Model Program TV

Imagine preview
(7/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza Model Program TV.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 5 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Stanciu Victoria

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

AUDIO

I.LANSAREA:

“Ieri un prahovean si-a dat foc in sediul postului de Politie din Poiana Campina, in semn de protest pentru ca a fost acuzat ca a amenintat un consatean si a condus masina sub influenta bauturilor alcoolice.”

II.REPORTERUL:

“Ieri, in jurul orei 1600, la Postul de Politie din Poiana Campina s-a primit un apel telefonic de la unul dintre localnici. Marian Dragomir il reclama pe vecinul sau, Ioan Dan Popa, ca aflandu-se in stare de in stare de ebrietate l-a amenintat si l-a injurat pentru ca nu I-ar fi platit o datorie mai veche. Dupa incident, reclamatul s-a urcat la volanul automobilului si a plecat grabit.”

III.SEFUL DE POST DIN POIANA CAMPINA, AURELIAN DINU:

“Am fost anuntat de unul dintre subalternii mei de incidentul petrecut la domiciliul lui Marian Dragomir. Eram in apropiere, impreuna cu ajutorul meu si l-am reperat in traffic pe Ioan Dan Popa care la somatiile regulamentare nu a oprit. Ne-am deplasat la domiciliul acestuia si, negasindu-l acasa, i-am lasat o instiintare prin care trebuia sa se prezinte la sediul Politiei.”

VIDEO

I.Prim plan cu prezentatorul stirilor. Imagine din studio.

II.Prim plan cu reporterul aflat in fata Sediului Postului de Politie din Poiana Campina.

III.Prim plan cu Seful de Post - Aurelian Dinu. Imagini din Sediului Postului de Politie din Poiana Campina.

Fisiere in arhiva (1):

  • Model Program TV.doc

Alte informatii

Cum se realizeaza un program TV. nota obtinuta 10. proiect prezentat in cadrul Facultatii de Jurnalism si Comunicare, Bucuresti