Plan de afaceri

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Plan de afaceri.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 10 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Ecologie

Extras din document

1. OBIECTIVE DE MARKETING. PĂSTRAREA ECHILIBRULUI ÎNTRE PRODUSE ȘI PIAȚĂ ÎN GENERAL

- vânzarea produselor existente

Firma își propune formarea unui număr cât mai mare de clienți, atragându-I prin produse proaspete, prin existența lor permanantă la raft, la un preț care să îi atragă.

- comercializarea unor produse existente pe segmente noi de piață

Firma urmărește să își extindă aria de acoperire, astfel că își propune participarea la licitații încât să intre în noi lanțuri de magazine, unde să iși poată promova produsele.

Calitatea produselor cu care firma dorește să se facă cunoscută este atestată prin documentații, prin aprecierile clienților primite în mediul online, cât și prin certificările de calitate a materiilor prime ce vin din partea producătorilor de materii prime.

- dezvoltarea unor produse noi pe segmente noi de piață

Se vor urmări preferințele publicului, astfel că în funcție de cerințe, firma își poate extinde gama de produse, cu care poate intra ulterior în hypermarket-uri. Se va urmări maximizarea profitului prin costuri minime.

- Produsul/ Serviciu

- Brutăria Agropanini

- Brutaria Agropanini este brutaria artizanala care ofera paine si produse de patiserie dupa retete traditionale.

- Facem o paine autentica, coapta pe vatra, cu miez gustos si coaja crocanta.

- Retetele noastre sunt create de mamele din Florești care fac painea cu aceeasi dragoste cu care isi cresc copiii.

- Pensiunea Carpanini

- Cazarea

In primul rand, rolul pensiunii este de a oferi cazare oaspetilor sai. Pentru a putea face acest lucru in cele mai bune conditii, la dispozitia oaspetilor va fi pusa intreaga cladire. Posibilitatile de cazare constau in 9 camere cu pat dublu. Locurile de cazare se pot rezerva telefonic.

- Servirea mesei

Pe langa oferirea serviciilor de cazare, in cadrul unei pensiuni turistilor trebuie sa li se ofere si posibilitatea de a lua masa. Gazdele de la pensiunea „Carpanini" vor face tot posibilul pentru a oferi oaspetilor care le trec pragul o experienta cat mai placuta. Restaurantul proprietății servește un meniu variat, mâncărurile fiind preparate cu ingrediente ecologice provenite din ferma proprie sau din zona.

In elaborarea meniului se va tine cont de specificul local, cat si de alimentele si mancarurile specifice diferitelor sezoane. Preferintele oaspetilor vor avea de asemenea un rol important, acestia vor fi consultati in prealabil, pentru a nu aparea surprize neplacute.

- Facilitati de petrecere a timpului liber

Nu in ultimul rand turistilor li se vor oferi si facilitati de petrecere a timpului liber. Printre acestea se numara: plimbari cu caiacul, mountain bike, drumetii pe munte si off road.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de afaceri.docx