Planul de Afaceri al Firmei Pogo SRL

Proiect
6.2/10 (6 voturi)
Domeniu: Ecologie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 2090
Mărime: 17.54KB (arhivat)
Publicat de: Valer Ciocan
Puncte necesare: 0
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Cretu Ciprian

Extras din proiect

Activitatea intreprinderii ,,POGO SRL” o constituie confectionarea de pungute pentru cadouri.

Produsul principal al firmei: pungi de hârtie pentru încaltaminte, confectii, produse cosmetice, bijuterii, portelanuri, cristaluri, cadouri sau obiecte promotionale.

Piata de desface:

Principalul segment de piata vizat îl reprezinta magazinele de lux, magazinele mici de parfumuri si cosmetice, magazinele de bijuterii, magazinele de cristaluri si portelanuri.

Cantitate:

Cantitatea medie de pungute pentru cadouri confectionate este de 1600 - 5000 de bucati lunar, si în functie de numarul comenzilor primite, aceasta cantitate poate varia

Pretul estimativ:

Pretul estimativ se stabileste în functie de: dimensiunile pungii ,calitatea hârtiei folosite si cantitatea solicitata, acest pret situându-se între urmatoarele valori minime si maxime :

-2500 lei, plicuri pentru bijuterii, fara snur si întarituri;

-60.000 lei, cu un grad mare de finisare si rezistenta.

Volumul vânzarilor:

Volumul vânzarilor este de aproximativ 30.000.000 lei, cu precizarea ca aceasta valoare suporta modificari în functie de numarul de comenzi primate.

Echipa manageriala:

Este formata dintr-un sigur manager.

Personalul:

Este format din 4 angajati.

2. PREZENTAREA ÎNTREPRINDERII

Firma ,,POGO SRL” este o societate cu raspundere limitata si face parte din categoria întreprinderilor mici. Societatea va avea ca proprietar un asociat unic, care va aduce tot capitalul necesar din resursele proprii.

Sediul acestei firme se afla in strada Modoran Ene, nr. 16, sector 5, Bucuresti.

Obiectul de activitate al societatii consta în urmatoarele:

1.Productie :

Confectionarea de pungute de hârtie pentru împachetare si transport diferite obiecte artizanale, portelanuri, bijuterii, încaltaminte si alte obiecte de uz atât casnic cât si profesional.

2.Comert

Comercializarea tuturor bunurilor si produselor provenite din productia proprie sau de la terti se face en gros si/sau en detail, prin magazine proprii sau închiriate, în târguri, piete, locuri publice, expozitii, în zone de agrement, prin tonete, rulote, chioscuri, în Bucuresti si alte localitati din tara.

3.1mport-export

Import-export en gros si en detail al tuturor bunurilor mentionate în alineatul precedent, cu respectarea conditiilor prevazute de legea romana.

4.Prestari servicii

Activitatea principala desfasurata de societate o constituie prestarea de servicii sub forma de software si activitati conexe în domeniul comercializarii de produse software si confectionarea de pungute pentru diferite obiective. Cadourile au devenit si la noi o adevarata industrie. Cum orice cadou trebuie ambalat cât mai atragator, am gasit o modalitate simpla, ieftina de a rezolva problema - pungile de hârtie. Asadar, am considerat ca exista o reala oportunitate pentru demararea unei afaceri cu un profit rezonabil. Piata pentru asemenea obiecte este în continua crestere .

5.Obiectivele

Principalul obiectiv îl reprezinta marirea productiei (de la 5000 buc./luna la 10.000-15.000 buc./luna) cât si diversificarea ei. Este necesara confectionarea pe mai multe dimensiuni, fiindca una este o punga pentru un parfum, de pilda, si alta este o punga pentru un articol de îmbracaminte . Strategia firmei are în vedere colaborarea cu tipografia, deoarece vin destul de multi clienti cu astfel de comenzi. Nici o tipografie nu-si poate permite sa imobilizeze oamenii doar pentru executarea de pungute. Ca urmare tipografiile pot îndruma clientii catre firma noastra, astfel aceasta colaborare fiind benefica. În plus, tipografia ne poate ajuta cu o serie de manopere (taiatul hârtiei, al cartonului, etc.) usurându-se astfel munca. La un moment dat am observat ca nu se produc suporturi pentru pahare, ceea ce este oarecum o lacuna în ceea ce priveste cartonajele scumpe, deosebite, cu un grad mare de finisaj. Ca urmare, descoperind aceste brese existente pe piata, vom încerca sa executam si suporturi pentru pahare, cutii pentru bijuterii, pentru pizza, pentru ambalat prajituri la kilogram, pentru torturi, pentru carti de vizita, pentru pantofi, parasolare, stand-ere de prezentare din carton. Un alt obiectiv important îl constituie dotarea firmei cu utilaje noi, performante.

Preview document

Planul de Afaceri al Firmei Pogo SRL - Pagina 1
Planul de Afaceri al Firmei Pogo SRL - Pagina 2
Planul de Afaceri al Firmei Pogo SRL - Pagina 3
Planul de Afaceri al Firmei Pogo SRL - Pagina 4
Planul de Afaceri al Firmei Pogo SRL - Pagina 5
Planul de Afaceri al Firmei Pogo SRL - Pagina 6
Planul de Afaceri al Firmei Pogo SRL - Pagina 7
Planul de Afaceri al Firmei Pogo SRL - Pagina 8
Planul de Afaceri al Firmei Pogo SRL - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Planul de Afaceri al Firmei Pogo SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Convenția Națiunilor Unite

Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege. Art. 1. — Romania adera la Conventia Natiunilor Unite pentru combaterea desertificarii in tarile...

Brăila

Nefiind asa cum pare la prima vedere un oras de margine, vocatia esentiala a Brailei este aceea de a comunica cu lumea. "Dar al Dunarii”. Asa cum...

Ai nevoie de altceva?