Proiect Campanie Relatii Publice BRD

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Proiect Campanie Relatii Publice BRD.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier ppt de 18 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si cuprins iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domenii: Comunicare, Marketing, Stiinta Administratiei

Cuprins

tema
Despre BRD
Cercetare
Definirea problemei
Obiective
Publicul tinta
Strategii
Calendar
Buget
Evaluare

Extras din document

Mesajul campaniei:

“De ce este timpul atat de valoros ?

Pentru ca: -este imposibil sa oprim timpul.  -timpul nu poate fi stocat, transferat, tranzactionat. Trecerea sa este ireversibila. O secunda pierduta, este o secunda definitiv pierduta. -este imposibil sa „producem” timp: o zi are intotdeauna 24 ore. Putem doar sa economisim.

Timpul inseamna bani, dar nu trebuie sa existe o corelatie directa si proportionala. Pana la un punct este de inteles ca timpul lui Bill Gates ori timpul unui premier este mult mai pretios.

De ce se pierde timpul?

Desigur datorita noua insine, dar si datorita celorlalti: · statul “la coada”, intreruperile neprevazute, telefoane nedorite, probleme ale colegilor, vizitatori inopinanti, sedintele inutile, lipsa de informatii, proasta organizare, apatia, „vorbaria”, lipsa de disciplina, perfectionismul inutil si destul de des incapacitatea de a refuza.   ”

Realizarea unei campanii care sa contribuie la cresterea numarului de clienti care folosesc cardurile si alte mijloace electronice de plata.In acest scop,campania trebuie sa schimbe atitudinea publicului in legatura cu aceste modalitati de plata.De asemenea ,trebuie sa obtina pentru BRD o pozitionare de banca inovatoare care ofera servicii moderne,rapide si simplifica viata clientilor.

BRD - Groupe Société Générale este a doua banca din Romania, ca dimensiune, cu o cota medie de piata de 20%. Cu o capitalizare de peste 5 miliarde de euro, banca ocupa locul doi in topul companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti. BRD apartine unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Europa: Grupul Société Générale. Banca are aproximativ 2.300.000 clienti si activeaza pe in principal pe trei piete: persoane fizice si IMM-uri (banca de retail), banca marilor clienti corporate si banca de investitii. De la privatizarea sa, BRD - Groupe Société Générale a primit numeroase distincţii şi premii acordate de publicaţii specializate internaţionale :

Euromoney : « Cea mai bună bancă din România », acordat în 1999, 2000, 2001, 2002, 2004, 2005, 2006, 2007 şi 2008

The Banker : « Cea mai bună bancă din România », acordat în 2003, 2006, 2007 şi 2008

Global Finance : "Cea mai bună bancă din România", acordat în 1999, 2000, 2001, 2002, 2007 şi 2008

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Campanie Relatii Publice BRD.ppt