Practica SC Expert Buildings SRL

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Practica SC Expert Buildings SRL.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 11 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Contabilitate

Extras din document

SC EXPERT BUILDINGS SRL folosește pentru evidența contabilă programul informatic WinMentor. Acest program, creat special pentru lucrul în rețea, este realizat în mediul de programare vizuala Delphi și poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows '95, Windows '98, 2000, ME, XP sau NT. Interconectivitatea modulelor WinMENTOR și conectivitatea aplicației cu periferice de gestiune (case de marcat, cititoare de coduri de bare, cântare electronice, terminale de culegere de date, etc.) aduce în prim plan simplitateaculegerii datelor inițiale și ușurința în transmiterea informațiilor și în manevrarea datelor contabile și de gestiune.

Modulul principal MENTOR oferă următoarele facilități de gestionare:

- Evidența contabilă

WinMentor asigură posibilitatea introducerii planului de conturi specific firmei. Cu aceste adaptări puteți folosi analitice pe un număr nelimitat de nivele. Programul calculează automat coeficientul diferențelor de preț la mărfuri, închide automat conturile de venituri si cele de cheltuieli, conturile de TVA. Pentru firmele asociate in participațiune, programul asigura distribuirea procentuala a veniturilor si cheltuielilor. Întrucât înregistrările contabile sunt efectuate automat, programul compune si explicațiile acestora, detaliate conform opțiunii utilizatorului. Înregistrările contabile efectuate automat de program pot fi completate, eventual, cu note contabile diverse (ex.: pentru cheltuieli de constituire, repartizarea profitului, impozit pe dividende). Este posibila si obținerea unei balanțe cumulate pentru firmele din cadrul unui grup.

- Stocuri

WinMENTOR rezolvă integral problema stocurilor, în strânsă legătură cu aspectul contabil.

- Furnizori și clienți

WinMENTOR dă posibilitatea împărțirii in clase de încadrare, in funcție de necesitățile curente de operare, pentru identificarea rapida a partenerilor. Pachetul de programe păstrează in nomenclatorul de parteneri o singura înregistrare, indiferent de moneda tranzacției sau de tipul contabil al partenerilor (furnizori, furnizori de imobilizări, furnizori plătiți in avans, furnizori - facturi nesosite, clienți, încasări in avans de la clienți, clienți - facturi de întocmit); in funcție de macheta in care este utilizat un partener, fie el furnizor sau client, programul identifica tipul contabil potrivit pentru a trata corect cazul propus spre rezolvare.

- Încasări și plăți

WinMENTOR permite legarea plăților si încasărilor de documentele primare care au generat obligația de plata sau încasare. Problema plăților si încasărilor in valuta este rezolvata complet, cu înregistrarea automata a diferențelor de curs valutar.

Evidențiază operațiunile bancare aflate în curs (cambie, cec, bilet la ordin, etc.).

Gestionează complet avansurile de trezorerie prin plăți, restituiri si justificarea sumelor cheltuite.

Tipărește registre de casa si de banca in lei sau valuta; sumele in curs de decontare pot fi tipărite separat pentru încasări sau plăți in curs, cu evidențierea datei reale sau probabile de decontare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Practica SC Expert Buildings SRL.docx