Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială

Proiect
10/10 (1 vot)
Domeniu: Contabilitate
Conține 87 fișiere: doc, jpg, gif, accdb, vsd
Pagini : 110 în total
Cuvinte : 15780
Mărime: 15.88MB (arhivat)
Publicat de: Corneliu Costache
Puncte necesare: 12
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Didraga Otniel, Claudiu Brandas
A FOST PREZENTAT IN CADRUL UNIVERSITATII DE VEST TIMISOARA,FACULTATEA DE ECONOMIE SI ADMINISTRARE A AFACERILOR SECTIA CONTABILITATE SI INFORMATICA DE GESTIUNE

Cuprins

  1. CAPITOLUL 1. ANALIZA șI MODELAREA SISTEMULUI INFORMAțIONAL EXISTENT 1
  2. 1.1 PREZENTAREA GENERALĂ A ORGANIZAțIEI 1
  3. 1.2 ANALIZA STRUCTURII ORGANIZATORICE 3
  4. 1.2.1 PREZENTAREA ORGANIGRAMEI 3
  5. 1.2.2. DESCRIEREA CRITICA A ORGANIGRAMEI 3
  6. 1.3.ANALIZA STRUCTURII FUNCTIONALE 3
  7. 1.3.1 DIAGRAMA RELATIILOR FUNCTIONALE 3
  8. 1.3.2.DESCRIEREA RELATIILOR FUNCTIONALE 3
  9. 1.4. ANALIZA SISTEMULUI INFORMATIC 3
  10. 1.4.1. CONFIGURAțIA STAțIILOR DE LUCRU 3
  11. 1.4.2. ARHITECTURA REțELEI 3
  12. 1.5. ANALIZA LEGISLAțIEI 3
  13. 1.6. ANALIZA DOCUMENTELOR SI A ALTOR SURSE INFORMATIONALE 3
  14. 1.6.1. INVENTARUL DOCUMENTELOR 3
  15. 1.7. FLOWCHART‐UL 3
  16. 1.7.1. PREZENTAREA FLOW‐CHARTULUI 3
  17. 1.7.2. DESCRIEREA FLOW‐CHARTULUI 3
  18. 1.8. MODELAREA PRELUCRĂRILOR 3
  19. 1.8.1.DIAGRAMA DE DECOMPOZITIE 3
  20. 1.8.2 CONțINUTUL DIAGRAMEI FLUXULUI DE DATE 3
  21. 1.8.3. DIAGRAMA DE CONTEXT 3
  22. 1.8.4. DIAGRAMA FLUXULUI DE DATE 3
  23. 1.9. MODELAREA DATELOR 3
  24. 1.9.1. MATRICEA DEPENDENțELOR FUNCțIONALE 3
  25. 1.9.2. CONțINUTUL ENTITĂțILOR 3
  26. 1.9.3. DIAGRAMA ENTITATE‐RELAțIE 3
  27. 1.10. EVALUAREA CRITICĂ A SISTEMULUI INFORMAțIONAL 3
  28. CAPITOLUL 2. PROIECTAREA SISTEMULUI INFORMATIC 3
  29. 2.1. OBIECTIVELE PROIECTĂRII SISTEMULUI 3
  30. 2.2. PROIECTAREA IEșIRILOR 3
  31. 2.3. PROIECTAREA BAZEI DE DATE 3
  32. 2.4. PROIECTAREA INTRĂRILOR 3
  33. 2.5. PROIECTAREA CODURILOR 3
  34. 2.6. PROIECTAREA INTERFEțEI CU UTILIZATORUL 3
  35. CAPITOLUL 3. IMPLEMENTAREA SISTEMULUI INFORMATIC 3
  36. 3.1. PREZENTAREA INTEFEțEI SISTEMULUI 3
  37. 3.2. PREZENTAREA IEșIRILOR 3

Extras din proiect

CAPITOLUL 1. ANALIZA șI MODELAREA SISTEMULUI INFORMAțIONAL EXISTENT

1.1 PREZENTAREA GENERALĂ A ORGANIZAțIEI

Date de identificare a firmei

DENUMIRE FIRMA:SC COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA S.A.

