SC MegaFood SRL - domeniu de activitate - Restaurant

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza SC MegaFood SRL - domeniu de activitate - Restaurant.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pdf de 14 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Drept Comercial

Extras din document

I. Prezentarea firmei

S.C. MegaFood S.R.L. - domeniu de activitate : alimentație publică/Restaurant

MegaFood este un local care funcționează că restaurant și bar unde se pot organiza și diverse evenimente și spectacole în cele două spații amenajate special cu o capacitatea de aprox. 200 de persoane.

Cod CAEN : 5610 Restaurante

5630 Baruri și alte activități de servire a băuturilor

5621 Activități de alimentație (catering) pentru evenimente

5629 Alte servicii de alimentație n.c.a

S.C. MegaFood S.R.L. este administrată de persoană „Domnul X”, și se organizează că societate comercială cu răspundere limitată. Sediul social al firmei este în România, municipiul Constanța, Str.Ferdinand nr.2, jud. Constanța. Sediul social a devenit proprietatea firmei printr-un contract de vanzare-cumparare a unui imobil cu pretul de 280,000 RON. Finantarea se face cu un credit obtinut de la : S.C. BCR Leasing I.F.N S.A. Imobilul cumparat este un fost restaurant.

S.C. MegaFood S.R.L. racordată la rețeaua de energie electrică a S.C. Electrică S.A., cu care a fost semnat un contract de furnizare a energiei electrice.Firma are de asemenea semnat un contract de furnizare și/sau prestare a serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare cu SC RAJA SĂ, iar pentru gaze naturale a fose semnat un contract de furnizarea reglementată a gazelor naturale cu S.C. GDF SUEZ Energy România S.A. Contractul de furnizare servicii telefonie mobilă a fost semnat și este asigurat de : S.c. Orange România S.a., iar pentru furnizarea de cablu Tv și internet a fost semnat un contract cu RCS & RDS SA.

Furnizarea produselor și a materiei prime (băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice, produse food și non-food, materiale consumabile) este asigurată de către S.C SORLA SRL S.R.L, COCA-COLA HBC România SRL, : ARISA CORPORATION SRL.

Pentru a asigura divertismentul și o atmosfera cât mai plăcută pentu clienți, firma a încheiat contracte de prestări servicii artistice pentru servicii muzicale, de divertisment, spectacole, aranjamente florale și decorative cu următoarele societăți : S.C. FunArt S.R.L și S.C. EventDesign S.R.L.

Pentru a își asigura unicitatea, brandul firmei a fost înscris la O.S.I.M cu ajutorul unui contract de cesiune.Partea contabila este asigurată de o firma de contabilitate EXCELCONT S.R.L., publicitatea este asigurată de BMP ADVERTISING S.R.L., iar serviciile și consultanță în marketing sunt asigurate printr-un contract cu SC The Markers Consult SRL. Funcția de Manager este asigurată printr-un contract cu o persoană fizică : Ionescu Alexandra, care va conduce unitatea în subordinea administratorului.

De asemenea serviciile de pază și protecție sunt asigurate de BGS DIVIZIA DE SECURITATE SRL, colectarea gunoaielor și a resturilor menajere se face cu firma S.C. RomPrest S.A., iar pentru deratizare/dezinsecție și colectarea deșeurile de tip ulei firma are un contract semnat cu Septek Systems SRL.

Firma a achiziționat un automobil marca Volkswagen Transporter cu ajutorul unui credit auto de 12.000 euro. Pentru acest lucru a fost semnat un contract de credit și unul de dare în plata cu S.C. BCR Leasing I.F.N S.A..

Polița de asigurare CASCO pentru automobil a fost realizată cu OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A printr-un contract de asigurare casco. Tot cu aceiași companie a mai fost realizat un contract de asigurare a clădirii.

Renovarea localului a fost realizată cu o echipa de muncitori ce aparțîn firmei SC TERRIER CONSTRUCT SRL, care a prestat servicii de construcție aferent contractului de prestări servicii - construcție/renovare imobil. Design-ul interior a fost realizat cu ajutorul unui Pfa : Popescu Mirela.

Utilajele, ustensilele, dvierse obiecte, veselă, pahare etc. sunt cumpărate de la HORECA București S.A. . Acest lucru a fost realizat cu un contract de vânzare-cumpărare în rate a obiectelor conform facturilor.

În prezent S.C. MegaFood S.R.L. are mai multe contracte de prestări serivicii încheiate cu diferite firme și persoane fizice, ce constau în organizarea de evenimente și prestări servicii turistice.

Firma genereaza venituri din incasarile zilnice, contractele de prestari servici si dividende.

Fisiere in arhiva (1):

  • SC MegaFood SRL - domeniu de activitate - Restaurant.pdf

Alte informatii

Proiect E.L.P.D.A