Proiect Practica CIG

Imagine preview
(7/10 din 11 voturi)

Acest proiect trateaza Proiect Practica CIG.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 39 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Contabilitate

Extras din document

1. Scurta prezentare a organizatiei

Societatea Comerciala SCUDAS S.A Pascani are sediul in str. Vatra, nr. 80 si provine din reorganizarea, conform Legii 15/ 1990 si a Legii nr. 31/ 1990, a fostei Intreprinderi de Scule si Accesorii Speciale in societate pe actiuni, prin preluarea integrala a patrimoniului acesteia. Societatea are ca act de constituire H.G.116/15.02.1991, fiind inmatriculata la Registrul Comertului numarul J-22/1314/1991 si avand codul fiscal R1995884.

S.C SUDAS SA s-a inregistrat la data constituirii cu un capital social de 380.270.000 lei impartiti in 76054 actiuni in valoare de 5000 lei actiunea. In 1994, ca urmare a aplicarii H.G.26/1994 privind reevaluarea capitalului, acesta a devenit 2.401.973.000 lei cu un numar de 480.394 actiuni, iar in urma aplicarii H.G.500/1996, capitalul social al firmei devine 16.931.125.000 lei, a 677.245 actiuni cu o valoare de 25.000 lei actiunea.

Profilul de fabricatie proiectat a fost acela de a produce o gama larga de scule, portscule si accesorii speciale pentru masini unelte solicitate la intern cat si pentru export. Au fost asimilate si noi produse, firma orientandu-se si spre alte sectoare ale economiei cum ar fi: transporturi feroviare, agricultura si industrie extractiva.

Obiectul de activitate al societatii s-a diversificat, cuprinzand: producerea de scule si accesorii speciale, piese de schimb pentru material rulant, piese de schimb pentru utilaje si masini agricole sau forestiere, piese de schimb pentru industria extractiva si petroliera, piese forjate, matritate si prelucrate mecanic conform solicitarilor beneficiarilor.

Firma preconizeaza recucerirea segmentelor pierdute in anii anteriori din piata sculelor si a portsculelor pentru masini unelte cat si cresterii ponderii pieselor de schimb pentru industria extractiva si petroliera.

In acelasi timp s-a incercat largirea domeniului de activitate cum ar fi: turnarea fontei si a otelului in piese finite si semifabricate, asimilarea de noi produse din industria extractiva si petroliera, cat si din domeniul industriei prelucrarii lemnului.

Misiunea firmei

SC SCUDAS SA este o firma producatoare de scule si portscule si isi asuma misiunea de a oferi produse de cea mai buna calitate clientilor sai- ca urmare a unei dotari tehnice tot mai moderne, a unei modernizari tehnologice rapide si a orientarii angajatilor firmei spre creativitate, inovare, eficienta economica si promptitudine in onorarea contractelor incheiate. Cea mai valoroasa resursa este capitalul uman, iar viziunea firmei este data de atragerea unei angajari totale a intregii organizatii pentru a fi cat mai receptivi la exigentele in continua crestere ale clientilor.

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Practica CIG.doc