CIF : A08436107

ADRESA: Plaça d’Europa 2-4 08902 L’Hospitalet de Llobregat ( BARCELONA)

TELEFON: 934 930 100 l

FAX: 934 930 136

DIRECTOR: Socorro Fernández Larrea

E-MAIL: grupocopisa@grupocopisa.org

DATA INFIINTARII: 8 mai 1959

CAPITAL SOCIAL : 781319 EUR

CIFRA DE AFACERI: 981 milioane euro• (CopisaGroup)

NR SALARIATI: 1.250 angajati(CopisaGroup)

WEB: www.copisa.com

Obiectul de activitate

Cod CAEN 4523 Constructii de autostrazi, drumuri, aerodroame si baze sportive

Aceasta clasa include:

– constructia de autostrazi, sosele, strazi si alte drumuri pentru vehicule sau pietoni;

– constructia de cai ferate;

– constructia de aerodroame;

– lucrari de constructii, exclusiv cladiri, pentru stadioane, piscine, sali de gimnastica, terenuri de tenis, terenuri de golf si alte instalatii sportive;

– marcarea drumurilor si a platformelor de parcare;

– lucrari de copertare pentru autostrazi, suprafete circulabile de pe poduri sau din tuneluri;

– lucrari de instalare a barierelor antisoc, a semnelor de circulatie si similare

Cod CAEN 4211 - Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor

Capital social

La sfârşitul anului 2004, Comapa detine controlul asupra companiei COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA si a filialelor sale CPI, EASA şi COPIMO achizitionand si actiunile companiei SORIQUE .Ajunge astfel sa detina 82 % din actinile COPISA.Restul de 18% a rămas în mâinile echipei de management.

Puncte de lucru

Copisa, ale căror sedii se află în Barcelona, are 3 filiale: Structuri de Aragón (EASA), Copisa Proiecte şi întreţinere Industriale (C.P.I) şi dezvoltare imobiliara COPIMO.

Din anul 2009 SC COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA SA a deschis o sucursala si in Romania,in BUCURESTI.

Pozitia pe piata

In ceea ce priveste pozitia pe piata a compaiei SC COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA SA aceasta se situeaza intre primele 50 de companii din L'HOSPITALET DE LLOBREGAT ( BARCELONA ) si intre primele 300 companii din Spania.

Scurt istoric

Constructora Pirenaica S.A a fost creata în 1959 ca o filială a companiei Fecsa pentru construcţia de hidrocentrale.A dobândit o reputaţie puternica ca si constructor de baraje şi tuneluri in munti inalti, cu numeroase lucrări semnificative.

În 1987 s-a alăturat grupului francez Dumez, deţinut de Lyonnaise des Eaux. Datorita acestei fuziuni ,Copisa capătă o dimensiune mai mare si se extinde teritorial.

În 1989 s-a alăturat structurilor societăţii Aragon Group SA (EASA), a căror activitate este cea mai importanta in domeniul construcţiilor, restaurarii şi reabilitarii clădirilor..

În 1991, a început activitatea filialei sale COPIMO S.L. responsabila cu activităţile de dezvoltare de proprietate.

După 10 ani de rezultate negative, în anul 1997 compania ONCE (CEO) achiziţionează un pachet majoritar de actiuni. Compania isi schimba numele in Copisa Constructora Pirenaica SA

Societatile Auró’97 S.L. si Finycar S.L. (Sorigué si Comapa) au achizitionat un pachet majoritar din capital (80%), în perioada dintre 2000 şi 2003. Acţiunile rămase (20%) a rămas în mâinile echipei de management.

În 2003 se desfiinteaza diviziunea industriala a Copisei si se creaza CPI Copisa Industrial..

La sfârşitul anului 2004, Comapa detine controlul asupra companiei COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA si a filialelor sale IPC, AESA şi COPIMO achizitionand si actiunile companiei SORIQUE .Ajunge astfel sa detina 82 % din actinile COPISA.

În cele din urmă, în 2005, are loc fuziunea dintre Comapa si Copisa Constructii şi se marcheaza astfel începutul procesului de integrare a afacerilor comune ale celor două grupuri. Copisa achiziţionează 33% din actiunile companiei Cevalls ,principalul grup de construcţii în Andorra.

Axat pe lucrări de construcţii civile, este foarte activ în Catalonia şi Aragon, unde opereaza prin intermediul structurilor filialei sale din Aragon (39 de milioane de euro in cifra de afaceri in 2003). Există, de asemenea, o divizie de asamblare industriala, care oferă un sfert din cifra sa de afaceri.

