Diagnostic de Evaluare

Imagine preview
(8/10 din 3 voturi)

Acest proiect trateaza Diagnostic de Evaluare.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 21 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Ioan MIhut

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Contabilitate

Cuprins

CUPRINS:
CAP.1 Pagina
1.1. Istoric al grupului de firme Moeller 3
1.2. Prezentarea S.C. Moeller Electric S.R.L. România 5
1.3. Prezentarea generala a unitatii S.C. Moeller S.R.L. Sârbi 5
1.3.1. Istoric al societatii Moeller S.R.L. Sârbi 5
1.3.2. Descrierea activitatii curente a firmei studiate. 6
1.3.3. Descrierea procesului tehnologic specific al S.C. Moeller S.R.L. Sârbi .6

CAP.2 DIAGNOSTICUL RESURSELOR UMANE 10
2.1. Structura organizatorica a entitatii juridice analizate. Organigrama 10
2.2. Structuri de conducere/control. Capacitatea manageriala 15
2.3. Relatii de munca .15
2.4. Restructurare .16
2.5. Analiza SWOT 16

CAP.3 DIAGNOSTIC JURIDIC .17

CAP.4 DIAGNOSTIC FINANCIAR 18

Surse bibliografice 2

Extras din document

Grupul Moeller, ale carei temelii au fost puse în Germania, este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de sisteme si componente necesare distributiei si automatizarii energiei in aplicatiile industriale, infrastructura si cladiri rezidentiale. Grupul Moeller are o puternica reprezentare internationala. Compania are o retea eficienta de vânzari pe toate pietele relevante, fiind reprezentata in peste 80 de tari de 27 de sucursale si peste 350 de birouri de vânzari si parteneri sau distribuitori. Multumita structurii sale internationale de productie formata din 16 întreprinderi, Moeller este capabila sa utilizeze avantajul locatiilor regionale implicate si sa se concentreze asupra oportunitatilor oferite de cresterea globala a pietelor.

Grupul Moeller are in jur de 8.000 angajati (30 Aprilie 2005) si in anul financiar 2004/2005 a realizat vânzari consolidate de 868.6 milioane Euro.

1.2. PREZENTAREA S.C.MOELLER ELECTRIC S.R.L. ROMANIA

Moeller Electric S.R.L. este filiala în România a Grupului de firme Moeller, unul din cei mai importanti lideri mondiali în productia si distributia de echipamente electrice si electronice.

Moeller Electric România a fost înfiintata în Decembrie 1997 cu capital integral german. Firma este specializata in vânzarea produselor realizate în cadrul Grupului Moeller. Moeller Electric dispune de o echipa cuprinzând circa 25 ingineri tehnico-comerciali de valoare, scolarizati periodic la centrele de perfectionare din Germania si Austria. De la sediul central din Bucuresti sau de la agentiile din Bacau, Brasov, Sârbi, Constanta, Craiova, Iasi, Cluj, Sibiu si Timisoara acestia sunt permanent la dispozitia clientilor, activitatea lor remarcându-se prin profesionalismul si calitatea serviciilor, fapt confirmat de colaborari cu diversi parteneri si lucrarile de referinta realizate de acestia.

Moeller ofera solutii moderne pentru distributia energiei, controlul si monitorizarea proceselor industriale utilizând aparatura de protectie si comutatie, sisteme de control, convertizoare de frecventa, automate programabile, tablouri electrice.

1.3. PREZENTAREA GENERALA A UNITATII S.C. MOELLER ELECTRO-PRODUCTIE S.R.L. SÂRBI

1.3.1. ISTORIC AL SOCIETATII STUDIATE

S.C. Moeller S.R.L. , cu sediul în localitatea Farcasa, comuna Sârbi, judetul Maramures, a fost înfiintata în iunie 2001 si este înmatriculata la Registrul Comertului sub nr.409 din 28 iunie 2001, Cod Fiscal 13997714.

Aceasta societate are capital social integral strain (austriac 100%). Are un singur asociat si anume MOELLER HOLDING GMBH SCHREMS (AUSTRIA).

Administratorul societatii este cetatean austriac si se numeste WERNER WEBER .

1.3.2. DESCRIEREA ACTIVITATII CURENTE A FIRMEI STUDIATE

Obiectul de activitate al S.C.Moeller Electro Productie S.R.L.Sârbi, este productia de contactori electrici de tipul:

RO_SSL6 RO_SSL6 CONTACTOR

RO_SSL7 RO_SSL7 CONTACTOR

RO_SSL9 RO_SSL9 CONTACTOR

În cadrul S.C.Moeller S.R.L. Sârbi, nu se realizeaza semifabricate.

Produsele finite, contactorii electrici, sunt foarte asemanatoare între ele, etapele procesului tehnologic fiind aceleasi pentru cele trei tipuri de contactori electrici.

Fisiere in arhiva (1):

  • Diagnostic de Evaluare.doc

Alte informatii

FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE SI GESTIUNEA AFACERILOR BABES BOLYAI CLUJ NAPOCA S.C. MOELLER S.R.L. Diagnostic de evaluare