Proiect Instalatii Sanitare

Imagine preview
(7/10 din 7 voturi)

Acest proiect trateaza Proiect Instalatii Sanitare.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 17 fisiere doc, xls, dwg, bak de 29 de pagini (in total).

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Constructii

Extras din document

A. TEMA PROIECTULUI

Se va întocmi proiectul instalatiilor sanitare pentru o cladire de locuit cu P+5 nivele amplasata într-un ansamblu de cladiri de 11 cladiri, însumând un numar de 324 apartamente.

B. DATE DE PROIECTARE

Destinatia si caracteristicile cladirii : cladire de locuit cu subsol general circulabil. Alimentarea cu apa rece se va face din conducta publica având în punctul de racord presiunea de 10 mH2O.

Evacuarea apelor uzate din ansamblul de cladiri se va face în sistem unitar racordat la colectorul orasenesc, având diametrul de 500 mm si cota radierului la caminul de racord de -5m fata de cota terenului.

Prepararea apei calde de consum se va face utilizând schema cu schimbator de caldura de tip recuperativ cu functionare în contra curent si rezervoare de acumulare, agent termic primar apa calda 95*C /75*C;

C. PROIECTUL VA CUPRINDE

a. Piese scrise :

1. Memoriu justificativ;

2. Note de calcul.

b. Piese desenate

1. Planul nivelului curent al cladirii cu amplasarea grupurilor sanitare, la scara 1:50.

2. Planul subsol al cladirii continând retele interioare de distributie a apei reci , a apei calde de consum, circulatie a apei calde de consum ,canalizarea menajera, canalizarea meteorica la scara 1:50.

3. Schema coloanelor la scara

4. Planul de situatie al ansamblului de cladiri cu retelele exterioare de alimentare cu apa rece, apa calda de consum, circulatia apei calde de consum, canalizare, la scara 1:500, inclusiv profilul longitudinal traseului principal al retelei exterioare de canalizare, la scara 1:500.

5. Planul si schema de montaj pentru statia de hidrofor la scara 1:50.

1.MEMORIU TEHNIC

A.OBIECTUL PROIECTULUI

S-a proiectat instalatia interioara de apa rece, apa calda, canalizare apa menajera, canalizare apa pluviala precum si retele exterioare corespunzatoare. De asemenea s-a proiectat o statie de hidrofor .

B.TEMA PROIECTULUI

Se va proiecta instalatia sanitara pentru o cladire P+5 amplasata într-un ansamblu de11 cladiri, însumâmd un numar de 324 apartamente.

C.SOLUTII ADOPTATE

1.Instalatii interioare de alimentari cu apa rece si calda pentru consum menajer. Pentru aceasta s-a adoptat sistemul ramificat de distributie interioara din teava de PVC pentru apa rece si teava de otel zincat pentru conductele de apa calda, conductele find montate aparent în subsol. Conductele sunt prevazute cu robinete de închidere la baza coloanei si robinete de închidere si reglaj la obiectele sanitare. Ele sunt izolate cu vata de sticla pe traseu iar în subsol cu carton, fiind vopsite. Pentru apa rece izolarea se face cu postav pentru evitarea condensului.

2.Instalatii interioare de canalizare: Canalizarea a fost prevazuta în sistem separativ pentru menajer si pluviale. Ea se face din fonta având puncte de curatire în locuri cu pericol de înfundare si având posibilitatea de a se lega la coloanele principale de ape uzate menajere. Conductele montate în subsol se afla în ghene, ca si conductele montate pe verticala.

3.Reteaua exterioara de alimentare cu apa rece. S-a realizat din sistem ramificat, din teava de otel zincat montata în pamânt si izolata anticoroziv cu bitum.

4.Reteaua exterioara de alimentare cu apa calda. S-a realizat din sistem ramificat, cele doua conducte (distributie-recirculatie) sunt montate în canal termic protejat cu vata de sticla legata cu plasa de sârma.

5. Instalatia de ridicare a presiunii apei.

Pentru ca Hnec>Hdisp se prevede o instalatie de ridicare a presiunii apei cu pompe si hidrofor echipate cu un rezervor tampon V=5000 [l], 1+1 pompe de incendiu LOTRU 65 ¦187 si 1+1 pompe pentru consum normal LOTRU 65 f178 ,un electrocompresor ECR 350, doua hidrofoare cu V=1600 [l], functionarea pompelor este automata functie de presiunea aerului din hidrofor.

D.MASURI P.S.I.

Fisiere in arhiva (17):

 • Proiect Instalatii Sanitare
  • APA CALDA.xls
  • APA RECE.xls
  • canal.xls
  • hidranti A3.dwg
  • HIDRANTI INTERIORI.xls
  • PLAN PARTER A2.bak
  • PLAN PARTER A2.dwg
  • PLAN SH A2.bak
  • PLAN SH A2.dwg
  • PLAN SITUATIE A2.bak
  • PLAN SITUATIE A2.dwg
  • PLAN SUBSOL A2.bak
  • PLAN SUBSOL A2.dwg
  • schema calda A3.dwg
  • schema rece A3.bak
  • schema rece A3.dwg
  • text proiect.doc