timpul copilariei a amintit de duritatea antrenamentelor de gimnastica ritmica, unde bataia facea parte din programul zilnic, motiv pentru care afirma intr-un interviu pentru „Cotidianul”: "Daca le fac, o vina a parintilor mei e ca au acceptat sa le fie batut copilul, crezand ca asta face parte din dresaj". Insa a pastrat de atunci pasiunea pentru sport si este constienta de necesitatea lui dupa cum declara aceluiasi ziar intr-un alt interviu:” Ca sa intelegeti ce inseamna sportul pentru mine va spun doar ca ma simt bolnava in zilele in care nu fac macar 10 minute de sport. Stiu cate putin din toate - tenis de camp, baschet, ma scufund, sar cu parasuta, ma dau cu kite-ul, cu snow-boardul, schiez. Nimeni nu poate arata bine la varsta mea fara sa faca sport zilnic, exact asa cum se spala pe fata sau pe dinti.” Munceste de cand a terminat scoala si se mandreste cu faptul ca, de la 18 ani, n-a mai cerut nici un leu familiei. Tot de atunci ii ajuta mereu.A inceput 3 facultati (3 ani de I.E.F.S., 2 de Filologie si unul de Psihologie), dar n-a reusit sa-si dea licenta la nici una dintre

ele. “Nu e timpul pierdut”- spune Mihaela.

-Mihaela Radulescu a aparut frecvent in urmatoarele cadre mediatice:

- tabloidele “Click” si “Cancan”(despre divortul dintre ea si Elan Schwarzenberg si relatia cu Dani Otil)

- revistele de moda si mondene “Elle”, “The One”, “Diva”, “Acasa Magazin”, “Unica” (sunt prezentate hobby-urile, aspectele din cariera si viata personala)

- canalele de televiziune “Antena 1” si “Pro TV” (sunt promovate emisiunile realizate de ea)

- blogul mihaela-radulescu.blogspot.com (sunt prezentate impresille, ideile, aspectele, comentariile despre viata controversata a acesteia)

- cartile “Despre lucruri simple” si “Niste raspunsuri” (scrise de ea insasi in care sunt prezentate detalii picante din viata ei).

Un interviu cu Mihaela Radulescu- Debutul in televiziune

Televiziune

…pe la sfarsitul anului 1994 am inceput sa ma apropii de televiziune, dintr-o

intamplare, fara sa-mi doresc sau sa visez ca o sa-mi placa asa de mult sa

fac asta…

Preview document

Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 1
Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 2
Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 3
Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 4
Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 5
Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 6
Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 7
Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 8
Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 9
Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 10
Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 11
Imagine personală prin mass-media - Mihaela Rădulescu - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Imagine Personala prin Mass-Media - Mihaela Radulescu.doc

Alții au mai descărcat și

Imagine personală prin mass-media - Radu Mazăre

Despre Radu Mazăre Radu Mazăre este un om politic, de profesie inginer, membru PSD, care ocupă funcţia de primar al oraşului Constanţa din anul...

Comunicarea în Cadrul Grupului

Oamenii traiesc organizati în grupuri deoarece sunt fiinte sociale. Un grup social reprezinta un ansamblu de indivizi între care exista relatii...

Comunicare verbală și non-verbală

COMUNICAREA NONVERBALA Intr-un sens foarte larg acest termen desemneaza orice proces prin care o informatie este transmisa de la un element la...

Ai nevoie de altceva?