Derularea Misiunii de Audit

Imagine preview
(9/10 din 3 voturi)

Acest proiect trateaza Derularea Misiunii de Audit.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 154 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 9 puncte.

Domeniu: Contabilitate

Extras din document

Pentru stabilirea misiunii de audit intern ce urmeaza a se desfasura se analizeaza planul anual al compartimentului de audit intern unde pentru fiecare misiune sunt prezentate urmatoarele elemente: domeniul de auditat, obiectivele, activitatile care urmeaza sa fie evaluate pentru identificarea riscurilor asociate, perioada supusa auditului, timpul afectat pentru realizarea misiunii si numarul de auditori.

Gestionarea resurselor umane intr-o institutie publica reprezinta o functie suport importanta, fiind un domeniu de preferinta al activitatii auditorului intern, justificata in mare masura de multitudinea de procese care sunt derulate si in mod implicit de riscurile care le insotesc.

Misiunea de audit intern are scopul de a da asigurari managementului asupra modului de organizare a activitatii de gestiune a resurselor umane din cadrul entitatii, a functionalitatii sistemului de control intern, respectiv a conformitatii cu cadrul legislativ normativ, fiind structurate pe urmatoarele domenii auditabile:

-organizarea recrutarii personalului;

-stabilirea drepturilor salariale cuvenite personalului;

-evidentierea prezentei, invoirilor si concediilor;

-evolutia carierei personalului;

-pregatirea profesionala continua a personalului;

-gestionarea dosarelor profesionale;

-gestionarea carnetelor de munca;

-functionalitatea sistemului informatic utilizat pentru gestiunea resurselor umane;

-arhivarea documentelor.

Fisiere in arhiva (1):

  • Derularea Misiunii de Audit.doc