Proiect Audit pentru Corsa SRL

Imagine preview
(7/10 din 9 voturi)

Acest proiect trateaza Proiect Audit pentru Corsa SRL.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 9 fisiere doc, xls de 17 pagini (in total).

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 7 puncte.

Domeniu: Contabilitate

Extras din document

Dumneavoastra ati cerut ca noi sa efectuam auditul bilantului societatii S.C. CORSSA S.R.L. la data 01.05.2005, precum si al contului de profit si pierdere si situatiei fluxurilor de trezorerie pentru exercitiul financiare care se încheie la aceasta data. Suntem încântati sa va confirmam acceptarea acestui angajament prin continutul acestei scrisori. Auditul pe care îl vom efectua va avea ca obiectiv exprimarea unei opinii din partea noastra asupra situatiilor financiare.

Noi ne vom desfasura activitatea de audit în conformitate cu Standardele Internationale de Audit (sau cu referire la practici sau standarde nationale relevante). Acele standarde cer ca noi sa planificam si sa efectuam auditul, cu scopul de a obtine o asigurare rezonabila ca situatiile financiare nu contin denaturari semnificative. Un audit include examinarea, pe baza de teste, a dovezilor privind valorile si prezentarile de informatii din situatiile financiare. De asemenea, un audit include evaluarea principiilor contabile folosite si a estimarilor semnificative efectuate de catre conducere, precum si evaluarea prezentarii generale a situatiilor financiare.

Datorita caracteristicii de test si a altor limitari inerente ale oricarui sistem contabil si de control intern, exista un risc inevitabil ca unele denaturari semnificative sa ramâna nedescoperite.

Pe lânga raportul nostru asupra situatiilor financiare, estimam ca va putem oferi o scrisoare separata privind orice carenta semnificativa a sistemului contabil si de control intern care ne atrage atentia.

Va reamintim ca responsabilitatea pentru întocmirea situatiilor financiare, incluzând prezentarea adecvata a acestora, este a conducerii societatii. Aceasta include mentinerea înregistrarilor contabile adecvate si controlul intern, selectarea si aplicarea politicilor contabile si supravegherea sigurantei activelor societatii. Ca parte a procesului de audit vom cere din partea conducerii confirmarea scrisa privind declaratiile facute noua în legatura cu auditul.

Asteptam cu nerabdare o colaborare deplina cu echipa dumneavoastra si credem ca aceasta ne va pune la dispozitie orice înregistrari, documentatii si alte informatii care ne vor fi necesare în efectuarea auditului.

Onorariul nostru, care va fi facturat pe masura ce ne desfasuram activitatea, se calculeaza pe baza timpului necesitat de catre personalul alocat pentru angajament, plus cheltuieli ce vor fi decontate pe masura ce vor fi efectuate. Ratele orare individuale variaza în functie de gradul de responsabilitate implicat si de experienta si aptitudinile necesare.

Aceasta scrisoare va ramâne valabila pentru anii urmatori, cu exceptia cazurilor când va fi încheiata, schimbata sau înlocuita.

Va rugam sa semnati si sa returnati exemplarul atasat acestei scrisori pentru a ne arata ca scrisoarea este conforma cu întelegerea dumneavoastra în legatura cu organizarea auditului pe care îl vom efectua asupra situatiilor financiare.

Fisiere in arhiva (9):

  • Adresa.doc
  • Contract de Audit.doc
  • Declaratie de Confidentialitate.doc
  • Fisa Clientului.doc
  • Prezentare Generala a Societatii.doc
  • Procedurile Analitice.xls
  • Programul de Audit.doc
  • Riscul de Audit.doc
  • Scrisoare de Angajament.doc

Alte informatii

Contine documentele ce se intocmesc pt auditarea unei firme. 9 Fisiere