În 2003 a ajuns la 345 milioane de euro in cifra de afaceri, cu o îmbunătăţire dramatică faţă de anul anterior şi, în acelaşi timp, menţinând o rată de profit pe cifra de afaceri mai mare de 4%.

În cursul anului 2004, creşterea s-a consolidat în jurul cifrei de afaceri 370 milioane euro, cu o rată de rentabilitate a capitalurilor proprii de 3,8%.

Noul proprietar, Comapa, a creat un holding pentru a integra Copisa într-un singur grup evitand astfel dublarea şi crescand astfel capacitatea lor de gestionare.

De-a lungul existenţei Copisa Group a dezvoltat o dorinta de a progresa pe piaţa internă în domeniul în care isi desfăşoara activitatea. Din 2008, s-a cufundat într-un proces de internaţionalizare, care să duca angajamentul calitatii dincolo de frontierele Spaniei.

Prin infiintarea Copisa Constructii din România a fost facut primul pas al acestui proces, care în 2009 a condus, de asemenea la prezenţa grupului Copisa în ţări precum Portugalia, Maroc şi Ţările de Jos.

Grupul Copisa isi concentreaza activitatile şi rolul său economic şi social pe valori cheie, cum ar fi un loc de muncă stabil, coeziunea şi consolidarea forţei de muncă,pe un impuls continuu spre inovare şi respect pentru mediul înconjurător.

Copisa group considera calitatea ca fiind motorul ce duce la o îmbunătăţire continuă a rezultatelor proiectelor sale, modul esenţial pentru atingerea obiectivului sau de bază fiind satisfacerea clienţilor şi a societăţii, utilizând în mod responsabil resursele şi garantand protecţiei mediului.

În prezent, Grupul Copisa cuprinde cinci arii de acţiune:

• Constructii-efectuarea lucrărilor de construcţii civile şi proiectele de consolidare.

• Concesiuni- de la construcţie la exploatare.

• Industriale- inclusiv proiectarea, construirea, asamblare şi de întreţinere tuturor tipurilor de plante şi instalaţii.

• Imobiliare-evoluţiile din sectorul imobiliar.

• Materiale şi trotuar-activităţi de sprijin pentru construcţii.

Copisa este compania care dă numele său întregului Grup şi care are principala contribuţie la cifra de afaceri . Complexitatea mediului economic a adus cu sine un efort în adaptare, care a fost asumat favorabil cu sprijinul şi responsabilitatea intregii echipe.

Principalele aspecte ale acestui efort sunt atenţia la cerinţele pieţei, îmbunătăţirea continuă pentru a creşte eficienţa în toate sarcinile şi domeniile, stimulul pentru inovaţie şi, mai presus de toate, accentul pus pe calitatea totala.

Acest lucru înseamnă că firma poate continua să dezvolte politica sa de expansiune, care inseamna, în acelaşi timp, o creştere durabilă. Copisa continuă să îşi îmbunătăţească poziţia în activităţile sale esenţiale, inginerie civilă şi construcţii de clădiri. La rândul său, strategia de diversificare joacă un rol decisiv în această expansiune, care se concretizeaza prin obtinerea de noi concesii şi impuls din segmentul de surse de energie regenerabile.

În acelaşi timp, compania actioneaza ca un vârf de lance al unui proces de internaţionalizare dinamic. Una dintre pietele pe care o prezenţă activă a fost consolidata este România prin intermediul companiei Copisa Constructii, garantând capacitatea de a dezvolta toate tipurile de proiecte de inginerie civilă, construcţii, reabilitare şi restaurare.

In ceea ce priveste lucrările de construcţii civile Copisa este astăzi, prezenta în construcţia tuturor tipurilor de infrastructuri mari, cum ar fi drumuri, şosele, autostrăzi şi urbanizare; proiectele feroviare, atât pentru distanţe lungi cat şi pentru reţelele metropolitane, lucrari de aeroport; lucrări hidraulice, cum ar fi instalaţiile de desalinizare, canale şi rezervoare , baraje şi rezervoare, şi a operaţiunilor în sectoarele maritime şi fluviale, printre care sunt notabile porturi şi porturi comerciale.

In ceea ce priveste domeniul constructiilor printre diferitele tipuri de proiecte realizate sunt construcţia de clădiri rezidenţiale, facilităţi (şcoli, universităţi, centre sportive, etc), mall-uri şi centre turistice,birouri şi clădiri industriale. Grupul are, de asemenea, un rol activ ceea ce priveste lucrarile de reabilitare, în general, şi în special proiectele de restaurare a monumentelor istorice şi artistice.

