Contabilitatea Materiilor Prime, Materialelor Consumabile si Materialelor de Natura Obiectelor de Inventar la SC Gallprint SRL

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Contabilitatea Materiilor Prime, Materialelor Consumabile si Materialelor de Natura Obiectelor de Inventar la SC Gallprint SRL.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 29 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Ravas Bogdan

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Contabilitate

Cuprins

CAPITOLUL 1
1.1 PREZENTARE S.C.GALLPRINT S.R.L 3
1.2 ORGANIGRMA S.C.GALLPRINT S.R.L 4
1.3 DIAGRAMA CIRCULATIEI DOCUMENTELOR 5
1.4 FORMA DE CONTABILITATE 6
2.CAPITOLUL 2
2.1 CARACTERIZAREA GENERALA A STOCURILOR 7
2.2 EVALUAREA STOCURILOR 9
2.3 DOCUMENTE PRIVIND EVIDENTA OPERATIVA A
STOCURILOR 12
2.4 OBIECTIVELE SI FACTORII ORGANIZARII CON-
TABILITATII STOCURILOR 14
2.5 ORGANIZAREA CONTABILITATII ANALITICE A
STOCURILOR 16
2.6 ORGANIZAREA CONTABILITATII SINTETICE A
STOCURILOR 18
2.7 CONTABILITATEA MATERIILOR PRIME SI
MATERIALELOR 22
2.8 CONTURI UTILIZATE 23
2.9 REFLECTARE IN CONTABILITATE 26
2.10 BIBLIOGRAFIE 29

Extras din document

CAPITOLUL I

PREZENTAREA S.C. GALLPRINT S.R.L.

Sub denumirea S.C. GALLPRINT S.R.L. s-a constituit o societate comercială cu răspundere limitată pentru servicii, producţie, import-export şi comerţ intern , înmatriculată la Registrul Comerţului Timisoara sub nr. J35/4458/19.11/1992. Sediul social este situat in Timisoara, str.Paris ,nr. 2 , jud.Timis.

Societatea poate înfiinţa sucursale, filiale, reprezentanţe, fabrici, magazine, depozite, ateliere, birouri sau alte unităţi necesare, în ţară şi în străinătate, potrivit legislaţiei române şi a celei teritorial aplicabile.

S.C.GALLPRINT S.R.L. se ocupa cu executia stampilelor,tiparituri,inramari tablouri,placi gravate,personalizari obiecte,copiere chei,reparatii incaltaminte,comercializare cupe ,medalii, impachetari cadouri.

S.C. GALLPRINT S.R.L. dispune de aproximativ 85 de angajati, foarte bine pregătiţi profesional, care sunt coordonaţi direct de un director general.

Organigrama S.C.„Romanian Drink Service”SRL, ca reprezentare grafică a structurii organizatorice redă în detaliu organizarea, subordonarea şi legăturile dintre compartimente şi asigură echilibrul între conducere şi personalul condus.

S.C.GALLPRINT S.R.L. dispune de un director si un director contabil Ca personal responsabil la birou sunt in numar de 9 persoane printre care:2 contabili,un informatician,2receptionere,o persoana care se ocupa cu logistica firmei,2 persoane ce se ocupa cu depozitul firmei.

Exista in total 14 puncte de lucru in Timisoara,Arad si Bucuresti care sunt gestionate de cate un sef de punct de lucru. In medie sunt 60 de angajati repartizati la aceste puncte de lucru

ORGANIGRAMA S.C. GALLPRINT S.R.L.

DIAGRAMA CIRCULATIEI DOCUMENTELOR

FORMA DE CONTABILITATE INFORMATICA

Contabilitatea, în cadrul S.C.GALLPRINT S.R.L., se ţine în compartiment distinct, cu personal angajat cu pregătire de specialitate, format din contabilul şef-expert contabil şi un contabil.

Organizarea si ţinerea contabilităţii revine contabilului şef, care coordoneaza activitatea economica în cadrul societăţii si dispune de lichidităţile firmei. Contabilitatea se ţine în limba română şi în monedă naţională.

Forma de înregistrare în contabilitate a operaţiilor economice şi financiare utilizată este forma informatica.Aceasta reprezinta o adaptare a formelor precizate la conditiile folosirii tehnicii de calcul.La intrarea in calculator,ciclul contabil de prelucrare a datelor are la baza formula contabila.Pe baza ei se cladeste intregul sistem de stocare si prelucrare a datelor. In urma introducerii in calculator,se editeaza jurnalul de inregistrare precum si balantele conturilor,care in cele mai multe cazuri preiau si functia registrelor Cartea Mare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Contabilitatea Materiilor Prime, Materialelor Consumabile si Materialelor de Natura Obiectelor de Inventar la SC Gallprint SRL.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA PETROSANI FACULTATEA DE STIINTE CONTABILITATE DE INFORMATICA SI GESTIUNE