Transavia - criză de imagine

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 2859
Mărime: 59.39KB (arhivat)
Publicat de: Nelu Munteanu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Gerard Stan

Extras din proiect

Transavia este o companie modernă, cu viziune şi valori puternice. Ambiţiile şi visele noastre vorbesc despre leadership şi tot ceea ce facem se bazează pe tehnologie de avangardă, standarde europene de calitate a produselor, model unic de business.

Transavia este singurul producător de pe piaţa românească care controlează întregul lanţ de producţie, asigurând astfel calitatea produselor din momentul în care intră pe fluxul abatorului şi până când iese împachetat într-un ambalaj unic pe piată care oferă un termen de valabilitate de 10 zile produsului proaspăt.

Societate pe acţiuni, cu capital privat integral românesc, Transavia a fost înfiinţată în anul 1991, iar acţionarul majoritar şi directorul general al companiei este dr. ing. Ioan Popa. Cu un număr de peste 650 de angajaţi în 15 locaţii din judeţul Alba şi judeţele limitrofe, Transavia a evoluat spectaculos încă de la înfiinţare, capacităţile de producţie crescând considerabil de la an la an, astfel încât compania a intrat cu succes în rândul elitei europene a producătorilor alimentari cu performanţe deosebite în producţie şi vânzări.

75% din vânzările realizate în 2006 au fost realizate în marile lanţuri internaţionale de retail, unde Transavia este prezentă cu toată sortimentaţia de produse din carne de pui refrigerată şi congelată. În ceea ce priveşte sectoarele Transavia, cu o producţie anuală depeste 14 milioane de ouă anual, ferma de reproducţie numără numai efective de reproducţie atent selecţionate, a căror sănătate este atent monitorizată de un laborator sanitar-veterinar.

Istoric

Înfiinţată în anul 1991 de Dr. Ing. Ioan Popa, Transavia devine în scurt timp unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa cărnii de pasăre din România şi este singura companie cu sistem integrat de creştere, procesare şi comercializare a cărnii de pui din Transilvania.

Dl. Ioan Popa este nu numai acţionarul majoritar, dar şi managerul care construieşte acest business, împreună cu peste 650 de angajaţi şi o echipă solidă de manageri. “În fiecare an am reinvestit fiecare leu câştigat, am adus cea mai nouă tehnologie din Europa, n-am făcut niciun compromis în ceea ce priveşte calitatea şi siguranţa produselor noastre şi mi-am ales cu grijă oamenii şi partenerii; pe asta s-a bazat succesul meu” - spune Ioan Popa cu mândrie.

În anul 2004 Transavia construieşte propriul abator cu o capacitate totală de peste 50.000 tone de carne anual.

Anul 2005 a însemnat investiţii de peste 7 milioane de euro concretizate în mărirea capacităţilor de creştere a puilor pentru carne, extinderea Fabricii de Nutreţuri Combinate şi dobândirea autorizaţiei de export pentru produsele marca Transavia.

Anul 2006 este marcat de numeroase realizări:

* compania a fost distinsă cu titlul de “Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regele Mihai I”, în cadrul unei ceremonii oficiale desfăşurate la Palatul Elisabeta;

* investiţii de peste 11 milioane euro în noi ferme şi tehnologii de producţie, ajungând să comercializeze peste 25000 tone carne de pui pe an;

* produsele Transavia sunt prezente pe toate rafturile marilor lanţuri internaţionale de retail;

* punerea în funcţiune a celui mai mare complex de creştere a păsărilor deţinut de companie, cu o capacitate anuală de aproximativ 8.000 tone carne de pasăre;

În anul 2007, planurile de investiţii vizează finalizarea construcţiei şi achiziţionarea tehnologiei necesare fabricii de produse finite, lansarea acesteia în toamnă, precum şi extinderea gamei de sortimente de carne de pui.( Teodora Ilinca - PR Manager TRANSAVIA)

Standarde şi certificări

De la ferme la abator, întregul lanţ alimentar respectă toate standardele de calitate şi normele legislative europene şi internaţionale privind igiena şi siguranţa alimentelor, precum şi modul de transport şi depozitare.

Producţia de carne de pasăre se realizează în conformitate cu standardele internaţionale în domeniu, având certificarea Sistemului de Management al Calităţii (SR EN ISO 9001/2001) şi a Sistemului de Management al Siguranţei Produsului Alimentar (HACCP). Produsele TRANSAVIA sunt analizate şi certificate de Centrul Naţional pentru Încercarea şi Expertizarea Produselor „Larex România” şi sub controlul autorităţilor sanitar-veterinare şi de mediu.

Preview document

Transavia - criză de imagine - Pagina 1
Transavia - criză de imagine - Pagina 2
Transavia - criză de imagine - Pagina 3
Transavia - criză de imagine - Pagina 4
Transavia - criză de imagine - Pagina 5
Transavia - criză de imagine - Pagina 6
Transavia - criză de imagine - Pagina 7
Transavia - criză de imagine - Pagina 8
Transavia - criză de imagine - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Transavia - Criza de Imagine.doc

Ai nevoie de altceva?