Dupa 50 de ani de istorie, orizontul imediat pentru Copisa este se consolideze ca un partener esenţial în concesii şi proiecte specifice şi să îşi asume noi provocări în mai multe zone, atât în Spania cat şi pe plan internaţional.

Preview document

Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 1
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 2
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 3
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 4
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 5
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 6
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 7
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 8
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 9
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 10
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 11
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 12
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 13
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 14
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 15
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 16
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 17
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 18
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 19
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 20
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 21
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 22
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 23
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 24
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 25
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 26
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 27
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 28
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 29
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 30
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 31
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 32
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 33
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 34
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 35
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 36
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 37
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 38
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 39
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 40
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 41
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 42
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 43
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 44
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 45
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 46
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 47
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 48
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 49
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 50
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 51
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 52
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 53
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 54
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 55
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 56
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 57
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 58
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 59
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 60
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 61
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 62
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 63
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 64
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 65
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 66
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 67
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 68
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 69
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 70
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 71
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 72
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 73
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 74
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 75
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 76
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 77
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 78
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 79
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 80
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 81
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 82
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 83
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 84
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 85
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 86
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 87
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 88
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 89
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 90
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 91
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 92
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 93
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 94
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 95
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 96
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 97
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 98
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 99
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 100
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 101
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 102
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 103
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 104
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 105
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 106
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 107
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 108
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 109
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 110
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 111
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 112
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 113
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 114
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 115
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 116
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 117
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 118
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 119
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 120
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 121
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 122
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 123
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 124
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 125
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 126
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 127
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 128
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 129
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 130
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 131
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 132
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 133
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 134
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 135
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 136
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 137
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 138
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 139
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 140
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 141
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 142
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 143
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 144
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 145
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 146
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 147
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 148
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 149
Analiza și proiectarea unui sistem informatic privind protecția și securitatea muncii la o societate comercială - Pagina 150

