Caiet de Sarcini Arhitectura

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Caiet de Sarcini Arhitectura.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 11 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Constructii

Extras din document

Indicatiile din acest "Caiet de sarcini" stabilesc conditiile tehnice ce trebuiesc luate in considerare la executia principalelor lucrari de arhitectura - finisaj pentru realizarea obiectivului de investitii "PARC VERDE IN COMUNA MODELU" din conform proiectului nr. 6 din data de 07/2007.

Prezentul caiet de sarcini trateaza urmatoarele aspecte:

1. TENCUIELI

2. ZUGRAVELI SI VOPSITORII

3. AMENAJARI EXTERIOARE

4. MASURI DE PROTECTIA MUNCII

Prezentul caiet de sarcini contine prevederi minimale care pot fi extinse in raport cu complexitatea lucrarilor efectiv necesare si cu respectarea legislatiei tehnice in vigoare.

Constructia se incadreaza in clasa de importanta "D", categoria de importanta "IV". Prin destinatie, clasa de importanta recomanda lucrari mai speciale de finisaj referitor la amenajarile interioare. pardoselile din gresie ceramica pentru trafic intens, placajele cu faianta, timplaria din lemn interioara, vitrinele exterioare din aluminiu cu geam termopan si finisajele exterioare cu tencuieli silicatice rezistente la apa, toate efectuate de catre firme specializate.

Structura de rezistenta:

-fundatii din beton, izolate sub stilpii metalici;

-structura de rezistenta alcatuita din elemente metalice

-inchiderile din zidarie din caramida tip G.V.P. de 30 cm grosime si vitrine metalice din aluminiu cu geam termopan si panouri - tip OLTPAN;

-planseul din elemente metalice;

-invelitoarea din tabla cutata;

Inchiderile exterioare si compartimentarile Interioare existente din caramida tip G.V.P. de 15 cm se vor dezafecta. De asemenea pIatformA existenta din beton de 20 cm grosime se va completa si extinde.

Lucrarile de finisaj se vor executa sub asistenta tehnica a proiectantului, pe baza de probe etalon de materiale, realizîndu-se solutii tehnologice de executie detaliate, in functie de materialele ce se vor procura.

In cadrul prezentului "Caiet de sarcini" se prezinta tehnologii de finisaj mai noi. descrienle neexcluzind respectarea STAS-urilor si prescriptiilor tehnice in vigoare privind lucrarile de constructii si finisaj Ia noi in tara.

Fisiere in arhiva (1):

  • Caiet de Sarcini Arhitectura.doc