Caiet Practica - SC Tricorp Trust SRL

Imagine preview
(8/10 din 38 de voturi)

Acest proiect trateaza Caiet Practica - SC Tricorp Trust SRL.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 40 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Contabilitate

Extras din document

I. ACTIVITATEA AGENTULUI ECONOMIC

1.1. Prezentarea generala a agentului economic

TRICORP TRUST SRL este o companie binecunoscuta în domeniul produselor si serviciilor de tehnologie a informatiei si a comunicatiilor, înfiintata în 2003 cu capital 100% privat romanesc.

Obiectul de activitate al societatii

Societatea comerciala TRICORP TRUST SRL are ca domeniu principal de activitate comertul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului – Cod CAEN 518.

Scopul firmei TRICORP TRUST este:

Activitatea comerciala, tehnica si serviciile IT oferite sunt conforme cerintelor de calitate si legislatiei în vigoare. Acestea sunt conforme standardului ISO 9002, societatea noastra fiind în curs de certificare a calitatii prin S.R.A.C. - Societatea Româna de Certificare a Calitatii.

TRICORP TRUST este dedicata total pietei românesti de tehnologia informatiei si comunicatii. Ofera 'într-un singur pas' totala satisfatie a clientului,împreuna cu reducerea costurilor proprietatii produselor, solutiilor si serviciilor furnizate, beneficiind de un puternic suport tehnic propriu si international.

Oferta firmei TRICORP TRUST este:

Clientii pot alege din gama larga de produse hardware, software, pentru retele si comunicatii, servicii, solutii, suport tehnic, comercial si logistic.

Produsele hardware (calculatoare, componente, periferice, birotica, consumabile si media), pentru retele si comunicatii, software, provin de la cei mai cunoscuti producatori mondiali, înglobând cele mai moderne solutii si cele mai înalte standarde de calitate si garantie.

Serviciile profesionale oferite includ: service si suport tehnic hardware on-site si on-return; contracte de service hardware si software adaptate clientilor, on-site; rezolvarea incidentelor software în medii Microsoft, Novell, Linux; instalari de retele date si voce; devirusari; extinderea garantiei la produse Compaq, Hewlett Packard, IBM; Internet; Centru de service autorizat IBM.

Proiecteaza si ofera la cerere solutii la cheie; referintele cele mai importante cuprind: retele de comunicatii radio voce/date (WLAN) GSM, în benzi ISM neprotejate 2.4 GHz, 5.7 GHz si în orice alte benzi protejate); retele locale de voce/date cablate (LAN); retele complexe (mixte) utilizând tehnologiile amintite, cu asigurarea securitatii datelor; conectare la Internet, implementari de firewall pe platforme Novell, Microsoft, Linux; proiectare si gazduire de pagini de web si alte aplicatii interactive moderne; solutii de management al documentelor si cunostiintelor; mesagerie în retele LAN, metropolitane, regionale, nationale, internationale, incluzînd fax, e-mail, GSM; aplicatii de call-center si help-desk; solutii fiscale omologate de Ministerul de Finante pentru magazine, benzinarii, hoteluri, restaurante; solutii financiare.

Suport tehnic este disponibil în locatiile din Bucuresti, Constanta, Craiova, la beneficiar, telefonic (help-desk), prin e-mail, fax, si interactiv prin paginile noastre de web sau ale partenerlor nostri directi, fabricantii, vendorii si reprezentantele autorizate ale acestora din România sau internationale.

Livrarile se fac prin mijloace proprii, Prioripost, Coletarie anuntata, mesagerie CFR.

Clienti

Au acordat încrederea si au utilizat produsele si serviciile firmei TRICORP TRUST peste 5.000 de clienti interni - firme private si de stat, românesti sau internationale -, activând în cele mai diverse domenii: opertatori de telecomunicatii, banci, societati de asigurari, productia si distributia de medicamente, producatori de software, industrie alimentara, industrie, shipping, firme de distributie, firme de stat si/sau privatizate, servicii vamale si de transport, s. a..

Resurse, locatii, personal

TRICORP TRUST S.R.L. dispune de patru locatii, din care trei sunt Computer Shop-uri în Constanta, Craiova. Sediul social al societatii este in Bucuresti, in Constanta sunt doua puncte de lucru iar in Craiova un punct de lucru.

Fisiere in arhiva (1):

  • Caiet Practica - SC Tricorp Trust SRL.doc