Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 19 în total
Cuvinte : 2925
Mărime: 1.80MB (arhivat)
Puncte necesare: 7
Universitatea Alexandru Ioan Cuza Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice Specializarea : Politici Publice si Management Institutional

Cuprins

  1. Cum a luat naştere RegieLive
  2. RegieLive - o platformă dedicată studenţilor
  3. Structura platformei RegieLive
  4. Secţiunea Facultate
  5. Cum a luat naştere RegieLive….

Extras din proiect

Site-ul Regielive este primul portal studenţesc privat ce este întretinut de către studenţi, având ca principal rol să le vină acestora în ajutor prin nenumaratele materiale prezente pe site.

Acest portal a fost creat în anul 2001, însă în lipsa resurselor financiare acest proiect a fost pun în aplicare abia în 2002 , an în care a şi fost cumparat domeniul RegieLive . Acest moment a reprezentat începutul dezvoltatării site-ului, desi prima versiune a fost considerat a fi un dezastru total.

Versiunea a 2- a a fost una de success, reprezentând de fapt momentul lansării site-ului , aceasta perioadă a dezvoltarii durând aproximativ 2-3 luni timp în care hosting-ul pe întreaga perioada a fost ţinut pe un computer dintr-un internet café .

Imediat ce site-ul s-a dezvoltat au apărut şi retelele de computer în

Regie, site-ul fiind mutat pe un server în caminul P 14 (site-ul fiind destinat în principal studenţilor, a avut acceptul administratorului RoEduNet). Datorita faptului că prin intermediul unui server din interiorul caminului aveau loc anumite activităţi comerciale, conexiunile ce veneau din interiorul caminului au fost blocate de cei de la RoEdu . Efectele negative au aparut imediat, site-ul nemaiputând fi accesat decât din interiorul campusului, cei din exterior nemai avand acces.

În anul 2004 a fost achiziţionat un server în exterior ( într-un datacenter al firmei The Planet din state) , site-ul fiind transferat acolo, loc unde este şi acum. Anul 2004 este unul reprezentativ site-ul facându-se cunoscut în randul studenţilor. Acest lucru a fost demonstrate de numarul de vizitatori şi afisări, fiind încheiate şi diverse contracte cu diverse firme şi studenţi pentru reclamă în general.

Cea de-a treia versiune a site-ului a aparut în anul 2005 , fiind vorba destre o interfaţă mai uşor de utilizat , anul 2006 venind cu o nouă versiune beta în luna ianuarie a aceluiaş an.

RegieLive - o platformă dedicată studenţilor

Platforma RegieLive este condusă de o echipă ce se ocupă de administrarea întregului site. Serviciile oferite de RegieLive îl reprezintă accesul tuturor membrilor /non-membrilor la informaţii /date/imagini/documente /link-uri postate de către membri activi.

Asemenea tuturor site-urilor/platformelor existente, orice persoană inainte de a-şi crea un cont de utilizator pe acest site a obligaţia de a citi şi accepta o serie de condiţii impuse de echipa de adminstrare. Secţiunea numită “Termeni şi conditii” diferă de la un site la altul, în funcţie de conţinutul acestuia. Informaţiile pot fi modificate de către administratori pentru care site-ul nu se obligă să facă nici o modificare în prealabil. Conform acestor condiţii şi termene impuse site-ul îşi rezervă dreptul de a-şi sancţiona utilizatorii în momentul încalcării politicilor platformei

Înregistrarea pe site-ul RegieLive se poate face cu mare uşurinţă , doar compeletand campurile obligarorii cu datete tale personale cerute în formularul de înregistrare.. După completarea campurilor trebuie bifata căsuţa “ Sunt de accord cu Termenii şi Condiţiile site-ului “. Urmatorul pas îl constituie “Inregistrarea“.În cazul în care unul dintre campuri a fost completat gresit sau deloc înregistrarea nu se efectuiază.

După ce ati trecut de etapa “Inregistrare “ veti primi un mesaj “ Contul a fost creat cu succes!!!“ În momentul înregistrării vor fi cerute următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, sexul, adresa de e-mail, data de naştere, adresa de domiciliu şi (dacă este cazul) centrul universitar şi campusul de care aparţine.

Toate informaţiile cerute la înscriere vor fi cunoscute ca "Date de Înregistrare". Membrul acordă către RegieLive permisiunea de a dezvălui unei terţe părţi anumite date de înregistrare despre Membru (în scopuri statistice), dar acest lucru se va face fără menţionarea numelui şi a adresei de e-mail cu excepţia cazului în care: Membrul împuterniceşte în mod expres RegieLive sau oricare altă persoană desemnată special de către Membru pentru a dezvălui aceste informaţii. RegieLive îşi rezervă dreptul de a dezvălui orice informaţie pe care o are despre un Membru în cazul unor solicitări ale organelor legii.

Preview document

Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 1
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 2
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 3
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 4
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 5
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 6
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 7
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 8
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 9
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 10
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 11
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 12
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 13
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 14
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 15
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 16
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 17
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 18
Rolul Platformei Regielive în Rândul Studentilor - Pagina 19

Conținut arhivă zip

  • Rolul Platformei Regielive in Randul Studentilor.docx

Alții au mai descărcat și

Comunicarea în Cadrul Grupului

Oamenii traiesc organizati în grupuri deoarece sunt fiinte sociale. Un grup social reprezinta un ansamblu de indivizi între care exista relatii...

Comunicare verbală și non-verbală

COMUNICAREA NONVERBALA Intr-un sens foarte larg acest termen desemneaza orice proces prin care o informatie este transmisa de la un element la...

Ai nevoie de altceva?