Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Contabilitate
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 2544
Mărime: 28.25KB (arhivat)
Publicat de: Alex S.
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Denumire: SC INTERAMERICAN Romania Insurance Company SA

Sediul Social: Bucuresti, Sos. Cotroceni, nr. 20, sector 6

Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/15656/1994

Forma juridica: Societate pe actiuni

Cod Unic de inregistrare: 6160809

Autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor: RA-034/10.04.2003

Capitalul social: 65.642.527 RON

De peste 10 ani, INTERAMERICAN ROMANIA ofera clientilor sai solutii profesionale in domeniul asigurarilor, ajutandu-i sa investeasca intr-un viitor mai bun.

Misiunea este de a pune la dispozitia clientilor cele mai bune programe si produse, asigurandu-le protectia financiara de care au nevoie. Parteneriatul cu clientii nostri este unul de lunga durata, cladit pe incredere, respect si profesionalism. Pentru a-si indeplini aceasta misiune, INTERAMERICAN ROMANIA beneficiaza de suportul a doua mari companii europene: INTERAMERICAN Grecia si EUREKO.

Potentialul de dezvoltare si stabilitatea grupului au atras in iunie 2002 prima investitie directa a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) in domeniul asigurarilor in Romania.

INTERAMERICAN Romania s-a infiintat in 1995, in urma extinderii catre Europa de Est a grupului INTERAMERICAN Grecia. Din 2002, INTERAMERICAN beneficiaza de sustinerea financiara si soliditatea grupului financiar european Eureko.

Prin investitii inteligente si o retea de 55 de agentii aflate in cele mai importante orase ale tarii, INTERAMERICAN Romania ofera servicii financiare profesionale si sigure, adaptandu-se la cerintele unei piete aflate mereu in schimbare si din ce in ce mai exigente.

O gama larga de programe de asigurari de viata si de asigurari generale vin in intampinarea clientilor nostri, oferindu-le, pe langa garantarea sumei asigurate, si protectia necesara atat lor cat si familiei lor.

In 2005, INTERAMERICAN si-a completat gama de servicii financiare cu cel mai complex sistem de sanatate, Medisystem. Astfel, Interamerican are avantajul unic de a pune la dispozitia clientilor sai toate cele trei clase de asigurari: viata, generale si sanatate.

Valorile companiei sunt inovatia si transparenta, la care se adauga o valoare mai putin declarata, dar foarte des regasita in atitudinea consultantilor nostri fata de clienti: compasiunea.

Misiunea INTERAMERICAN este aceea de a asigura clientilor sai, prin profesionalismul consultantilor financiari si prin programele financiare cele mai bune, protectie, incredere, transparenta si un parteneriat de lunga durata.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare

Potentialul de dezvoltare si soliditatea INTERAMERICAN Romania au atras in iunie 2002 prima investitie directa a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) in domeniul asigurarilor. In acest moment, BERD detine 5,5% din actiunile Interamerican Romania.

Medisystem, planurile de sanatate in vizunea INTERAMERICAN, constituie primul concept integrat de sanatate care ofera atat protectia financiara cat si infrastructura necesara actului medical. Preventia, calitatea, accesul si controlul sunt pilonii de baza ai sistemului de sanatate Medisystem.

Prin Medisystem beneficiezi de: consultatii la medici specialisti, control anual preventiv, vizite ale medicului la domiciliu, proceduri medicale, analize de laborator, imagistica (ecografii, radiografii, tomografie computerizata etc), spitalizare, interventii chirurgicale in tara si in strainatate, transport medical de urgenta, Call Center 9677, asigurare de calatorie in strainatate, acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la Centrul de Coordonare, acces la reteaua Medisystem.

In reteaua Medisystem asiguratul regaseste: cabinete medicale private, centre de diagnostic si tratament, laboratoare, centre de diagnostic imagistic, spitale - cel mai important fiind Euroclinic, furnizori de servicii de urgenta. Aceasta retea este distribuita astfel incat sa ofere maximum de accesibilitate geografica, atat de necesara pentru o livrare optima a serviciilor.

Orice asigurare de viata traditionala poate acoperi trei riscuri majore: riscul de a trai prea putin, riscul de a trai prea mult si riscul de a trai in conditii nedorite. INTERAMERICAN este una dintre putinele companii de pe piata care poate acoperi toate aceste categorii de riscuri.

Preview document

Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 1
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 2
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 3
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 4
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 5
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 6
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 7
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 8
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 9
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 10
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 11
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 12
Gestiunea financiară a firmei Interamerican România Insurance Company SA - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Gestiunea financiara a firmei Interamerican Romania Insurance Company SA.doc

Ai nevoie de altceva?