Implementarea unui Program de Relatii Publice

Imagine preview
(7/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza Implementarea unui Program de Relatii Publice.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 16 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domenii: Comunicare, Stiintele Comunicarii, Alte Domenii

Cuprins

Introducere.pag.3
Cap.1 Constientizarea femeilor însarcinate, fumatoare,
despre riscurile fumatului asupra lor si a copilului . .pag.4
1.1 Implementarea programului prin material promotional  Afis .pag.4
1.2 Implementarea programului prin conferinta de presa .pag.4
Cap.2 Informarea partenerilor femeilor însarcinate, fumatoare,
despre cum isi pot ajuta sotiile .pag.5
2.1 Implementarea programului prin direct-mail .pag.5
2.2 Implementarea programului prin material promotional  Fluturas .pag.6
Cap.3 Informarea parintilor despre pericolele
fumatului pasiv la nou-nascuti si copii mici.pag.7
3.1 Implementarea programului prin intermediul media  Spot Tv .pag.7
3.2 Implementarea programului prin conferinta de presa .pag.7
Cap.4 Obtinerea sprijinului, a sfaturilor si a unor implicari
permanente a medicilor ginecologi si a pedriatrilor .pag.8
4.1 Implementarea programului prin organizare de evenimente 
Intâlnirea Colegiului Medicilor al Spitalului Filantropia. .pag.8
4.2 Implementarea programului prin intermediul media 
Articol Presa Scrisa . .pag.10
Anexa nr.1  Conferinta de presa .pag. 11

Extras din document

Introducere

"Fumatul este periculos si provoaca dependenta."

Fumatul provoaca dependenta. Poate fi extrem de dificil sa te lasi de fumat, daca esti fumator, dar aceasta nu ar trebui sa te împiedice sa încerci. Fumatul provoaca fumatorilor cancer pulmonar, boli de inima, emfizem si alte boli grave. Nu exista tigari "sigure". Fumatorii trebuie sa cunoasca pericolul pe care îl reprezinta fumatul. Avertizam publicul în mod consecvent asupra bolilor si dependentei cauzate de fumat, peste tot unde ne comercializam produsele. De asemenea, sustinem legile care îi obliga pe producatorii de tigari sa plaseze avertismente medicale pe pachetele de tigari si pe reclame. Chiar si în tarile unde nu exista astfel de legi, plasam în mod voluntar avertismente pe pachetele noastre de tigari, pe cartusele de tigari si pe reclame.

Vrem ca aceste lucruri sa fie cât mai bine cunoscute.

Dar se pare ca nu este suficient!

Fumatul este un criminal teribil. Numai în România, numarul de decese atribuite fumatului se ridica anual la aproape 30.000. Daca victimele fumatului ar fi adunate laolalta, an dupa an, fumatul ar transforma orase întregi, unul dupa altul în cimitire. Daca ne raportam la perioade mai scurte de timp, calculele cele mai simple arata ca la noi în tara, mor zilnic din cauza fumatului 280 de oameni; aceasta înseamna în medie 3,3 decese pe ora, sau o victima la fiecare 18 minute. Fumul de tigara nu cruta pe nimeni. Nici chiar pe nefumatori. Si ei sunt în mare masura afectati de aceasta practica atât de raspândita în societatea noastra.

Beneficiile renuntarii la fumat

1. Recâstigarea acuitatii simturilor (în special gustul si mirosul) si revenirea inimii, a plamânilor si a circulatiei la o functionare aproape normala, începe chiar din prima zi în care fumatorul nu mai fumeaza.

2. Riscul de cancer pulmonar si riscul de boli cardiace, primele doua cauze importante de deces, se reduce cu 50% la sfârsitul primului an de renuntare la fumat.

3. Beneficiile renuntarii la fumat mai includ: prevenirea BPOC; ameliorarea partiala sau chiar totala a bolii cailor respiratorii mici cu revenire la functia pulmonara normala; normalizarea sau uneori chiar cresterea VEMS, în concordanta cu valorile nefumatorilor de aceeasi vârsta; scaderea treptata a riscului de mortalitate prin BPOC pe parcursul a 15 -20 de ani.

4. Alte beneficii importante includ, îmbunatatirea circulatiei sanguine, a conditiei fizice, a înfatisarii, si nu în ultimul rând, încetinirea procesului de formare a ridurilor pielii. Functia respiratorie va înregistra o ameliorare importanta în prima luna. Veti constata disparitia aproape în totalitate a tusei, sputei, infectiilor, bronsitei si pneumoniilor datorate fumatului.

Poate ca cel mai mare câstig va fi noua stare de încredere, simtamântul de siguranta, datorat constientei ca sunteti din nou stapân pe propria viata.

Fisiere in arhiva (1):

  • Implementarea unui Program de Relatii Publice.doc