Sistemul Informational al Furnizorilor

Imagine preview
(8/10 din 6 voturi)

Acest proiect trateaza Sistemul Informational al Furnizorilor.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 34 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Conf. Dr. Gabriela Mesnita

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Contabilitate

Extras din document

1. Identificarea proiectului

1.1. Descrierea organizarii întreprinderii

Obiectul de activitate

În prezent, activitatile pe care le desfasoara SC Butto SRL sunt activitati de comert intern (marochinarie, gablonturi), prestari servicii (repararea, reconditionarea si întretinerea masinilor si utilajelor folosite în industria usoara), precum si activitati de import - export si distributie de produse de curatenie, marca SANO. Firma este reprezentant zonal al marilor firme cu prestigiu international în industria usoara si anume Minerva Cehia, Garudan, Siruba

Date de identificare si scurt istoric

SC. BUTTO, potrivit normelor legale în vigoare, se încadreaza în categoria societatilor mijlocii, forma de organizare a firmei fiind cea a unei societati cu raspundere limitata.

A fost înmatriculata la Registrul Comertului în data de 28.05.1992, sub numarul de înmatriculare J22-1451-1992, cu numarul de înregistrare fiscala R1962275.

Sediul social al societatii este declarat în Iasi, Str. Toma Cozma, nr.87.

În ceea ce priveste activitatea firmei SC Butto SRL Iasi, ea îsi desfasoara activitatea prin punctul de lucru deschis în localitatea Iasi. Acesta este situat pe strada Piata Voievozilor nr.16, parter. Tot în punctul de lucru din strada Piata Voievozilor, Iasi functioneaza si birourile firmei.

Parteneri, concurenta, cifra de afaceri

Partenerii de afaceri si clientii sai sunt nume sonore în domeniul confectiilor, marochinariei si a produselor de curatenie SANO, precum Casa Wanda, Gold Revoli, Confectii Integrate Moldova, Iasitex, Prima Fashion, Moldova Tricotaje, Motexco, Europlast, Socom Arta de Gradul I, Cristian Invest, Niky Fashion, Iasiconf, Hi-Tex, Mercur Mary, CH Unirea (Hotel Unirea), Turism Moldova (Hotel Astoria si Traian), Unita Turism Holding (Hotel Moldova) etc., firme care actioneaza atât pe piata româneasca cât si pe piata internationala.

Pozitia ei favorabila de pe piata este datorata si faptului ca pe piata întâmpina o concurenta slaba, atât pe piata din Iasi cât si pe pietele învecinate. În Iasi, exista doar înca 2 firme care au un obiect de activitate asemanator, dar care atât din punct de vedere al calitatii cât si din punct de vedere al preturilor practicate sunt pe o pozitie inferioara firmei Butto.

SC Butto SRL Iasi realizeaza în medie pe luna o cifra de afaceri de cca. 800 milioane lei, cifra care se datoreaza activitatii de calitate pe care o desfasoara.

Functiile intreprinderii si activitatile pe care le desfasoara

In cadrul societatii SC Butto SRL se intalnesc urmatoarele functii: financiar- contabila si comerciala.

Prin functia financiar-contabila se asigura echilibrul financiar al societatii, aceasta functie este realizats de biroul financiar-contabil, care are drept îndatoriri: sortarea actelor contabile ale societatii, verificarea formei documentelor, evidenta zilnica a încasarilor si platilor, înregistrarea cronologica în contabilitate a documentelor ce reflecta operatiunile firmei, calcularea impozitelor si taxelor si contributiilor, întocmirea si depunerea lunara a declaratiilor privind impozitele si taxele, precum si evidenta personalului privind salarizarea..

Functia comerciala consta în activitati legate de aprovizionarea cu marfuri si materiale necesare consumului intern al firmei, precum si informarea cu privire la oferta de produse a firmei si promovarea acesteia prin intermediul agentilor de vânzari, la nivel local. Acestia au în vedere extinderea canalelor de distributie si dezvoltarea portofoliului de clienti.

Structura organizatorica a firmei

SC Butto SRL are o structura organizatorica functionala, personalul sau având urmatoarele functii în cadrul firmei:

- Administrator- Butunoi Liviu

- Director tehnic- Gaureanu Cristina

- Contabil- Tugui Anamaria

- Gestionar- Busuioc Tereza

- Vânzator- Danila Cristina

- Agenti de vânzari- Bruma Iulian, Dascalu Marius

- Mecanic de întretinere- Cucu Gheorghe

Fisiere in arhiva (1):

  • Sistemul Informational al Furnizorilor.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA “AL. I. CUZA”, IASI FACULTATEA DE ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR