Plan de Afaceri SC Evergreen SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Ecologie
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 17 în total
Mărime: 19.58MB (arhivat)
Publicat de: Fiodor Rus
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Secolul XXI este secolul vitezei şi al stresului.Deşi s-a demostrat că viteza determină dilatarea timpului, noi trăim timpul în alte dimensiuni, atăt fizice cât şi psihologice şi sociale. Presiunile impuse de iureşul cotidian fac ca timpul liber să devină tot mai limitat şi mai preţios. Este foarte important când, unde şi cum ni-l petrecem? Din nefericire, condiţiile oferite de realitatea suceveană nu ne oferă prea multe opţiuni. Parcurile şi zonele de agrement sunt nesatisfăcătoare.

Amplasat în partea de sud-est a municipiului Suceava, în imediata vecinătate a Cetății de Scaun, parcul Șipot-Cetate se întinde pe o suprafață de 7 hectare. El a fost amenajat în anii 1975-1977, când s-au trasat alei, peluze și rondouri de flori, s-au amenajat locuri pentru joaca copiilor, s-au construit terenuri sportive și o cabană-restaurant, s-au amplasat elemente decorative.

Din vârful colinei, marele voievod Ştefan veghează Cetatea la poalele căreia, din păcate, există un spaţiu insuficient exploatat, ba mai mult, lăsat în ultima perioadă în paragină.

Cunoscându-i statutul de parc dendrologic (teoretic), ne-am adresat principalelor institutii sucevene pentru a ne aproba si a ne sprijini in reamenajarea si modernizarea parcului.

● spaţii verzi amenajate cu arbori ornamentali, arbuşti, flori, etc.

● plimbări cu telescaunul

● produse de cofetărie-cafenea-patiserie

● scenă pentru spectacole

● pistă pentru biciclete-triciclete-role

● loc de joacă pentru copii (groapă cu nisip, plasă pentru sărituri, balansoare, tobogane, scrânciobe etc)

● închirieri spaţii pentru expoziţii cu vânzare, târguri tradiţionale

● un orăşel al copiilor-pe timp de iarnă.

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri SC Evergreen SRL.ppt

Ai nevoie de altceva?