Planul de afaceri al intreprinderii - instrument de implementare a strategiilor economice studiu de caz realizat la SC Gamafarm SRL

Imagine preview
(7/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza Planul de afaceri al intreprinderii - instrument de implementare a strategiilor economice studiu de caz realizat la SC Gamafarm SRL.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 22 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Buzoianu Daniela

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Contabilitate

Cuprins

CAPITOLUL 1: Rolul si continutul Planului de Afaceri
1.1. Date generale .
1.1.1 Nume
1.1.2 Codul CAEN
1.1.3 Istoric ...
1.2. Viziune. Misiune. Strategie ...
1.2.1 Obiectivele noastre
1.3. Resursele umane ..
1.3.1 Management ..
1.3.2 Structura organizationala functionala .
1.3.3 Structura organizationala operationala
1.3.4. Rolul si continutul fisei postului
1.4. Analiza pietei .
1.4.1 Pozitionarea produselor/serviciilor pe piata comparativ cu cele ale concurentei.
1.4.2 Piata si promovarea .
1.4.3 Strategia de comercializare ...
1.5.Proiectii financiare ...
CAPITOLUL 2: Strategiile economice ..
2.1.Strategii la nivel de organizatie superioara .
2.2.Strategii de afaceri ..
CONCLUZII ..
PROPUNERI

Extras din document

1.1 Date generale

SCURT ISTORIC

S.C GAMAFARM .S.R.L. s-a înființat la data de 1 Febroarie 2018 ca societate comercială cu răspundere limitată. Numărul acționarilor era de 2, cu un capital social total de 10.000 lei.

Societatea a fost înscrisă la Registrul Comerțului cu numărul J29/1234/1999. Înființarea societății a fost publicată în Monitorul Oficial. Sediul societății a fost stabilit în str. Gh. Doja, nr. 24, Ploiești, județul Prahova.

Situată în centrul orașului, societatea are o suprafață de 26.000 m². Aceasta dispune de un amplasament ideal, permițând accesul rapid pentru zonele de interes major ale orașului.

OBIECT DE ACTIVITATE

GAMAFARM S.R.L este o societate în care obiectul principal de activitate este comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse farmaceutice, în conformitate cu activitățile prevazute în Codul CAEN 4773

Pe lângă vânzarea cu amănuntul a unei largi palete de produse din care predominante sunt produsele farmaceutice, societatea are activități ce includ și alte câteva tipuri de mărfuri, cum ar fi produsele cosmetice.

GAMAFARM S.R.L. a lansat în România servicul Drive, care le permite clienților să își facă cumpărăturile online, iar apoi să meargă la magazin să le ridice.

Coșul de cumpărături poate conține unul sau mai multe produse în valoare de minimum 50 de lei. Prețurile sunt aceleași cu cele din hypermarket, iar clientul nu plătește nicio taxă suplimentară pentru ambalare și pentru pregătirea coșului de cumpărături. În momentul în care clientul plasează comanda și își introduce datele personale, valoarea totală a coșului de cumpărături este blocată pe card. Tranzacția este finalizată însă doar în momentul în care produsele sunt ridicate din magazin, între timp el având posibilitatea să se răzgândească, să renunțe la o serie de articole, fără a le plăti și fără a plăti penalități.

Prin intermediul promoterilor, societatea promovează și unele produse. Acești promoteri trebuie să întrețină discuții cu persoane aparținând celor mai diverse medii sociale. Ei sunt implicați în activități promoționale (împărțirea „fluturașilor”, degustări de produse).

1.2 Viziune. Misiune. Strategie

Obiectivul principal GAMAFARM este oferirea clientilor servicii de cea mai inalta calitate și tratarea cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, GAMAFARM cultivă o relație constantă cu clientii, astfel încat să poată răspunde în cel mai bun mod cerințelor acestora și chiar să le anticipam dorințele.

Responsabilitate

GAMAFARM dorește să atingă standarde înalte de performanță și responsabilitate în activitatea lor, iar principiile și valorile sunt aplicate atat în relatia cu clientii cat și în cea cu partenerii de afaceri. Totodată, acordă autonomieșsi putere de decizie angajatilor, dezvoltand spirit de echipa și flexibilitate în toate activitatile.

Performanță

Scopul GAMAFARM este de a crea o companie valoroasa. Se dorește acest lucru pentru a menține creșterea și dezvoltarea, pentru a crea oportunități de angajare și de a minimiza riscurile atat pentru investitori, cat si pentru angajații societății.

Calitatea

GAMAFARM sunt hotarărați să evalueze performanțele cu cele mai înalte standarde internaționale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata farmaceutica romaneasca.

Creativitatea

Creativitatea necesita inovare în tot ceea ce se realizează. Chiar dacă schimbarea nu este un proces usor, si poate implica disconfortul de a ne misca în zone neumblate, eforturile GAMAFARM de pionierat sunt intotdeauna răsplatite de satisfactia clienților și a pacienților.

Implicarea în comunitate

GAMAFARM dorește să păstreze standarde etice și sociale înalte în relația noastra cu comunitatea de afaceri, societatea civila și cu autoritatile. GAMAFARM va dezvolta în continuare parteneriate public-private în toate zonele sociale unde contribuția societății este necesara, considerand că dialogul, cooperarea și concilierea sunt cele mai bune metode de rezolvare a oricaror dificultăți.

Fisiere in arhiva (1):

  • Planul de afaceri al intreprinderii - instrument de implementare a strategiilor economice studiu de caz realizat la SC Gamafarm SRL.docx