Conținut arhivă zip

  • Chestionar de analiza informationala - formular
    • CERERE ACCES PERSONAL SUBCONTRACTANT.doc
    • CERTIFICAT GARANNTIE SI CALITATE.DOC
    • Chestionar de analiza informationala - DECIZIE FORMARE ECHIPA DE CERCETARE A ACCIDENTULUI.doc
    • Chestionar de analiza informationala - decizie numire conducator ssm.doc
    • Chestionar de analiza informationala - DECIZIE PERIDIOCITATE INSTRUIRE.doc
    • Chestionar de analiza informationala - FISA COLECTIVA DE INSTRUCTAJ.doc
    • Chestionar de analiza informationala - FISA DE EVIDENTA A EIP NECESAR SI ALOCAT.doc
    • Chestionar de analiza informationala - FISA DE EXPUNERE RISCURI PROFESIONALE.doc
    • Chestionar de analiza informationala - FISA INDIVIDUALA DE MUNCA.doc
    • Chestionar de analiza informationala - FISA POSTULUI.doc
    • Chestionar de analiza informationala - NOTA DE CONSTATARE LA FATA LOCULUI.doc
    • Chestionar de analiza informationala - PROCES VB DELIMITARE SPATIU.doc
    • Chestionar de analiza informationala - PV INSTRUIRE REALIZAT DE ITM.doc
    • Chestionar de analiza informationala - PV PREDARE PRIMIRE INSTRUCTIUNI PROPRIIdoc.doc
    • Chestionar de analiza informationala - PV PREDARE PRIMIRE PLAN PROPRIU SSM.doc
    • Chestionar de analiza informationala - TABEL CU EVIDENTA EIP.doc
    • Chestionar de analiza informationala - TEMATICA INSTRUIRE.doc
    • contract individual de munca.doc
    • FACTURA - Copy.doc
    • FACTURA.doc
  • lucrari visio
    • ANALIZA STRUCTURII ORGANIZATORICE.jpg
    • ANALIZA STRUCTURII ORGANIZATORICE.vsd
    • DER.jpg
    • DER.vsd
    • DFD.jpg
    • DFD.vsd
    • Diagrama de context.jpg
    • Diagrama de context.vsd
    • DIAGRAMA DE DECOMPOZITIE.jpg
    • DIAGRAMA DE DECOMPOZITIE.vsd
    • DIAGRAMA RELATIILOR FUNCTIONALE.jpg
    • DIAGRAMA RELATIILOR FUNCTIONALE.vsd
    • FLOW CHART.jpg
    • FLOW CHART.vsd
    • RETEAUA CALCULATOARELOR.jpg
    • RETEAUA CALCULATOARELOR.vsd
  • poze prtscreen
    • CIM 1.jpg
    • CIM.jpg
    • CONVENTIE SSM 1.jpg
    • CONVENTIE SSM.jpg
    • COPISA.gif
    • CREARE TABEL Activitati.jpg
    • CREARE TABEL Angajati.jpg
    • CREARE TABEL masuri.jpg
    • CREARE TABEL RISCURI.jpg
    • FISA COLECTIVA DE INSTRUCTAJ 1.jpg
    • FISA COLECTIVA DE INSTRUCTAJ.jpg
    • FISA POSTULUI 1.jpg
    • FISA POSTULUI.jpg
    • FORMULAR ACTIVITATI.jpg
    • FORMULAR ANGAJATI.jpg
    • FORMULAR MASURI.jpg
    • FORMULAR RISCURI.jpg
    • imagesCANRZRQM.jpg
    • IMPRIMANTA 1.jpg
    • IMPRIMANTA.jpg
    • MAANET~1.JPG
    • MACHETA ACTIVITATI.jpg
    • MACHETA ANGAJATI.jpg
    • MACHETA MASURI.jpg
    • MACHETA RISCURI.jpg
    • MENIU.jpg
    • NOTA DE CONSTATARE 1.jpg
    • NOTA DE CONSTATARE.jpg
    • NOTA DE CONTROL 1.jpg
    • NOTA DE CONTROL.jpg
    • POPULARE TABEL ACTIVITATI REZULTAT.jpg
    • POPULARE TABEL ACTIVITATI.jpg
    • POPULARE TABEL ANGAJATI REZULTAT.jpg
    • POPULARE TABEL ANGAJATI.jpg
    • POPULARE TABEL MASURI REZULTAT.jpg
    • POPULARE TABEL MASURI.jpg
    • POPULARE TABEL RISCURI REZULTAT.jpg
    • POPULARE TABEL RISCURI.jpg
    • PV PREDARE PRIMIRE INSTRUCTIUNI 1.jpg
    • PV PREDARE PRIMIRE INSTRUCTIUNI.jpg
    • PV PREDARE PRIMIRE PLAN SSM 1.jpg
    • PV PREDARE PRIMIRE PLAN SSM.jpg
    • PV DE INSTRUIRE SSM 1.jpg
    • PV DE INSTRUIRE SSM.jpg
    • PV DELIMITARE SPATIU 1.jpg
    • PV DELIMITARE SPATIU.jpg
    • RELATIONSHIPS.jpg
  • anexe.doc
  • baza de date finala2.accdb
  • COPERTA.doc
  • PROIECT A.P.S.I.doc

Alții au mai descărcat și

Sistem Informatic Pentru Evidența Contractelor la o Firmă

Activitatea economică reprezintă un domeniu fundamental pentru existenţa societăţii omeneşti, pentru ameliorarea continuă a condiţiei umane. Omul...

Rezultatul Exercițiului

Elaborarea acestui proiect are ca scop sustinerea examenului de atestat,prin care se dovedeste nivelul elevat de cunostiinte acumulate în cei 4 ani...

Contabilitatea Subventiior Guvernamentale

Evaluarea este procesul prin care se determina valorile la care structurile situatiilor financiare vor fi recunoscute in bilant si in contul de...

Organizarea activității de decontare și evidență bancară

I.2. Reglementarea contabilitatii bancare Directia contabilitatii generale are urmatoarele obiective : - defineste politica Bancii în domeniul...

Te-ar putea interesa și

Management SC Quartz Matrix SRL

1. Prezentarea generala a intreprinderii analizate SC QUARTZ MATRIX SRL, cu sediul în Iaşi, Str. Cap. Tomida nr. 3, are ca obiect principal de...

Aplicație Informatică privind Salarizarea în IMM-uri

1.Concepte teoretice privind notiunile de “salriu”, “salarizare” si “IMM” În prezentul capitol se va face o abordare conceptuala a celor doi...

Ai nevoie de altceva?