Auditarea Situatilor Financiare Anuale

Imagine preview
(7/10 din 22 de voturi)

Acest proiect trateaza Auditarea Situatilor Financiare Anuale.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 10 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Contabilitate

Extras din document

Analizati si documentati abordarea auditului

(a) Asigurati-va ca aveti cunostinte la zi despre activitatea societatii si ca sunt aduse la zi în mod corespunzator dosarul de audit curent si cel permanent.

(b) Asigurati-va ca aveti o evidenta corespunzatoare a sistemului contabil si stapâniti îndeajuns mediul respectiv pentru a putea stabili o abordare adecvata a auditului.

(c) Întocmiti tabele cu informatiile financiare cheie si realizati o examinare analitica.

(d) Efectuati o evaluare preliminara a respectarii principiului continuitatii activitatii.

(e) Calculati pragul de semnificatie (a se vedea F0).

(f) Asigurati-va ca ati luat în calcul efectele unor posibile fraude sau erori.

(g) Detaliati legislatia, reglementarile, standardele contabile si de audit cu relevanta deosebita pentru misiune. Daca este cazul, obtineti informatii detaliate privind inspectiile /rapoartele autoritatilor de supraveghere si control.

(h) Asigurati-va ca s-a luat în considerare riscul existentei unor tranzactii semnificative, neprezentate, cu parti aflate în relatii speciale.

(i) În cazul unui nou angajament, asigurati-va ca soldurile initiale si comparativele sunt corecte. Daca nu aveti aceasta certitudine, documentati impactul acestei constatari asupra abordarii auditului.

(j) Identificati estimarile contabile efectuate de directori / management si analizati activitatea necesara pentru a le evalua veridicitatea.

(k) Daca auditul trebuie sa se bazeze pe o expertiza anterior efectuata, evaluati obiectivitatea si competenta expertului, precum si daca activitatea acestuia corespunde obiectivelor auditului.

Fisiere in arhiva (1):

  • Auditarea Situatilor Financiare Anuale.doc